Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
Τελικά ήρθε στις 5. Πήρα 30λ, πεταμένα λεφτά  :S Εγώ την έγλυφα κι αυτή έβλεπε tv  :jerking:

Έπρεπε να τη γυρίσεις προς την άλλη μεριά να μη βλέπει, θα είχε σύνδρομο απόσπασης της προσοχής ;)

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Έπρεπε να τη γυρίσεις προς την άλλη μεριά να μη βλέπει, θα είχε σύνδρομο απόσπασης της προσοχής ;)
Σύνδρομο ξεπέτας έχει,καμία απόσπαση προσοχής...να δεις πως μετρούσε τα αδικοχαμένα ευρουλάκια μου  :orchestra:

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
Σύνδρομο ξεπέτας έχει,καμία απόσπαση προσοχής...να δεις πως μετρούσε τα αδικοχαμένα ευρουλάκια μου  :orchestra:

Και μετά σου λένε το καλό πράμα αργεί. Και άργησε και δεν άξιζε. Κρίμα φίλε...

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Έπη ολόκληρα θα μπορούσαν να γραφτούν με αφορμή την καύλα...

Βασικά έχει γίνει: Η θεία Κωμωδία του Δάντη Αλιγκιέρι γράφτηκε επειδή ο Δάντης ήθελε να τιμήσει την ανεκπλήρωτη αγάπη της ζωής του: την πολυαγαπημένη του Βεατρίκη! Στο έργο αυτή είναι που τον οδηγεί στον παράδεισο.

Επίσης λόγω της καύλας γράφτηκε η Ιλιάδα, όπου η καύλα του Πάρη να πάρει την Ελένη την ωραία, το δώρο του απ' την θεά της Ομορφιάς την Αφροδίτη επειδή την έχρισε ως την πιο όμορφη θεά, οδήγησε τους τότε Έλληνες εναντίον των Τρώων κι έγινε ό,τι έγινε γιατί τον Πάρει τον πήρε η καύλα!

Φτου το ξέχασα: Οι Έλληνες πήγαν να πολεμήσουν την Τροία γιατί όταν ήταν να αποφασίσουν ποιος θα πάρει την Ελένη για ν' αποφευχθεί ο πόλεμος συμφώνησαν να καταστρέψουν την πόλη, και να σκοτώσουν τον ίδιο, όποιου την έκλεβε και δώσανε όρκο κι έτσι μπόρεσε να γίνει ο πόλεμος! Προς αποφυγίν της καύλας τρίτων, άσχετα άμα δε δούλεψε γιατί από Έλληνα περίμεναν να το πάθουν μα συνέβει από Τρώα!

Σημείωση: και τα δύο έργα τα έχω διαβάσει σε μετάφραση του Καζαντζάκη.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Και μετά σου λένε το καλό πράμα αργεί. Και άργησε και δεν άξιζε. Κρίμα φίλε...

φιλε η Θεσσαλονικη ειναι η εξαιρεση στον κανονα

ειτε περιμενεις ειτε δεν περιμενεις μπαζακι θα σε περιμενει

σπανιοτατα να πεσεις σε καλη περιπτωση

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
Βασικά έχει γίνει: Η θεία Κωμωδία του Δάντη Αλιγκιέρι γράφτηκε επειδή ο Δάντης ήθελε να τιμήσει την ανεκπλήρωτη αγάπη της ζωής του: την πολυαγαπημένη του Βεατρίκη! Στο έργο αυτή είναι που τον οδηγεί στον παράδεισο.

Επίσης λόγω της καύλας γράφτηκε η Ιλιάδα, όπου η καύλα του Πάρη να πάρει την Ελένη την ωραία, το δώρο του απ' την θεά της Ομορφιάς την Αφροδίτη επειδή την έχρισε ως την πιο όμορφη θεά, οδήγησε τους τότε Έλληνες εναντίον των Τρώων κι έγινε ό,τι έγινε γιατί τον Πάρει τον πήρε η καύλα!

Φτου το ξέχασα: Οι Έλληνες πήγαν να πολεμήσουν την Τροία γιατί όταν ήταν να αποφασίσουν ποιος θα πάρει την Ελένη για ν' αποφευχθεί ο πόλεμος συμφώνησαν να καταστρέψουν την πόλη, και να σκοτώσουν τον ίδιο, όποιου την έκλεβε και δώσανε όρκο κι έτσι μπόρεσε να γίνει ο πόλεμος! Προς αποφυγίν της καύλας τρίτων, άσχετα άμα δε δούλεψε γιατί από Έλληνα περίμεναν να το πάθουν μα συνέβει από Τρώα!

Σημείωση: και τα δύο έργα τα έχω διαβάσει σε μετάφραση του Καζαντζάκη.

Εννοείται φίλε μου... Κι εγώ από την ίδια μετάφραση τα έχω διαβάσει, απλά κορυφαία... Ακόμη κι η Ακρόπολη έγινε για χάρη της Ασπασίας λένε κάποιοι  :hi:

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
φιλε η Θεσσαλονικη ειναι η εξαιρεση στον κανονα

ειτε περιμενεις ειτε δεν περιμενεις μπαζακι θα σε περιμενει

σπανιοτατα να πεσεις σε καλη περιπτωση

Κρίμα γιατί τα καρντάσια είναι ωραίοι άνθρωποι... Όποτε ανεβαίνω Θεσσαλονίκη πάντα περνάω καλά...

Spanos_wrc

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2017
Κριτικές
8
Like
251
Πόντοι
281
Επίσκεψη σε Adriana χθες βράδυ.
Jackpot ηδονής.
Πήγα με φόβο λόγω φωτογραφιών αλλά εξεπλαγην ευχάριστα.
Ηρθε την κατάλληλη στιγμή στην φτωχή μας πόλη!!!!
Κριτική αργότερα.

• Like
Αντιδράσεις: foxio

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Επίσκεψη σε Adriana χθες βράδυ.
Jackpot ηδονής.
Πήγα με φόβο λόγω φωτογραφιών αλλά εξεπλαγην ευχάριστα.
Ηρθε την κατάλληλη στιγμή στην φτωχή μας πόλη!!!!
Κριτική αργότερα.
Σε πρόλαβα,χεχεχε  :)
Ωραίος.  :thumbsup:

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Ωραία,καλή η μία κακή ή άλλη,τις είδαμε.Και τώρα τί;;; Επιλογές στο ναδίρ...φύγανε και οι άλλοι,τι'χες Γιάννη,τι'χα πάντα  :S Το GES  τι έγινε;Τις μαζέψαν κι έφυγαν;  :tooth:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
Ωραία,καλή η μία κακή ή άλλη,τις είδαμε.Και τώρα τί;;; Επιλογές στο ναδίρ...φύγανε και οι άλλοι,τι'χες Γιάννη,τι'χα πάντα  :S Το GES  τι έγινε;Τις μαζέψαν κι έφυγαν;  :tooth:

Τα 200αρια ονειρεύεσαι???

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom