Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Τελικά για να καταλάβω κι εγώ... Έφυγες γιατί η κοπέλα ήταν άλλη από αυτή στις φωτο ή για κάποιο άλλο λόγο; Στην 1η ανάρτησή σου πάνω σε αυτό το θέμα, άφησες να εννοηθεί κάτι άλλο.
δεν κατάλαβα τι εννοείς άφησα να εννοηθεί

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Το fake fake fake που έγραψα θα με αποθάρρυνε και το καλύτερο μουνί στον κόσμο να ήτανε...
Δεν άφησα να εννοηθεί τίποτε γιατί πάντα μιλάω ευθέως

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.497
Πόντοι
33.818
Παιδιά να μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου

Την είδα ελάχιστα σήμερα αλλά το πρόσωπό της γιατί αυτό  μόνο είδα αυτή μου θύμισε...
Συν την αντίδρασή της όταν με είδε συν τις ψεύτικες φωτογραφίες...
Εγώ την είχα δει πολύ πολύ νωρίτερα από εσένα

Η Καρολίνα/Αντζέλικα πάντως ήταν εδώ πριν 2 βδομάδες νομίζω, κανονικά με το προφίλ της και τη φάτσα της να φαίνεται. Δεν πρέπει να είναι αυτή, δεν έχει λογική....

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Άρα μπορεί να κάνω λάθος και ζητώ συγνώμη...
Πάντως και εκείνη παρότι ξέρεις καλά τι μουναρος ήταν μου την είχε δώσει πολύ με τις φωτογραφίες της

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Για να μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου όπως είπα και πριν θα διαγράψω  τις αρχικές μου δημοσιεύσεις και πραγματικά ζητώ συγνώμη για τη λάθος εκτίμηση μου

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
δεν κατάλαβα τι εννοείς άφησα να εννοηθεί
Στο 1ο μνμ γράφεις ότι είναι πανέμορφη κοπέλα, την κοιτάς και χαζεύεις, όποιος θέλει φιλιά στο μάγουλο να κάτσει, οι υπόλοιποι μακρυά...
Τι ακριβώς εννοείς με αυτό δεν μπορώ να καταλάβω
Μετά λες ότι έφυγες γιατί εκνευρίστικες επειδή η φωτο της κοπελας ήταν ψεύτικες (αλλά ήδη έχεις πει ότι η κοπέλα ήταν πανέμορφη, οπότε δεν παίζει να είδες κάποιο μπάζο).
Τελικά για ποιον ακριβώς λόγο έφυγες;;;;;;;

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
βρε τις βλαμμενες δεν τις καταλαβαινω , βαλε φωτος χωρις προσωπο και τατου (δυστυχως σχεδον ολες πια εχουν, σαν να πηδας καρτουν γινανε) απο το να βαζεις μιας αλλης και μαλιστα διασημης...ο αλλος θα αποφασισει με αυτα που βλεπει και θα παρει το ρισκο. Ετσι αισθανεσαι οτι σε κοροιδευουν...βλημματα

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Στο 1ο μνμ γράφεις ότι είναι πανέμορφη κοπέλα, την κοιτάς και χαζεύεις, όποιος θέλει φιλιά στο μάγουλο να κάτσει, οι υπόλοιποι μακρυά...
Τι ακριβώς εννοείς με αυτό δεν μπορώ να καταλάβω
Μετά λες ότι έφυγες γιατί εκνευρίστικες επειδή η φωτο της κοπελας ήταν ψεύτικες (αλλά ήδη έχεις πει ότι η κοπέλα ήταν πανέμορφη, οπότε δεν παίζει να είδες κάποιο μπάζο).
Τελικά για ποιον ακριβώς λόγο έφυγες;;;;;;;
για διαφορετικες γραφει αδερφε...η μια ειναι του GDE και η αλλη μετα η fake Καναδη

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Τελικά θα αρχίσω να πιστεύω ότι τα ελληνικά μου δεν είναι καλά

Η ότι εσείς δεν ξέρετε να διαβάζετε !!!
Πλάκα κάνω φίλε

Απλά μάλλον δεν πρόσεξες σε ποια κοπέλα πήγα την οποία χαρακτήρισα πανέμορφη...
Είχα βάλει και το link
Εκείνη είναι η  Jan GDE
Γυναίκα αρρώστια πραγματικά αλλά φιλάει στο μάγουλο
Και η λάθος εκτίμηση μου έγινε για την αλινα...

