Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

karakoum

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
0

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387

Επίσκεψη πριν απο λίγο.
Αναχώρηση μόλις τώρα !!!
Παραμονή 10 λεπτα...

Πανέμορφη κοπελα!!!
Πραγματικα την κοιτάς και κολλας!!!!

Οποιος συμβιβάζεται με φιλια στο μάγουλο να τρέξει...
Οι υπόλοιποι μακρια

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
fake φώτο.  Μόνο οι πρώτες 3 φαίνονται να είναι οι αληθινές γιατί οι υπόλοιπες είναι από αυτήν  
Κασκαντερίδης το παίζω συνέχεια έτσι κι αλλιώς,αλλά η κυρία δε μου απαντάει για να κλείσω  :tickedoff:
πραγματι αυτη ειναι η Καναδη Natalie Gauvreau , την ακολουθω καιρο στο intagram , με 1,6 εκατομμύρια followers , δυσκολα να ηρθε για βιζιτα στην Σαλονικα οποτε βαλε fake και γινε Αρχικασκαντεριδης

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Μετά τη μία φολα είπα να πάω στο γειτονικό ξενοδοχείο για την σίγουρη δεύτερη στην κλώνο της καναδεζας !!!!

Κατά πάσα πιθανότητα είναι μία κοπέλα η οποία έχει ξαναέρθει με ψεύτικες φωτογραφίες !!!
Συμπαθητική αλλά fake fake fake.

Επισκέπτης
https://www.instagram.com/nataliesng/?hl=el τωρα για τις κλειδωμενες που εχει η κυρια δεν ξερω ....
Είναι μάλλον Ουκρανή και ζητά 200/H . Μιλάει τουρκικά, άρα έχει γράψει χιλιόμετρα στα Μεμέτια. Μοιάζει με την Καναδή μόνο στο χρώμα των μαλλιών )))Την πέτυχα στο ισόγειο στο παραβαρδάριο και είπαμε δυο κουβέντες. Καλούτσικη σλαβοχωριατόφατσα  τσιμπουκόχειλα και γαλάζια μάτια για το σώμα δεν είδα και πολλά δεν την έκοψα πάνω από 25. Με την ίδια τιμή δίπλα χτυπάω 1μιση ώρα.

Επισκέπτης

Επίσκεψη πριν απο λίγο.
Αναχώρηση μόλις τώρα !!!
Παραμονή 10 λεπτα...

Πανέμορφη κοπελα!!!
Πραγματικα την κοιτάς και κολλας!!!!

Οποιος συμβιβάζεται με φιλια στο μάγουλο να τρέξει...
Οι υπόλοιποι μακρια
Μπαζάκι δηλαδή; Και ήθελα να τη δοκιμάσω αύριο...

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Θυμήθηκα ποια είναι...
Όμορφη κοπέλα αλλά τρομερά ανασφαλής και χρησιμοποιεί ψεύτικες φωτογραφίες .
Την προηγούμενη φορά πριν  δυόμιση χρόνια είχα πάει μαζί της ήταν καλή και όταν το έγραψα εδώ δέχτηκα επίθεση γιατί η συγκεκριμένη όπως και τώρα χρησιμοποιούσε λίγες δικές της και πολλές μιας playmate πάλι από τον καναδά.
Μετά τον χαμό που έγινε στο site και φάνηκα εκτεθειμένος είχα πάει πίσω στο ξενοδοχείο της και την έκραξα.
Μου είχε πει ότι χρησιμοποιεί φωτογραφίες ψεύτικες για να μην το μάθει η οικογένειά της.
Σήμερα δεν την είδα καλά γιατί όταν άνοιξε την πόρτα είχε ημίφως επίτηδες και όταν κατάλαβε ποιος είμαι μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνουμε κάτι.

Η άλλη με παρόμοιο προφίλ χωρίς ημερομηνίες κατά πάσα πιθανότητα είναι η φίλη της η οποία επίσης και την προηγούμενη φορά χρησιμοποιούσε ψεύτικες φωτογραφίες

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Μπαζάκι δηλαδή; Και ήθελα να τη δοκιμάσω αύριο...
μάλλον δεν γράφω καλά ελληνικά...
Εκτός αν στα ελληνικά τα δικά σου όταν λέμε πανέμορφη κοπέλα εννοούμε μπάζο...
Φίλε χάζεψα όταν την είδα

