Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

xxxristos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
105
Πόντοι
0
[quote author=tzutzukos  link=topic=1837.msg7122103#msg7122103 date=1471859158]
Αν εννοεις ομορφια μαλλον δεν πηγες, αν εννοεις συμπεριφορα συμφωνω
[/quote]
Όχι φίλε εμφάνιση εννοώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει άνθρωπος που είδε τις φώτο και λέει ότι είναι ήταν ίδια ...ήταν τουλάχιστον 10 κιλά πάνω, δεν λέω ότι ήταν ελέφαντας αλλά όταν πας για μοντέλο κ σου βγαίνει αυτή η νταρντάνα έχει διαφορά πως να το κάνουμε

tzutzukos 36

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
10
Like
453
Πόντοι
291
Όχι φίλε εμφάνιση εννοώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει άνθρωπος που είδε τις φώτο και λέει ότι είναι ήταν ίδια ...ήταν τουλάχιστον 10 κιλά πάνω, δεν λέω ότι ήταν ελέφαντας αλλά όταν πας για μοντέλο κ σου βγαίνει αυτή η νταρντάνα έχει διαφορά πως να το κάνουμε
Φιλε μου μηπως ειδες η την μπερδευεις με αλλη? Για το προσωπο να δεχτω οτι ειχε μια αποκλιση απο τις φωτο (ασχημη δε τη λες) αλλα για τα κιλα πραγματικα που τα ειδες?

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
πείτε τα με πμ παίκτες.  :hi:

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Παικτες δεν υπάρχει λόγος να αντιλογείτε.Εδώ δεν κρίνουμε τις κοπέλες με προσωπικά κριτίρια,αλλά τις κρίνουμε σύμφωνα με τον επαγγελματισμό τον οποίο επιδεικνείουν,αυτό νομίζω είναι το σωστό  ;) Μπορεί κάποιος να περάσει καλά με κάποια αλλά οι υπόλοιποι που θα πάνε να φάνε φόλα.Αυτό αυτόματα την κάνει κακή επιλογή και τότε δεν είναι σωστό για τους παίκτες να βγαίνει κάποιος και να υποστηρίζει διακαώς τη φόλα απλά και μόνο γιατί αυτός πέρασε καλά  :) Όλοι μας έχουμε μπαζώσει κατά καιρούς και φάγαμε φόλες,το βάζουμε πίσω και συνεχίζουμε...  :rockon:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
ασεεε...εχει πεσει ξεραιλα...καταντια σκετη!!
:hi: :hi: :hi: εκθεση ερχεται κατι θα γινει ....ασε που ο εξαφανισμενος (μαλλον στας διακοπας) Φακιρης ειχε γραψει για 2 νεα Αθηναικα γραφεια στην πολη μας απο σεπτεμβριο ....αναμονη

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991
....ο δημαρχος φταιει....!!αντι να μας κανει...ροντερνταμ...μας φυγαν και οι πουτανες και τα λεωφορεια...!!

xxxristos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
105
Πόντοι
0
Παικτες δεν υπάρχει λόγος να αντιλογείτε.Εδώ δεν κρίνουμε τις κοπέλες με προσωπικά κριτίρια,αλλά τις κρίνουμε σύμφωνα με τον επαγγελματισμό τον οποίο επιδεικνείουν,αυτό νομίζω είναι το σωστό  ;) Μπορεί κάποιος να περάσει καλά με κάποια αλλά οι υπόλοιποι που θα πάνε να φάνε φόλα.Αυτό αυτόματα την κάνει κακή επιλογή και τότε δεν είναι σωστό για τους παίκτες να βγαίνει κάποιος και να υποστηρίζει διακαώς τη φόλα απλά και μόνο γιατί αυτός πέρασε καλά  :) Όλοι μας έχουμε μπαζώσει κατά καιρούς και φάγαμε φόλες,το βάζουμε πίσω και συνεχίζουμε...  :rockon:
Με όλο το σεβασμό φίλτατε sithlord αλλά το σχόλιο σου είναι κάπως άκυρο ..αν το λες για τις παραπλανητικές φωτο που αναφέρω τότε δεν μιλάμε για προσωπικά κριτήρια αλλά για αντικειμενική εξαπάτηση..αν πάλι το λες για το σχόλιο μου περι ΡΙΑΣ, δεν ανέφερα ποτέ οτι κάποιος είπε ψέματα και ότι εγω κατέχω την αλήθεια, και επίσης ούτε είπα ποτέ ότι είναι το λαχείο της χρονιάς που πρέπει να σπεύσετε για να μην το χάσετε..είπα απλά ότι πέρασα ωραία και ότι δεν το μετάνιωσα καθόλου.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Με όλο το σεβασμό φίλτατε sithlord αλλά το σχόλιο σου είναι κάπως άκυρο ..αν το λες για τις παραπλανητικές φωτο που αναφέρω τότε δεν μιλάμε για προσωπικά κριτήρια αλλά για αντικειμενική εξαπάτηση..αν πάλι το λες για το σχόλιο μου περι ΡΙΑΣ, δεν ανέφερα ποτέ οτι κάποιος είπε ψέματα και ότι εγω κατέχω την αλήθεια, και επίσης ούτε είπα ποτέ ότι είναι το λαχείο της χρονιάς που πρέπει να σπεύσετε για να μην το χάσετε..είπα απλά ότι πέρασα ωραία και ότι δεν το μετάνιωσα καθόλου.
ειπες-ειπες αλλα εγω δεν βλεπω κριτικη...κριτικες μενουν!!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
ειπες-ειπες αλλα εγω δεν βλεπω κριτικη...κριτικες μενουν!!

Ακόμα και κριτική να δεις ρε τζιμιαδη,τι να την κάνεις σε μια κοπέλα που έχεις το θράσος να ζητάει λεφτά χωρίς να δείχνει το πρόσωπο της;
Εποχές 1990 και ντίσκο καταστάσεις λέμε τώρα,απλά προσπερνάς και όλα καλά..

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Ακόμα και κριτική να δεις ρε τζιμιαδη,τι να την κάνεις σε μια κοπέλα που έχεις το θράσος να ζητάει λεφτά χωρίς να δείχνει το πρόσωπο της;
Εποχές 1990 και ντίσκο καταστάσεις λέμε τώρα,απλά προσπερνάς και όλα καλά..
δεν με νοιαζει αν εχει η δεν εχει προσωπο...το θεμα ειναι οτι δεν γραφεται η κριτικη...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom