Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

andreashol

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
22
Πόντοι
1

εκτός απο τον παλέρμο εχει κανει κανενας αλλο test-drive?

Δεν εμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Προστυχο στυλ όντως που σε αναβει. Αλλα η συμπεριφορά και η αντίκειμενικη της εμφάνιση στο σώμα δεν με ενθουσίασε

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
ευχαριστώ για την απάντηση φιλε....Ρε αλάνια,μηπως ξερει καποιος αν θα μας ερθει για 3η φορα η Τζουλιετάρα πανω;
Επίσης διαβασα οτι κατι παιχτηκε την 2η φορά και εφυγε πιο νωρίς.Τι εγινε ρε σεις;
:helpplea:

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6

εκτός απο τον παλέρμο εχει κανει κανενας αλλο test-drive?
τον ερμο αστον σ οτι εχει σχεση με αφροδιτα...βαλε το 30% απ αυτα που λεει :rockon: :rockon: :rockon:!

γενικα ειναι πολυ μετρια,συμβουλη ομως αν πας  θα τη δεις να φοραει στη μεση ενα πραμα σαν κορσε :dancing:!
μην κανεις το λαθος κ την πεις να το βγαλει... :headbang:!

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Λύθηκε το μυστήριο με το μωρό που διέκοψε ξαφνικά το τουρ της.

Είπα κι εγώ,δύσκολο να φύγεις από το...μέλι και να πας εκεί που δεν έχει ρεύμα όλο το 24ωρο!!!!
Τύπε για την Τζουλιέτ έλεγες;Μπορείς να πεις τι έγινε;
οχι τιποτα αλλο αλλα μην εγινε καμια χοντρη μαλακια και δεν μας ξαναερθει το μωρο!

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Τύπε για την Τζουλιέτ έλεγες;Μπορείς να πεις τι έγινε;
οχι τιποτα αλλο αλλα μην εγινε καμια χοντρη μαλακια και δεν μας ξαναερθει το μωρο!
παντως τωρα ειναι προγραμματισμενη για Βελγιο... :-

nikakhs

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
τον ερμο αστον σ οτι εχει σχεση με αφροδιτα...βαλε το 30% απ αυτα που λεει :rockon: :rockon: :rockon:!

γενικα ειναι πολυ μετρια,συμβουλη ομως αν πας  θα τη δεις να φοραει στη μεση ενα πραμα σαν κορσε :dancing:!
μην κανεις το λαθος κ την πεις να το βγαλει... :headbang:!

γιατι ορισμενοι τα βαζετε με τον παλερμο , δεν μπορω να καταλαβω , δεν φτανει που παει κ ενημερωνει , τον κραζετε κιολας επειδη δεν συμφωνειτε με τα γραφομενα του , λες  κ ολοι εχουμε τα ιδια γουστα

εσυ θαλη σε τι διαφωνεις απ οτι εγραψε ρε φιλε ? γουστα ειναι αυτα στο κατω κατω ..

καλλιστα , θα μπορουσα να βγω και εγω κ να γραψω οτι ξερεις θαλη αν περιμεναμε ενημερωση απο σενα θα ειχαμε αραχνιασει ...

το θεωρεις σωστο αυτο ?

WRAIOS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
924
Πόντοι
96
έλα πες την αλήθεια ... κλώνος του Λουσεντ51 είσαι
:2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
γιατι ορισμενοι τα βαζετε με τον παλερμο , δεν μπορω να καταλαβω , δεν φτανει που παει κ ενημερωνει , τον κραζετε κιολας επειδη δεν συμφωνειτε με τα γραφομενα του , λες  κ ολοι εχουμε τα ιδια γουστα

εσυ θαλη σε τι διαφωνεις απ οτι εγραψε ρε φιλε ? γουστα ειναι αυτα στο κατω κατω ..

καλλιστα , θα μπορουσα να βγω και εγω κ να γραψω οτι ξερεις θαλη αν περιμεναμε ενημερωση απο σενα θα ειχαμε αραχνιασει ...

