ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Δεν πειράζει. Μικρός είσαι. Θα μεγαλώσεις και θα βάλεις μυαλό...Μα με τον εαυτό μου τα'χω...τι μαλακίες κάνω
Δεν πειράζει. Μικρός είσαι. Θα μεγαλώσεις και θα βάλεις μυαλό...Μα με τον εαυτό μου τα'χω...τι μαλακίες κάνω
Μάλλον να βγάλω πρέπει,όχι να βάλωΔεν πειράζει. Μικρός είσαι. Θα μεγαλώσεις και θα βάλεις μυαλό...
Τι κάνουμε πάνω στην καύλα!
Τελικά ήρθε στις 5. Πήρα 30λ, πεταμένα λεφτά :S Εγώ την έγλυφα κι αυτή έβλεπε tv
Σύνδρομο ξεπέτας έχει,καμία απόσπαση προσοχής...να δεις πως μετρούσε τα αδικοχαμένα ευρουλάκια μουΈπρεπε να τη γυρίσεις προς την άλλη μεριά να μη βλέπει, θα είχε σύνδρομο απόσπασης της προσοχής ;)
Σύνδρομο ξεπέτας έχει,καμία απόσπαση προσοχής...να δεις πως μετρούσε τα αδικοχαμένα ευρουλάκια μου
Έπη ολόκληρα θα μπορούσαν να γραφτούν με αφορμή την καύλα...
Και μετά σου λένε το καλό πράμα αργεί. Και άργησε και δεν άξιζε. Κρίμα φίλε...
Βασικά έχει γίνει: Η θεία Κωμωδία του Δάντη Αλιγκιέρι γράφτηκε επειδή ο Δάντης ήθελε να τιμήσει την ανεκπλήρωτη αγάπη της ζωής του: την πολυαγαπημένη του Βεατρίκη! Στο έργο αυτή είναι που τον οδηγεί στον παράδεισο.
Επίσης λόγω της καύλας γράφτηκε η Ιλιάδα, όπου η καύλα του Πάρη να πάρει την Ελένη την ωραία, το δώρο του απ' την θεά της Ομορφιάς την Αφροδίτη επειδή την έχρισε ως την πιο όμορφη θεά, οδήγησε τους τότε Έλληνες εναντίον των Τρώων κι έγινε ό,τι έγινε γιατί τον Πάρει τον πήρε η καύλα!
Φτου το ξέχασα: Οι Έλληνες πήγαν να πολεμήσουν την Τροία γιατί όταν ήταν να αποφασίσουν ποιος θα πάρει την Ελένη για ν' αποφευχθεί ο πόλεμος συμφώνησαν να καταστρέψουν την πόλη, και να σκοτώσουν τον ίδιο, όποιου την έκλεβε και δώσανε όρκο κι έτσι μπόρεσε να γίνει ο πόλεμος! Προς αποφυγίν της καύλας τρίτων, άσχετα άμα δε δούλεψε γιατί από Έλληνα περίμεναν να το πάθουν μα συνέβει από Τρώα!
Σημείωση: και τα δύο έργα τα έχω διαβάσει σε μετάφραση του Καζαντζάκη.
φιλε η Θεσσαλονικη ειναι η εξαιρεση στον κανονα
ειτε περιμενεις ειτε δεν περιμενεις μπαζακι θα σε περιμενει
σπανιοτατα να πεσεις σε καλη περιπτωση
Σε πρόλαβα,χεχεχεΕπίσκεψη σε Adriana χθες βράδυ.
Jackpot ηδονής.
Πήγα με φόβο λόγω φωτογραφιών αλλά εξεπλαγην ευχάριστα.
Ηρθε την κατάλληλη στιγμή στην φτωχή μας πόλη!!!!
Κριτική αργότερα.
Ωραία,καλή η μία κακή ή άλλη,τις είδαμε.Και τώρα τί;;; Επιλογές στο ναδίρ...φύγανε και οι άλλοι,τι'χες Γιάννη,τι'χα πάντα :S Το GES τι έγινε;Τις μαζέψαν κι έφυγαν;
Ελπίζω να είναι ρητορική η ερώτηση Ειδικά σε μένα, πασίγνωστο εκπτωσάκιαΤα 200αρια ονειρεύεσαι???
Ελπίζω να είναι ρητορική η ερώτηση Ειδικά σε μένα, πασίγνωστο εκπτωσάκια
Μα είμαστε σε περίοδο εκπτώσεων