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.406
Πόντοι
4.587

Επίσκεψη πριν απο λίγο.
Αναχώρηση μόλις τώρα !!!
Παραμονή 10 λεπτα...

Πανέμορφη κοπελα!!!
Πραγματικα την κοιτάς και κολλας!!!!

Οποιος συμβιβάζεται με φιλια στο μάγουλο να τρέξει...
Οι υπόλοιποι μακρια

γιατι γραφεις οτι εκατσες 10 λεπτα μονο? :think:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.925
Πόντοι
38.177
ρωτάς σοβαρά η με τρολάρεις?

Τι θα γίνει ρε φιλοξενούμενος?
Σε όποιο θέμα γράφεις τα κάνεις όλα πουτανα,γράψε με απλά Ελληνικά Που πήγες, αν πήγες και αν πέρασες και με ποια πέρασες.
3 σελίδες και κανείς δεν έχει καταλάβει τι έχεις κάνει ακόμα.εισαι χαρούμενος από τη νίκη της ομάδας σου και έχεις ξεχάσει να γράφεις?

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Γιατί όταν είδα ότι η κοπέλα με φιλάει στο μάγουλο και μου εξήγησε ότι δεν φιλάει στο στόμα απλά σηκώθηκα και έφυγα.
Και το λάθος δεν είναι της κοπέλας η οποία επιλέγει τι κάνει και τι δεν κάνει αλλά του πρακτορείου που οφείλει να ενημερώνει τον πελάτη για τις υπηρεσίες που παρέχει η δεν παρέχει η κάθε κοπέλα...
Και επαναλαμβάνω πως η κοπέλα είναι ζωγραφιά...
Δυστυχώς δεν μπορώ να ενημερώσω για τις υπηρεσίες...
για παράδειγμα μπορεί να κάνει ελεύθερο στοματικό αλλά μπορεί να το κάνει και με 3 προφυλακτικά

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Τι θα γίνει ρε φιλοξενούμενος?
Σε όποιο θέμα γράφεις τα κάνεις όλα πουτανα,γράψε με απλά Ελληνικά Που πήγες, αν πήγες και αν πέρασες και με ποια πέρασες.
3 σελίδες και κανείς δεν έχει καταλάβει τι έχεις κάνει ακόμα.εισαι χαρούμενος από τη νίκη της ομάδας σου και έχεις ξεχάσει να γράφεις?
άσε φίλε ξέχασα και τα γενέθλια κάποιου αυτές τις μέρες...
Αλλού για αλλού είμαι...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.925
Πόντοι
38.177
Γιατί όταν είδα ότι η κοπέλα με φιλάει στο μάγουλο και μου εξήγησε ότι δεν φιλάει στο στόμα απλά σηκώθηκα και έφυγα.
Και το λάθος δεν είναι της κοπέλας η οποία επιλέγει τι κάνει και τι δεν κάνει αλλά του πρακτορείου που οφείλει να ενημερώνει τον πελάτη για τις υπηρεσίες που παρέχει η δεν παρέχει η κάθε κοπέλα...
Και επαναλαμβάνω πως η κοπέλα είναι ζωγραφιά...
Δυστυχώς δεν μπορώ να ενημερώσω για τις υπηρεσίες...
για παράδειγμα μπορεί να κάνει ελεύθερο στοματικό αλλά μπορεί να το κάνει και με 3 προφυλακτικά

Όλα αυτά η Jan του GDE?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom