Δ
Διαγραμμένο μέλος 10728
Επισκέπτης
παντως πολη μιαζει μια στριπτιτζου απο blueiguana την λινα σιγοuρα εχει πεσει πολη photoshop sto στηθος
Γιατι οτι γυαλιζει σαν να την τριψανε με βερνικι παπουτσιων!!!!!!
παντως πολη μιαζει μια στριπτιτζου απο blueiguana την λινα σιγοuρα εχει πεσει πολη photoshop sto στηθος
και η simone . τα sexymoonia Που πήγαν ρε παιδιάΟι Ρουμανες,τα sexy moon-ια θα ειναι.Εκει κανουν πιατσα.
Παει δεν θα ξαναδειτε μωρα απο Αφροδιτα πανω καρντασια!!
ποιά εύα λές ?ti εγινε ...ρε γμτ και αλλο 250αρι μας ερχετε.. ...και καλα περσι ηταν οι λυβιοι του κανταφι..που παραθεριζαν εδω..αλλα τοσο χαρτι που μαζευτηκε στην σαλονικα??....και να σκεφτεσαι οτι προ κρισης με 250 γαμουσες επι 2 ωρες την ευα την καθαρηστρια...απο τον κωλο και σου ελεγε και ευχαριστω...αν δεν αρχιζω να κουδουνιζω...
Αυτήν την tara την δοκίμασε κανείς ?
απο χθές στέλνω για το duo Kira dina και ουδείς απαντά
Τρίχες.Τίποτα που ν'αξίζει να το πληρώσεις τις τελευταίες 2 βδομάδες...Αποχή και μαύρο στις τσούλες του 50άρικου που ζητάν και 200άρια παναθεμάτεςέρχεται κι η Μερσεντές (ο θεός να την κάνει) του Παλέρμο.
Καλά ρε παιδιά, Κίρα και Ντίνα κανείς δεν έχει πάει;
Χαλια δηλαδη??
Πάντως λένε οι προηγούμενοι ότι τις πρώτες μέρες ηταν συνεχως fully booked....
Μερσεντες πρώην Ντασα. Την εχω τεσταρει Τσιμπουκοχειλα βυζαρες ... Δεν είναι για απόρριψη. Αν αρέσει σε κάποιον λίγο προστυχο στυλ λέει...ψιλό pse... Εγώ δεν ξέρω αν θα ξαναπηγαινα δεν είναι πολυ του γουστου μου... Τώρα για το 200αρι ... Περί ορεξεως ...Τρίχες.Τίποτα που ν'αξίζει να το πληρώσεις τις τελευταίες 2 βδομάδες...Αποχή και μαύρο στις τσούλες του 50άρικου που ζητάν και 200άρια παναθεμάτες
Έχεις pmΝα γράφεις κριτικές. Είναι πάντα υποκειμενικες αλλα τουλάχιστον έχουμε μια άποψη. Τα κορίτσια φεύγουν και δεν ακούσαμε τίποτα . Να ξέρουμε και για το μέλλον
Τρίχες.Τίποτα που ν'αξίζει να το πληρώσεις τις τελευταίες 2 βδομάδες...Αποχή και μαύρο στις τσούλες του 50άρικου που ζητάν και 200άρια παναθεμάτες
Αν ρίξεις μια ματιά στη κριτική μου για Νικόλ θα βεβαιωθείς για του λόγου το αληθές .Άσε που απο υπηρεσίες no cim,cif,no anal παρόλο που το γράφει στις υπηρεσίες στο EN.Άστα να πάνε δηλαδή... :Sλαθος η κατια...sexymooni παιρνει 150..και μια αλλη nicol.pl ..αλλα παλι ...για κατω απο 100 ειναι...