Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
[quote author=tzutzukos  link=topic=1837.msg7121585#msg7121585 date=1471795372]
Αν ειναι 32 αυτη εγω αυριο παω φανταρος :2funny: και θελει και κοντα στα 250 για φουλ
[/quote]
Είσαι πολύ κακός... Επειδή η κοπέλα ξέχασε να βάλει και τα καλοκαίρια μέσα , πέσαμε όλοι να την φάμε... Πως κάνετε έτσι για ένα λαθάκι....    :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596

tzutzukos 36

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
10
Like
453
Πόντοι
291
Συμφωνώ απόλυτα με τον προλαλήσαντα, αλλά εξακολουθώ να έχω την απορία. Γιατί πετάμε λεφτά στα C/T ρε παιδιά; Εκτός από μετρημένες στα δάχτυλα κοπέλες όπως πχ Martina, Carolina world-wide, Elite Emily (αν και μεγάλωσε πια και δεν κρύβεται),Ceriana (χάθηκε αυτή η ψυχή) και -ίσως - julia 69, οι περισσότερες από τις υπόλοιπες είναι αμφιβόλου προελεύσεως και αξίας. Ας τιμήσουμε τα τοπικά προϊόντα, κι ας κρατήσουμε και τα λεφτά μας. Δεν είναι καιροί για κασκαντεριλίκια.
ΥΓ. Σε 2 ώρες περιμένω στο σπίτι ένα ... τοπικό προϊόν. Θα επακολουθήσει σχετική ανάρτηση στο αντίστοιχο thread, γιατί μου τη σύστησε παλιός γνώστης. Εν αναμονή λοιπόν.
ΥΓ 2 . Απ ότι έχω αντιληφθεί όλα τα μαγαζιά και όλα τα πρακτορεία διαβάζουν αυτά που γράφουμε, και εξακολουθούν να μας γράφουν κι αυτά....
Συμφωνο σ'αυτα που λες αλλα οπως εγω φανταζομαι και αλλοι απηχα απο το σπορ για καιρο και οτι κοζια ειχα δεν υπαρχουν πλεων. Τα τοπικα γραφεια θα πετυχεις 1 καλο στα 20 μη πω και παραπανω, στης τουριστριες αν και πληρωνεις κατι παραπανω τα ποσοστα ειναι αποιρως καλυτερα, σιγουρα θα φας και φολες. Μακαρι να ερθουν και αλλα γραφεια να υπαρξει ανταγωνισμος να πεσουν και η τιμες και να ημαστε ολοι καλα  :hi:

tzutzukos 36

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
10
Like
453
Πόντοι
291

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
[quote author=tzutzukos  link=topic=1837.msg7121600#msg7121600 date=1471796068]
Συμφωνο σ'αυτα που λες αλλα οπως εγω φανταζομαι και αλλοι απηχα απο το σπορ για καιρο και οτι κοζια ειχα δεν υπαρχουν πλεων. Τα τοπικα γραφεια θα πετυχεις 1 καλο στα 20 μη πω και παραπανω, στης τουριστριες αν και πληρωνεις κατι παραπανω τα ποσοστα ειναι αποιρως καλυτερα, σιγουρα θα φας και φολες. Μακαρι να ερθουν και αλλα γραφεια να υπαρξει ανταγωνισμος να πεσουν και η τιμες και να ημαστε ολοι καλα  :hi:
[/quote]
Έχεις απόλυτο δίκιο. Γι αυτό το λόγο όμως φτιάχτηκε αυτό το site , ώστε όποιος τσουτσουνήσει να ανεβάσει μετά και μια ρημάδα κριτική, για να αποφεύγουμε κι οι υπόλοιποι τις κακοτοπιές. Αρκεί να μπορούμε να ξεχωρίσουμε τις "κατευθυνόμενες" κριτικές. Πολλά γραφεία και κκορίτσια έχουν κάνει προφίλ εδώ μέσα για να αποθεώνονται (ο νοών νοείτω ). Και πάλι όμως 250 στις μέρες μας είναι πολλά λεφτά για 1 ώρα (έστω και καλού) σεξ.

tzutzukos 36

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
10
Like
453
Πόντοι
291
Έχεις απόλυτο δίκιο. Γι αυτό το λόγο όμως φτιάχτηκε αυτό το site , ώστε όποιος τσουτσουνήσει να ανεβάσει μετά και μια ρημάδα κριτική, για να αποφεύγουμε κι οι υπόλοιποι τις κακοτοπιές. Αρκεί να μπορούμε να ξεχωρίσουμε τις "κατευθυνόμενες" κριτικές. Πολλά γραφεία και κκορίτσια έχουν κάνει προφίλ εδώ μέσα για να αποθεώνονται (ο νοών νοείτω ). Και πάλι όμως 250 στις μέρες μας είναι πολλά λεφτά για 1 ώρα (έστω και καλού) σεξ.
Συμφωνω γ'αυτο ολοι στα χαρακωματα της ενημερωσης  :fuck2:

