Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Και να μην το ξεχάσω... Ήρθε ντυμένη σαν να πήγαινε για ψώνια στη λαική... Έλεος ρε, ήμαρτον....

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387

Μόλις μπήκα στο αυτοκίνητο μετά τη συνάντησή μας...
Όμορφη κοπέλα πολύ ωραίο σώμα και ευγενέστατη...
Ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία πρωτόγνωρη για μένα...
Παρτούζα :εγώ ,η κοπέλα και το google translator...
Αγγλικά 0
Κατά τα άλλα σούπερ

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387

Μόλις μπήκα στο αυτοκίνητο μετά τη συνάντησή μας...
Όμορφη κοπέλα πολύ ωραίο σώμα και ευγενέστατη...
Ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία πρωτόγνωρη για μένα...
Παρτούζα :εγώ ,η κοπέλα και το google translator...
Αγγλικά 0
Κατά τα άλλα σούπερ

Πάντως είναι πολύ ωραία κοπέλα και με καμπύλες!!!
Απλα δε μιλάει αγγλικά.

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Και να μην το ξεχάσω... Ήρθε ντυμένη σαν να πήγαινε για ψώνια στη λαική... Έλεος ρε, ήμαρτον....
Εγώ της είχα ζητήσει shower together κα ξυνήστικε λίγο  :huh: Μπαίνει που λέτε καρντάσια μέσα μαζί μου,βάζει σαμπουάν στο χέρι της και αρχίζει να μου τον τρίβει να τον καθαρίσει καλά  :2funny: :2funny: :2funny: τη κοιτάω και της λέω σιγά,θα μου τον μακρύνεις και δε σε συμφέρει  :grin: Με κοιτούσε το ζώον με ύφος ηλιθίας  :jerking: :jerking: :jerking:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177

mpampis23

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
76
Πόντοι
11
Σύντροφοι καλησπέρα . Μόλις είδα ότι ήρθε στην πόλη μας αυτή . Την πήρα πριν 2-3 χρόνια στην Αθήνα και είναι μια από τις μεγαλύτερες φόλες που έφαγα στην καριέρα μου. Τότε δούλευε στο Pink Ladies, τώρα είναι "ντεμέκ" ανεξάρτητη, αλλά έχει το ίδιο τηλ με την Cintzia, που ήρθε κι αυτή εδώ. Ουγγαρέζα δεν είναι (μάλλον γυφτορουμάνα), 1.70 δεν είναι ακόμη κι αν ανεβεί σε σκάλα, φιλιά δεν δίνει, με το ζόρι μου έκανε πίπα χωρίς καπότα (ο Θεός να την κάνει πίπα αυτή), στο δε σεξ αναγκάστηκα να της κάνω κεφαλοκλείδωμα για να μπορέσω να μπω καλά, γιατί συνέχεια τραβιότανε. Α, και το καλύτερο, όταν τελειώσαμε τον 1ο γύρο (κι αφού είχαν περάσει περίπου 35 λεπτά από την ώρα),και ενώ έκανα τσιγάρο, γυρνάει και μου λέει "Δεν με θέλεις κάτι άλλο έτσι;" και άρχισε να ντύνεται για να φύγει. Το γράφω μπας και σώσουμε κανέναν Χριστιανό...
Συναγωνιστες μου όπως λεει και ο φιλος πιο κατω...ήθελα να την δοκιμάσω σε ντουο με την cinzia όταν ειχε ερθει πριν 3 χρόνια...όμως με ειχε ενημερώσει το γραφείο ότι εφυγε και ηταν μια Monika διαθεσιμη για ντουο με την cinzia.... ψιλομοιάζει με την Nicole...μάγκες μου ήταν Η ΠΑΡΤΟΥΖΑ...αν και η Monica δεν έγλυφε την cinzia ήταν ότι καλυτερο..με την cinzia να της γλύφουμε το μουνι μαζι.. δαχτυλα...χυσίματα..ντους ολοι μαζι...και φανταζόμουν ότι με την Nicole θα ηταν ακομα καλυτερα (γιατι ως γνωστος η cinzia παιρνει 10 με τονο σε όλα στο γαμισι)και ελεγα να δοκιμάσω...αλλα με τοσες κακες κριτικες με αποθαρυνατε...

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Συναγωνιστες μου όπως λεει και ο φιλος πιο κατω...ήθελα να την δοκιμάσω σε ντουο με την cinzia όταν ειχε ερθει πριν 3 χρόνια...όμως με ειχε ενημερώσει το γραφείο ότι εφυγε και ηταν μια Monika διαθεσιμη για ντουο με την cinzia.... ψιλομοιάζει με την Nicole...μάγκες μου ήταν Η ΠΑΡΤΟΥΖΑ...αν και η Monica δεν έγλυφε την cinzia ήταν ότι καλυτερο..με την cinzia να της γλύφουμε το μουνι μαζι.. δαχτυλα...χυσίματα..ντους ολοι μαζι...και φανταζόμουν ότι με την Nicole θα ηταν ακομα καλυτερα (γιατι ως γνωστος η cinzia παιρνει 10 με τονο σε όλα στο γαμισι)και ελεγα να δοκιμάσω...αλλα με τοσες κακες κριτικες με αποθαρυνατε...
better safe than sorry  :grin: :cheesy:

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606

Ακριβή μεν αλλά καλη!
Δύο φορές την έχω συναντήσει μία φορά εδώ θεσσαλονίκη πέρυσι και μία στην αθήνα την προηγούμενη εβδομάδα
α ρε φιλοξενουμενε , σκυλι του πολεμου εισαι ο Gatouzo του σαιτ, εχεις παιξει σε ολα τα ταιρεν και με ολους τους αντιπαλους .... :kneel: :kneel: :kneel:

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818

Κουρασμένη αγγαρειομάχος... :tickedoff: Μακριάαααα.
Καλό κορμί για 30άρα και μαμά, αλλά στην πράξη πολύ fake. Τιμωρήθηκε βεβαίως με ξεμούνιασμα αλλά πολύ ξενέρα η φάση.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Μετα τα παραπονα καποιων για τη ΓΚΑΛΙΝΑ,ο αλλος εκανε εγγραφη και ειδε ποδαρες και μουναρες,,,
Προς το γραφειο.. ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ..

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom