μουρθε mail: 12-18 Απριλιου
Citytour στη Θεσσαλονικη
Vanessa απο Αnna models ()
πολυ μαυροτσουκαλο την βλεπω...
Citytour στη Θεσσαλονικη
μουρθε mail: 12-18 Απριλιου
Citytour στη Θεσσαλονικη
Όπως το λέει ο Kompaiasi. Δεν είναι φρόνιμο να ριψοκινδυνέψεις €250 για μια ώρα για μια γκόμενα που μοιάζει μεν πολύ καλή αλλά δεν έχει reviews και το πρακτορείο της έχει γενικά αρνητική φήμη. Αλλά απ την άλλη αυτό έχει να κάνει και με τον προϋπολογισμό του καθενός. Εμένα €250 είναι το 1/3 του μηνιάτικού μου, οπότε πολύ δύσκολα θα τα έδινα ακόμη και για μία κοπέλα με πολύ καλές κριτικές.
Αλλά απ την άλλη, με την ξεραϊλα που παίζει εδώ γύρω δεν μπορούμε να είμαστε και πολύ επιλεκτικοί. Εγώ όμως δεν καταλαβαίνω γιατί ξανάρχισαν τα city tours... Τι έχει διαφοροποιηθεί; Μήπως οι κοπέλες φέρνουν και φυσικό παρθένο λαδάκι από την ανατολική ευρώπη μαζί τους;
Γιατι τα κονομανε! Απλό...
Το ερωτημα ομως γιατι τα κονομανε εδω και οχι αλλου σηκωνει πολυ συζητηση...
Τσέκαρε τα pm σου .Μπορείς να ζητήσεις και outcall.Ρε παιδιά! Πως την κλείνουμε την Carmen?
????
Έστειλα email αλλά τίποτα!
Καλά ρε καρντάσι μια κουβέντα είπαμε πώς κάνεις έτσι? Παρακαλώ τους admins να μεταφέρουν το ποστ μου στο σωστό thread για να αποκατασταθεί η τάξη στο φόρουμ. Άντε γιατί πολλή ελευθερία μας δώσατε.Carmen πέρασα υπέροχα! 2 χυσίματα, όλα μέσα στο στόμα, πάνω στις ζυζάρες, τρελό μαμήσι!
Πολύ καλή συνεννόηση!Πέρασα τέλεια! Α! Για το παραπάνω σχόλιο περιττό να πω ότι είναι εκτός θέματος του συγκεκριμένου τόπικ!!! Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά πάλι εκτός θέματος τόπικ είσαι.