FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
έκανα λάθος εγώ για την άλλη αστο...Ωραία τελειώσαμε μ'αυτόν,για ποια άλλη έλεγες;
έκανα λάθος εγώ για την άλλη αστο...Ωραία τελειώσαμε μ'αυτόν,για ποια άλλη έλεγες;
1. Κακώς το ανέφερες. Τώρα θα σου το ζητάνεοσον αφορα την αλλη που ηταν με την alina (Καναδη) στις φωτο ηταν μια Ρωσιδα μοντελο με το μικρο ονομα elisavet , που εχω λογω της εξωγηπεδικης ενασχολησης μου με το ομοδοξο εθνος τουτο, εχω και το vk της, και το instagram της, αλλα λογω του οτι κατεβηκε το προφιλ αλλα και επειδη δεν ηταν verified δεν θελω να δωσω την κοπελα που πιθανοτατα δεν ηταν αυτη. Παρακαλω μην αρχισετε και ζητατε τωρα τα προφιλ...
Μεσημέριασε ρεεεεε,ξυπνήστεεεεεΒρήκαν και κάνουν!!!
Γεμίσαμε Μπαζα που ζητάνε 200αρια,ξυπνήστε Επιτέλους!!!
Μεσημέριασε ρεεεεε,ξυπνήστεεεεε
Εντάξει,άσε τι γράφουν... Έχει σέλφι φωτό και γουστάρω να το σκίσω από κώλο αλλά δε συμφωνεί σ'αυτά που της προτείνωΣτη φωτογραφία νούμερο 6 μόνο βυζια νούμερο c δεν βλέπεις!!!
Ότι να ναι γράφουν και ζητάνε,όποιον ψαρέψουν οι καργες..
το αναφερω απλα , να γνωρισουν καποιοι οτι σχεδον σιγουρα η κοπελα εχει fake photos...αυτο1. Κακώς το ανέφερες. Τώρα θα σου το ζητάνε
2. Προφίλ από μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν πρέπει να διαχέονται μέσα στο site εκτός αν η κοπέλα δηλώνει το επάγγελμα και την ιδιότητα της
ωραιο μωρο δειχνει...
Σε δυο ώρες θα λύσουμε το μυστήριο!!!
Σε δυο ώρες θα λύσουμε το μυστήριο!!!
Λεπτομέρειες...Η "αποθεωτική" κριτική στο news δεν σε αποθαρρύνει;
Συμφωνώ κι επαυξάνω...τα ίδια και χειρότερα είχα πάθει κι εγώ που τη πήρα εδώΣύντροφοι καλησπέρα . Μόλις είδα ότι ήρθε στην πόλη μας αυτή . Την πήρα πριν 2-3 χρόνια στην Αθήνα και είναι μια από τις μεγαλύτερες φόλες που έφαγα στην καριέρα μου. Τότε δούλευε στο Pink Ladies, τώρα είναι "ντεμέκ" ανεξάρτητη, αλλά έχει το ίδιο τηλ με την Cintzia, που ήρθε κι αυτή εδώ. Ουγγαρέζα δεν είναι (μάλλον γυφτορουμάνα), 1.70 δεν είναι ακόμη κι αν ανεβεί σε σκάλα, φιλιά δεν δίνει, με το ζόρι μου έκανε πίπα χωρίς καπότα (ο Θεός να την κάνει πίπα αυτή), στο δε σεξ αναγκάστηκα να της κάνω κεφαλοκλείδωμα για να μπορέσω να μπω καλά, γιατί συνέχεια τραβιότανε. Α, και το καλύτερο, όταν τελειώσαμε τον 1ο γύρο (κι αφού είχαν περάσει περίπου 35 λεπτά από την ώρα),και ενώ έκανα τσιγάρο, γυρνάει και μου λέει "Δεν με θέλεις κάτι άλλο έτσι;" και άρχισε να ντύνεται για να φύγει. Το γράφω μπας και σώσουμε κανέναν Χριστιανό...
Σύντροφοι καλησπέρα . Μόλις είδα ότι ήρθε στην πόλη μας αυτή . Την πήρα πριν 2-3 χρόνια στην Αθήνα και είναι μια από τις μεγαλύτερες φόλες που έφαγα στην καριέρα μου. Τότε δούλευε στο Pink Ladies, τώρα είναι "ντεμέκ" ανεξάρτητη, αλλά έχει το ίδιο τηλ με την Cintzia, που ήρθε κι αυτή εδώ. Ουγγαρέζα δεν είναι (μάλλον γυφτορουμάνα), 1.70 δεν είναι ακόμη κι αν ανεβεί σε σκάλα, φιλιά δεν δίνει, με το ζόρι μου έκανε πίπα χωρίς καπότα (ο Θεός να την κάνει πίπα αυτή), στο δε σεξ αναγκάστηκα να της κάνω κεφαλοκλείδωμα για να μπορέσω να μπω καλά, γιατί συνέχεια τραβιότανε. Α, και το καλύτερο, όταν τελειώσαμε τον 1ο γύρο (κι αφού είχαν περάσει περίπου 35 λεπτά από την ώρα),και ενώ έκανα τσιγάρο, γυρνάει και μου λέει "Δεν με θέλεις κάτι άλλο έτσι;" και άρχισε να ντύνεται για να φύγει. Το γράφω μπας και σώσουμε κανέναν Χριστιανό...