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991
[quote author=tzutzukos  link=topic=1837.msg7121499#msg7121499 date=1471791857]
Γενικα εχω περαση καλα με αρκετες κοπελες απο αυτο το γραφειο και τα εχω γραψει, το κακο ομως ειναι αυτο που λες δεν υπαρχει ανταγωνισμος στο χωριο μας τοξερουν και δυστηχως αυξανονται τετοια κρουσματα, κοινως μας εχουν γραμενους  :hi:
[/quote]
ωραιος τζουτζουκος....γενικα το γραφειο αλλαξε τροπο επικοινωνιας..και προσπαθει να γινει πιο επικοινωνιακο...εκεινο ομως που διακρινω ειναι οτι η επαφη του με τα κοριτσια πρεπει να ειναι πολυ... μακρινη..(μπορει...να ειναι και σε αλλη πολη..!!)...ετσι..κλεινουν χωρις να γνωριζουν την ετοιμοτητα η την διαθεση της κοπελας....!..βαλε τωρα και το γεγονος οτι οι κοπελες..που αλλαζουν συνεχεια ειναι ερασιτεχνες...και βγαλε συμπερασμα...!...οσο για τον ανταγωνισμο..φυσικα...αλλα...εδω πρεπει να γινει και ενα ξεκαθαρισμα...στα σχολικα..να τελειωνουμε..απο εκει ξεκιναει το κακο....στο μικρο χωριο μας..!!

tzutzukos 36

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
10
Like
453
Πόντοι
291
ωραιος τζουτζουκος....γενικα το γραφειο αλλαξε τροπο επικοινωνιας..και προσπαθει να γινει πιο επικοινωνιακο...εκεινο ομως που διακρινω ειναι οτι η επαφη του με τα κοριτσια πρεπει να ειναι πολυ... μακρινη..(μπορει...να ειναι και σε αλλη πολη..!!)...ετσι..κλεινουν χωρις να γνωριζουν την ετοιμοτητα η την διαθεση της κοπελας....!..βαλε τωρα και το γεγονος οτι οι κοπελες..που αλλαζουν συνεχεια ειναι ερασιτεχνες...και βγαλε συμπερασμα...!...οσο για τον ανταγωνισμο..φυσικα...αλλα...εδω πρεπει να γινει και ενα ξεκαθαρισμα...στα σχολικα..να τελειωνουμε..απο εκει ξεκιναει το κακο....στο μικρο χωριο μας..!!
Φιλε μου το γραφειο εχει την υποχρεωση να γνωριζει τα κοριτσια του οπως κ'εγω στη δουλεια μου εχω την υποχρεωση να γνωριζω τη προσφερω στο πελατη μου. Οταν κανει μαλακια δεν μπορει να σου πλασαρει οτι ναναι για να βγει απο την υποχρεωση. Στην εποχη μας τα ευρουλακια δεν ειναι για πεταμα ουτε βγενουν ευκολα  :hi:

NIKIFOROS

Μέγας
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Κριτικές
85
Like
765
Πόντοι
3.980
κι εγώ ακόμα περιμένω να γίνει προφίλ για RIA και SANDRA για να σώσω τον κόσμο...

xxxristos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
105
Πόντοι
0
κι εγώ ακόμα περιμένω να γίνει προφίλ για RIA και SANDRA για να σώσω τον κόσμο...

sorry φίλε αλλά ευτυχώς που δεν σ άκουσα, ήμουν στο τσακ να μην πάω αλλά υπερίσχυσε το κάτω κεφάλι και πέρασα ωραία ..Ελληνίδα, 10αρι εμφάνιση και δεν μ είπε όχι σε τίποτα από αυτά που της ζητούσα
ΥΓ για να είμαι αντικειμενικός δεν φιλάει με γλώσσα κάτι που προσωπικά δεν μ ενδιαφέρει

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.404
Πόντοι
26.096
sorry φίλε αλλά ευτυχώς που δεν σ άκουσα, ήμουν στο τσακ να μην πάω αλλά υπερίσχυσε το κάτω κεφάλι και πέρασα ωραία ..Ελληνίδα, 10αρι εμφάνιση και δεν μ είπε όχι σε τίποτα από αυτά που της ζητούσα
ΥΓ για να είμαι αντικειμενικός δεν φιλάει με γλώσσα κάτι που προσωπικά δεν μ ενδιαφέρει

Καλως.
Ακουσθηκατε.
Ευχαριστουμε.
Στο καλο.

xxxristos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
105
Πόντοι
0
Καλως.
Ακουσθηκατε.
Ευχαριστουμε.
Στο καλο.
Εσείς τώρα βλέπετε ότι έκανα πρόσφατα λογαριασμό κ νομίζετε οτι λέω παπαριές (οκ λογικό) Ελπίζω να μην πάει ούτε ένας σας για να την έχω την ώρα που θέλω εγώ και ξεκούραστη ...Ας εξυμνήσουμε όλοι μαζί τη μπαζόλα ΤΙΝΑ που ψάρωσα με τις κριτικές σας και πήγα είδα ένα βοδάκι και την έκανα

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Εσείς τώρα βλέπετε ότι έκανα πρόσφατα λογαριασμό κ νομίζετε οτι λέω παπαριές (οκ λογικό) Ελπίζω να μην πάει ούτε ένας σας για να την έχω την ώρα που θέλω εγώ και ξεκούραστη ...Ας εξυμνήσουμε όλοι μαζί τη μπαζόλα ΤΙΝΑ που ψάρωσα με τις κριτικές σας και πήγα είδα ένα βοδάκι και την έκανα
σταματα βρε παραπονιαρη....πρωτα να ρωτας και υστερα να πηγαινεις!!

tzutzukos 36

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
10
Like
453
Πόντοι
291
Αν εννοεις ομορφια μαλλον δεν πηγες, αν εννοεις συμπεριφορα συμφωνω

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom