azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 17.959
- Πόντοι
- 38.177
Φέρτε καμιά βυζαρού αν μπορείτε.
Έλα,πάρε το μωρό
Φέρτε καμιά βυζαρού αν μπορείτε.
στα κοντα ομως ε...οχι τον χειμωνα!Τα καλυτερα ερχονται !!!
το παράξενο είναι πως ξαφνικα οι κοπέλες που είχατε εδώ βρέθηκαν Αθήνα ενω με βάση τις ημερομηνίες των αγγελιων θα έμεναν περισσότερο εδώ. Και εμείς μειναμε με λιγότερες επιλογές αλλά και εσείς χασατε χρήματα χωρίς δυναμικό εδώ...Καταλαβαινω και εχετε δικιο. Ομως οι κοπελες που ειναι για Αθηνα κλεινουν απο μανατζερ μονο για Αθηνα και ειναι δυσκολο να ερθουν Θεσσαλονικη. Υπαρχουν επομενα τουρσ κλεισμενα για Θεσσαλονικη σε λιγες μερες και θα σας αποζημιωσουμε με το παραπανω.
το παράξενο είναι πως ξαφνικα οι κοπέλες που είχατε εδώ βρέθηκαν Αθήνα ενω με βάση τις ημερομηνίες των αγγελιων θα έμεναν περισσότερο εδώ. Και εμείς μειναμε με λιγότερες επιλογές αλλά και εσείς χασατε χρήματα χωρίς δυναμικό εδώ...
Προφανώς προέκυψε κάποιο θέμα , άσχετο με τη βίζα, αλλά σε εμας δεν πέφτει λογος...
Αρκεί να λυθεί το θέμα σύντομα
και ειχε μια κινηση μεσα στην βροχα...οι καθυστερημένοιΈκλεισα Αthene στις 3 και πάω, ζητάω δωμάτιο και μου λένε:η κοπέλα δεν έχει έρθει ακόμα,το αεροπλάνο έχει καθυστερήσει...τους απαντάω,εσείς μάλλον έχετε καθυστέρηση που δεν μ'ενημερώσατε να μη τρέχω τζάμπα
και ειχε μια κινηση μεσα στην βροχα...οι καθυστερημένοι
Εμένα απο το πρωι μου ειπαν μετα τις 16:00 οτι θα είναι στο ξενοδοχείοΈκλεισα Αthene στις 3 και πάω, ζητάω δωμάτιο και μου λένε:η κοπέλα δεν έχει έρθει ακόμα,το αεροπλάνο έχει καθυστερήσει...τους απαντάω,εσείς μάλλον έχετε καθυστέρηση που δεν μ'ενημερώσατε να μη τρέχω τζάμπα
Μάλλον για μαλάκες τα περνάτε τα καρντάσια με τέτοιες ηλίθιες απαντήσεις χαμηλής νοημοσύνηςΚανενα θεμα απλα στην Αθηνα ηταν οι φιλες τους και ζητησαν να ερθουν εδω.
Έχει και "Anal by sympathy" η αρκούδα.
χαχα ελληνικη? καταλαβαινε κιολας?Τελικά ήρθε στις 5. Πήρα 30λ, πεταμένα λεφτά :S Εγώ την έγλυφα κι αυτή έβλεπε tv
Τελικά ήρθε στις 5. Πήρα 30λ, πεταμένα λεφτά :S Εγώ την έγλυφα κι αυτή έβλεπε tv
ΗΡΑΠουτάνα, Athena, τον Ηρακλή προσκύνα!
120 για γλύψιμο;;;;Τελικά ήρθε στις 5. Πήρα 30λ, πεταμένα λεφτά :S Εγώ την έγλυφα κι αυτή έβλεπε tv
Βαλτός είσαι κι εσύ τώρα; Ξεπέτα του κερατά... έχω κάτι νεύρα120 για γλύψιμο;;;;
Δεν τα έπαιρνες παγωτά να ΄χεις να γλύφεις μέχρι τον Σεπτέμβριο;;;
Δεν πειράζει σύντροφε. Πάμε γι άλλα...Βαλτός είσαι κι εσύ τώρα; Ξεπέτα του κερατά... έχω κάτι νεύρα
Μα με τον εαυτό μου τα'χω...τι μαλακίες κάνωΔεν πειράζει σύντροφε. Πάμε γι άλλα...
Μα με τον εαυτό μου τα'χω...τι μαλακίες κάνω