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Θυμήθηκα ποια είναι...
Την προηγούμενη φορά πριν  δυόμιση χρόνια είχα πάει μαζί της ήταν καλή και όταν το έγραψα εδώ δέχτηκα επίθεση γιατί η συγκεκριμένη όπως και τώρα χρησιμοποιούσε λίγες δικές της και πολλές μιας playmate πάλι από τον καναδά.
Μετά τον χαμό που έγινε στο site και φάνηκα εκτεθειμένος είχα πάει πίσω στο ξενοδοχείο της και την έκραξα.
Μου είχε πει ότι χρησιμοποιεί φωτογραφίες ψεύτικες για να μην το μάθει η οικογένειά της.
Σήμερα δεν την είδα καλά γιατί όταν άνοιξε την πόρτα είχε ημίφως επίτηδες και όταν κατάλαβε ποιος είμαι μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνουμε κάτι.

Η άλλη με παρόμοιο προφίλ χωρίς ημερομηνίες κατά πάσα πιθανότητα είναι η φίλη της η οποία επίσης και την προηγούμενη φορά χρησιμοποιούσε ψεύτικες φωτογραφίες
δλδ ασχετα απο το fake την προτεινεις;;;

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
Θυμήθηκα ποια είναι...
Την προηγούμενη φορά πριν  δυόμιση χρόνια είχα πάει μαζί της ήταν καλή και όταν το έγραψα εδώ δέχτηκα επίθεση γιατί η συγκεκριμένη όπως και τώρα χρησιμοποιούσε λίγες δικές της και πολλές μιας playmate πάλι από τον καναδά.

Η φασαρία που λες είχε γίνει για αυτήν.

Αυτή είναι και τώρα;

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Τούρια-τάχα μου-που δεν απαντάνε στα τηλ/να,φέικ φώτος και 200άρια για φτωχό συνήθως σέρβις γεμάτο μη και όχι... σ'αυτές θέλεις να πας παίχτη?  :think: Καλή ψαριά και ο  :priest: μαζί σου  :)

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
Τούρια-τάχα μου-που δεν απαντάνε στα τηλ/να,φέικ φώτος και 200άρια για φτωχό συνήθως σέρβις γεμάτο μη και όχι... σ'αυτές θέλεις να πας παίχτη?  :think: Καλή ψαριά και ο  :priest: μαζί σου  :)

Αν ρωτάς εμένα, όχι. Πέρα από όσες έχω συναντήσει και ξέρω, για τις υπόλοιπες δεν υπάρχει περίπτωση να δοκιμάσω. Ίσως την Εύα που δεν έχω τύχει να γνωρίσω ακόμα....

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Αν ρωτάς εμένα, όχι. Πέρα από όσες έχω συναντήσει και ξέρω, για τις υπόλοιπες δεν υπάρχει περίπτωση να δοκιμάσω. Ίσως την Εύα που δεν έχω τύχει να γνωρίσω ακόμα....
Γενικώς μιλάω...από απογοήτευση,μη με παρεξηγείτε  :sunglasses:

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387

Επισκέπτης

Αυτή είναι και τώρα;
Εγώ αυτή που συνάντησα στο ισόγειο του  βαρδαροχότελου και κατάλαβα ποια είναι δια της εις άτοπον απαγωγής, γνωρίζοντας άπό τα σαίτ όλες τις τουρίστριες, δεν έμοιαζε με την καρολίνα είχε πιο φαρδυά μύτη και όχι τόσο μεγάλο στήθος μπορεί να κάνω και λάθος πάντως ήταν ντροπαλή, θα την τιμούσα ευχαρίστως αλλά με τα 200αρια τις κακομαθαίνουμε.

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
φίλε γούστα είναι αυτά αλλά εγώ δεν θα έμενα έτσι κι αλλιώς γιατί μου τη δίνει πάρα πολύ αυτό το ανήθικο που κάνουν να κοροϊδεύουν τον πελάτη
Τελικά για να καταλάβω κι εγώ... Έφυγες γιατί η κοπέλα ήταν άλλη από αυτή στις φωτο ή για κάποιο άλλο λόγο; Στην 1η ανάρτησή σου πάνω σε αυτό το θέμα, άφησες να εννοηθεί κάτι άλλο.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387

Αυτή είναι και τώρα;

Παιδιά να μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου

Την είδα ελάχιστα σήμερα αλλά το πρόσωπό της γιατί αυτό  μόνο είδα αυτή μου θύμισε...
Συν την αντίδρασή της όταν με είδε συν τις ψεύτικες φωτογραφίες...
Εγώ την είχα δει πολύ πολύ νωρίτερα από εσένα

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom