kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
Ω ρε φιλε Σιμονα, δοκαρι δοκαρι και εξω, φολαρα...σταμάτησε να φέρνει μαζί με τη cinzia την αρχιφόλα τη simona και έφερε μεγαλύτερη φόλα
Ω ρε φιλε Σιμονα, δοκαρι δοκαρι και εξω, φολαρα...σταμάτησε να φέρνει μαζί με τη cinzia την αρχιφόλα τη simona και έφερε μεγαλύτερη φόλα
Μόλις μπήκα στο αυτοκίνητο μετά τη συνάντησή μας...
Όμορφη κοπέλα πολύ ωραίο σώμα και ευγενέστατη...
Ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία πρωτόγνωρη για μένα...
Παρτούζα :εγώ ,η κοπέλα και το google translator...
Αγγλικά 0
Κατά τα άλλα σούπερ
Εγώ της είχα ζητήσει shower together κα ξυνήστικε λίγο Μπαίνει που λέτε καρντάσια μέσα μαζί μου,βάζει σαμπουάν στο χέρι της και αρχίζει να μου τον τρίβει να τον καθαρίσει καλά τη κοιτάω και της λέω σιγά,θα μου τον μακρύνεις και δε σε συμφέρει Με κοιτούσε το ζώον με ύφος ηλιθίαςΚαι να μην το ξεχάσω... Ήρθε ντυμένη σαν να πήγαινε για ψώνια στη λαική... Έλεος ρε, ήμαρτον....
Πάντως είναι πολύ ωραία κοπέλα και με καμπύλες!!!
Απλα δε μιλάει αγγλικά.
Απο σερβις; Φιλιά έδινε; Με τα βυζια της σε άφηνε να παίζεις;
Συναγωνιστες μου όπως λεει και ο φιλος πιο κατω...ήθελα να την δοκιμάσω σε ντουο με την cinzia όταν ειχε ερθει πριν 3 χρόνια...όμως με ειχε ενημερώσει το γραφείο ότι εφυγε και ηταν μια Monika διαθεσιμη για ντουο με την cinzia.... ψιλομοιάζει με την Nicole...μάγκες μου ήταν Η ΠΑΡΤΟΥΖΑ...αν και η Monica δεν έγλυφε την cinzia ήταν ότι καλυτερο..με την cinzia να της γλύφουμε το μουνι μαζι.. δαχτυλα...χυσίματα..ντους ολοι μαζι...και φανταζόμουν ότι με την Nicole θα ηταν ακομα καλυτερα (γιατι ως γνωστος η cinzia παιρνει 10 με τονο σε όλα στο γαμισι)και ελεγα να δοκιμάσω...αλλα με τοσες κακες κριτικες με αποθαρυνατε...Σύντροφοι καλησπέρα . Μόλις είδα ότι ήρθε στην πόλη μας αυτή . Την πήρα πριν 2-3 χρόνια στην Αθήνα και είναι μια από τις μεγαλύτερες φόλες που έφαγα στην καριέρα μου. Τότε δούλευε στο Pink Ladies, τώρα είναι "ντεμέκ" ανεξάρτητη, αλλά έχει το ίδιο τηλ με την Cintzia, που ήρθε κι αυτή εδώ. Ουγγαρέζα δεν είναι (μάλλον γυφτορουμάνα), 1.70 δεν είναι ακόμη κι αν ανεβεί σε σκάλα, φιλιά δεν δίνει, με το ζόρι μου έκανε πίπα χωρίς καπότα (ο Θεός να την κάνει πίπα αυτή), στο δε σεξ αναγκάστηκα να της κάνω κεφαλοκλείδωμα για να μπορέσω να μπω καλά, γιατί συνέχεια τραβιότανε. Α, και το καλύτερο, όταν τελειώσαμε τον 1ο γύρο (κι αφού είχαν περάσει περίπου 35 λεπτά από την ώρα),και ενώ έκανα τσιγάρο, γυρνάει και μου λέει "Δεν με θέλεις κάτι άλλο έτσι;" και άρχισε να ντύνεται για να φύγει. Το γράφω μπας και σώσουμε κανέναν Χριστιανό...
better safe than sorryΣυναγωνιστες μου όπως λεει και ο φιλος πιο κατω...ήθελα να την δοκιμάσω σε ντουο με την cinzia όταν ειχε ερθει πριν 3 χρόνια...όμως με ειχε ενημερώσει το γραφείο ότι εφυγε και ηταν μια Monika διαθεσιμη για ντουο με την cinzia.... ψιλομοιάζει με την Nicole...μάγκες μου ήταν Η ΠΑΡΤΟΥΖΑ...αν και η Monica δεν έγλυφε την cinzia ήταν ότι καλυτερο..με την cinzia να της γλύφουμε το μουνι μαζι.. δαχτυλα...χυσίματα..ντους ολοι μαζι...και φανταζόμουν ότι με την Nicole θα ηταν ακομα καλυτερα (γιατι ως γνωστος η cinzia παιρνει 10 με τονο σε όλα στο γαμισι)και ελεγα να δοκιμάσω...αλλα με τοσες κακες κριτικες με αποθαρυνατε...
η κοπελα είναι αστέρι και τα κανει όλα...Απο σερβις; Φιλιά έδινε; Με τα βυζια της σε άφηνε να παίζεις;
Έχω ζητήσει από τον αντισθένη από χθες και περιμένω να ανοίξει το προφίλ της για να κάνω την κριτικήη κοπελα είναι αστέρι και τα κανει όλα...
Απλα δεν ξέρει αγγλικά
α ρε φιλοξενουμενε , σκυλι του πολεμου εισαι ο Gatouzo του σαιτ, εχεις παιξει σε ολα τα ταιρεν και με ολους τους αντιπαλους ....
Ακριβή μεν αλλά καλη!
Δύο φορές την έχω συναντήσει μία φορά εδώ θεσσαλονίκη πέρυσι και μία στην αθήνα την προηγούμενη εβδομάδα
καλα βρε τι επαθες και δεν διαβαζεις κριτικες;;;Πες τίποτα παραπάνω ρε άνθρωπε του Θεού
καλα βρε τι επαθες και δεν διαβαζεις κριτικες;;;