[quote author=tzutzukos link=topic=1837.msg7121499#msg7121499 date=1471791857]
Γενικα εχω περαση καλα με αρκετες κοπελες απο αυτο το γραφειο και τα εχω γραψει, το κακο ομως ειναι αυτο που λες δεν υπαρχει ανταγωνισμος στο χωριο μας τοξερουν και δυστηχως αυξανονται τετοια κρουσματα, κοινως μας εχουν γραμενους
[/quote]
Συμφωνώ απόλυτα με τον προλαλήσαντα, αλλά εξακολουθώ να έχω την απορία. Γιατί πετάμε λεφτά στα C/T ρε παιδιά; Εκτός από μετρημένες στα δάχτυλα κοπέλες όπως πχ Martina, Carolina world-wide, Elite Emily (αν και μεγάλωσε πια και δεν κρύβεται),Ceriana (χάθηκε αυτή η ψυχή) και -ίσως - julia 69, οι περισσότερες από τις υπόλοιπες είναι αμφιβόλου προελεύσεως και αξίας. Ας τιμήσουμε τα τοπικά προϊόντα, κι ας κρατήσουμε και τα λεφτά μας. Δεν είναι καιροί για κασκαντεριλίκια.
ΥΓ. Σε 2 ώρες περιμένω στο σπίτι ένα ... τοπικό προϊόν. Θα επακολουθήσει σχετική ανάρτηση στο αντίστοιχο thread, γιατί μου τη σύστησε παλιός γνώστης. Εν αναμονή λοιπόν.
ΥΓ 2 . Απ ότι έχω αντιληφθεί όλα τα μαγαζιά και όλα τα πρακτορεία διαβάζουν αυτά που γράφουμε, και εξακολουθούν να μας γράφουν κι αυτά....