το θεωρεις σωστο αυτο ?
Καλα αυτο κραταει καιρο...
Τωρα δεν ενημερωνει κανεις.
Τουλαχιστον ο παλερμο πηγαινε , πληρωνε και μετα εγραφε και καμια κουβεντα. Τωρα κι αυτος εξαφανιστηκε
Βγηκαν ολοι και κραζουν ομως οποτε σιγουρα καποιοι που θελαν να γραψουν τωρα το σκεφτονται μην τους πουν προμοτορες κι αυτους...
Οι αποψεις ειναι υποκειμενικες. δεν εχουμε ολοι τα ιδια γουστα. Ενα φιλτραρισμα ομως μπορει να γινει απο τον καθενα μας. Ακομη κι αν υποτευομαστε οτι καποιος μπορει να εχει συμφερον να προμοταρει καποια , δες τι γραφει και αξιολογησε.
δεν λεω οτι δεν πρεπει να εκφραζουμε την αποψη μας η να κανουμε κριτικη στις κριτικες αλλα το πραγμα ειχε ξεφυγει ... Τωρα περναν διαφορες και κανεις δεν γραφει τιποτε... μονο κριτικες απο τις φωτο βλεπουμε. (γι'αυτο ερχονται διαφορες Μελιντες και παιρνουν ολο το χαρτι)

taratatsum2011

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
6
Πόντοι
0

Σορυ κιόλας αλλά είναι δυνατόν να είναι αυτό αληθινό και να μην έχει ενημερώσει κανείς...????

Κοπέλα καινούρια, πρακτορείο σχεδόν ολοκαίνουριο, τελικά θα βοηθήσει κανείς ή πρέπει να χαραμίσουμε το διακοσοπενηντάρι για να μάθουμε??

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326

Σορυ κιόλας αλλά είναι δυνατόν να είναι αυτό αληθινό και να μην έχει ενημερώσει κανείς...????

Κοπέλα καινούρια, πρακτορείο σχεδόν ολοκαίνουριο, τελικά θα βοηθήσει κανείς ή πρέπει να χαραμίσουμε το διακοσοπενηντάρι για να μάθουμε??
Καλα ρε περιμενε μολις ηρθε...
Μην περιμενεις εδω παντως. Ολοι θα αρχισουν να το κουραζουν για το 250αρι (οχι αδικα) μεχρι να φυγει και για το ποσο φωτοσοπιασμενη ειναι... Κριτικη εχουμε να δουμε προ κρισης  :huh:

taratatsum2011

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
6
Πόντοι
0

ΟΚ τωρα ήρθε αλλα έκανε και μια βδομάδα Αθήνα αλλά κιχ δεν ακούστηκε.... Και μην μου πει κανείς ότι περνάει απαρατήρητη!!! :tits:

underpressure

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
39
Like
502
Πόντοι
516

Βλέπεις κάτι που σ'αρέσει στις φωτό;Συμφωνείς με την τιμή της;(Προσωπικά στα 250 για μια ώρα δεν συμφωνώ)Αν είσαι σύμφωνος με τα παραπάνω πηγαίνεις.Μένεις ικανοποιημένος με αυτό που βλέπεις;Κάθεσαι να δοκιμάσεις και το service.Το τι θα σου βγεί στο service είναι άλλη ιστορία γιατί ακόμα και 10 αποθεωτικές κριτικές να είχε η κοπέλα αν δεν τα διαπιστώσω με τα μάτια μου δεν μου λένε κάτι... παρά μόνο μία γενική εικόνα.Αν βασίζεσαι 100% μόνο στο τι θα γράψει κάποιος για να συναντήσεις κάποια είναι άλλο κεφάλαιο.

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
ΟΚ τωρα ήρθε αλλα έκανε και μια βδομάδα Αθήνα αλλά κιχ δεν ακούστηκε.... Και μην μου πει κανείς ότι περνάει απαρατήρητη!!! :tits:
Eμένα πάλι δε μου αρέσει ούτε αυτή ούτε και η τιμή της για simple sex  :ak:

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Οταν πληρώνουμε 250 τουλάχιστον να είναι κορμαρα... (Μελιντα, Ζαφιρα , τζουλιετ) εντάξει βυζαρες αλλα μέτρια γενικώς ...

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Οταν πληρώνουμε 250 τουλάχιστον να είναι κορμαρα... (Μελιντα, Ζαφιρα , τζουλιετ) εντάξει βυζαρες αλλα μέτρια γενικώς ...
Οπότε καλά έκανα και δεν έχασα τον χρόνο μου  :grin:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom