Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
οσον αφορα την αλλη που ηταν με την alina (Καναδη) στις φωτο ηταν μια Ρωσιδα μοντελο με το μικρο ονομα elisavet , που εχω λογω της εξωγηπεδικης ενασχολησης μου με το ομοδοξο εθνος τουτο, εχω και το vk της, και το instagram της, αλλα λογω του οτι κατεβηκε το προφιλ αλλα και επειδη δεν ηταν verified δεν θελω να δωσω την κοπελα που πιθανοτατα δεν ηταν αυτη. Παρακαλω μην αρχισετε και ζητατε τωρα τα προφιλ...

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
οσον αφορα την αλλη που ηταν με την alina (Καναδη) στις φωτο ηταν μια Ρωσιδα μοντελο με το μικρο ονομα elisavet , που εχω λογω της εξωγηπεδικης ενασχολησης μου με το ομοδοξο εθνος τουτο, εχω και το vk της, και το instagram της, αλλα λογω του οτι κατεβηκε το προφιλ αλλα και επειδη δεν ηταν verified δεν θελω να δωσω την κοπελα που πιθανοτατα δεν ηταν αυτη. Παρακαλω μην αρχισετε και ζητατε τωρα τα προφιλ...
1. Κακώς το ανέφερες. Τώρα θα σου  το ζητάνε
2. Προφίλ από μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν πρέπει να διαχέονται μέσα στο site εκτός αν η κοπέλα δηλώνει το επάγγελμα και την ιδιότητα της

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.925
Πόντοι
38.177

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.925
Πόντοι
38.177

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Στη φωτογραφία νούμερο 6 μόνο βυζια νούμερο c δεν βλέπεις!!!
Ότι να ναι γράφουν και ζητάνε,όποιον ψαρέψουν οι καργες..
Εντάξει,άσε τι γράφουν... :jerking: Έχει σέλφι φωτό και γουστάρω να το σκίσω από κώλο αλλά δε συμφωνεί σ'αυτά που της προτείνω  :grin:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
παρατηρηση: τα 2 γραφεια που ηρθαν Σαλονικα πριν λιγο καιρο (Escrots club & GDE) εχουν τα σαιτ τους παρατημενα , χωρις καμια ανανεωση κλπ, γιατι ετσι ρε Μαγκες;;;

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
1. Κακώς το ανέφερες. Τώρα θα σου  το ζητάνε
2. Προφίλ από μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν πρέπει να διαχέονται μέσα στο site εκτός αν η κοπέλα δηλώνει το επάγγελμα και την ιδιότητα της
το αναφερω απλα , να γνωρισουν καποιοι οτι σχεδον σιγουρα η κοπελα εχει fake photos...αυτο

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.120
Πόντοι
5.646
Μεσημεριανή επισκεψη στη Κira στο γνωστό hotel του Βαρδάρη.Φουλ γλωσσοφιλα,deepthroat,γλύψιμο στις μπάλες,κωλοσκαμπιλα,δάχτυλα αφήνει μόνο στο pussy της.Στην σπάτουλα ανταποκρίθηκε θετικά της έβαζα κ δύο δάχτυλα στην μουναρα της.Στο sex γουστάρει το σφυροκόπημα κ τελείωμα στο στόμα της.Τώρα από εμφάνιση δεν έχει μοντελε κορμί αλλά είναι τσουπωτη κ εχει 3άρια βυζια κ ζουμερή κωλαρα!Ήταν μια ωραία συνέδρια αναψυχής που λέει κ ο σύντροφος DSK!

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Σύντροφοι καλησπέρα . Μόλις είδα ότι ήρθε στην πόλη μας αυτή . Την πήρα πριν 2-3 χρόνια στην Αθήνα και είναι μια από τις μεγαλύτερες φόλες που έφαγα στην καριέρα μου. Τότε δούλευε στο Pink Ladies, τώρα είναι "ντεμέκ" ανεξάρτητη, αλλά έχει το ίδιο τηλ με την Cintzia, που ήρθε κι αυτή εδώ. Ουγγαρέζα δεν είναι (μάλλον γυφτορουμάνα), 1.70 δεν είναι ακόμη κι αν ανεβεί σε σκάλα, φιλιά δεν δίνει, με το ζόρι μου έκανε πίπα χωρίς καπότα (ο Θεός να την κάνει πίπα αυτή), στο δε σεξ αναγκάστηκα να της κάνω κεφαλοκλείδωμα για να μπορέσω να μπω καλά, γιατί συνέχεια τραβιότανε. Α, και το καλύτερο, όταν τελειώσαμε τον 1ο γύρο (κι αφού είχαν περάσει περίπου 35 λεπτά από την ώρα),και ενώ έκανα τσιγάρο, γυρνάει και μου λέει "Δεν με θέλεις κάτι άλλο έτσι;" και άρχισε να ντύνεται για να φύγει. Το γράφω μπας και σώσουμε κανέναν Χριστιανό...

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Σύντροφοι καλησπέρα . Μόλις είδα ότι ήρθε στην πόλη μας αυτή . Την πήρα πριν 2-3 χρόνια στην Αθήνα και είναι μια από τις μεγαλύτερες φόλες που έφαγα στην καριέρα μου. Τότε δούλευε στο Pink Ladies, τώρα είναι "ντεμέκ" ανεξάρτητη, αλλά έχει το ίδιο τηλ με την Cintzia, που ήρθε κι αυτή εδώ. Ουγγαρέζα δεν είναι (μάλλον γυφτορουμάνα), 1.70 δεν είναι ακόμη κι αν ανεβεί σε σκάλα, φιλιά δεν δίνει, με το ζόρι μου έκανε πίπα χωρίς καπότα (ο Θεός να την κάνει πίπα αυτή), στο δε σεξ αναγκάστηκα να της κάνω κεφαλοκλείδωμα για να μπορέσω να μπω καλά, γιατί συνέχεια τραβιότανε. Α, και το καλύτερο, όταν τελειώσαμε τον 1ο γύρο (κι αφού είχαν περάσει περίπου 35 λεπτά από την ώρα),και ενώ έκανα τσιγάρο, γυρνάει και μου λέει "Δεν με θέλεις κάτι άλλο έτσι;" και άρχισε να ντύνεται για να φύγει. Το γράφω μπας και σώσουμε κανέναν Χριστιανό...
Συμφωνώ κι επαυξάνω...τα ίδια και χειρότερα είχα πάθει κι εγώ που τη πήρα εδώ  :huh:

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316

σταμάτησε να φέρνει μαζί με τη cinzia την αρχιφόλα τη simona και έφερε μεγαλύτερη φόλα  :headbang: :headbang:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom