sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Άντε ντε... Τουλάχιστο να ξέρουμε τι χάνουμεΚαλά ρε παιδιά, Κίρα και Ντίνα κανείς δεν έχει πάει;
Άντε ντε... Τουλάχιστο να ξέρουμε τι χάνουμεΚαλά ρε παιδιά, Κίρα και Ντίνα κανείς δεν έχει πάει;
Τρίχες.Τίποτα που ν'αξίζει να το πληρώσεις τις τελευταίες 2 βδομάδες...Αποχή και μαύρο στις τσούλες του 50άρικου που ζητάν και 200άρια παναθεμάτες
εκτός απο τον παλέρμο εχει κανει κανενας αλλο test-drive?
τον ερμο αστον σ οτι εχει σχεση με αφροδιτα...βαλε το 30% απ αυτα που λεει !
εκτός απο τον παλέρμο εχει κανει κανενας αλλο test-drive?
Τύπε για την Τζουλιέτ έλεγες;Μπορείς να πεις τι έγινε;Λύθηκε το μυστήριο με το μωρό που διέκοψε ξαφνικά το τουρ της.
Είπα κι εγώ,δύσκολο να φύγεις από το...μέλι και να πας εκεί που δεν έχει ρεύμα όλο το 24ωρο!!!!
παντως τωρα ειναι προγραμματισμενη για Βελγιο... :-Τύπε για την Τζουλιέτ έλεγες;Μπορείς να πεις τι έγινε;
οχι τιποτα αλλο αλλα μην εγινε καμια χοντρη μαλακια και δεν μας ξαναερθει το μωρο!
τον ερμο αστον σ οτι εχει σχεση με αφροδιτα...βαλε το 30% απ αυτα που λεει !
γενικα ειναι πολυ μετρια,συμβουλη ομως αν πας θα τη δεις να φοραει στη μεση ενα πραμα σαν κορσε !
μην κανεις το λαθος κ την πεις να το βγαλει... !
Καλα αυτο κραταει καιρο...γιατι ορισμενοι τα βαζετε με τον παλερμο , δεν μπορω να καταλαβω , δεν φτανει που παει κ ενημερωνει , τον κραζετε κιολας επειδη δεν συμφωνειτε με τα γραφομενα του , λες κ ολοι εχουμε τα ιδια γουστα
εσυ θαλη σε τι διαφωνεις απ οτι εγραψε ρε φιλε ? γουστα ειναι αυτα στο κατω κατω ..
καλλιστα , θα μπορουσα να βγω και εγω κ να γραψω οτι ξερεις θαλη αν περιμεναμε ενημερωση απο σενα θα ειχαμε αραχνιασει ...
το θεωρεις σωστο αυτο ?
Καλα ρε περιμενε μολις ηρθε...
Σορυ κιόλας αλλά είναι δυνατόν να είναι αυτό αληθινό και να μην έχει ενημερώσει κανείς...????
Κοπέλα καινούρια, πρακτορείο σχεδόν ολοκαίνουριο, τελικά θα βοηθήσει κανείς ή πρέπει να χαραμίσουμε το διακοσοπενηντάρι για να μάθουμε??
Βλέπεις κάτι που σ'αρέσει στις φωτό;Συμφωνείς με την τιμή της;(Προσωπικά στα 250 για μια ώρα δεν συμφωνώ)Αν είσαι σύμφωνος με τα παραπάνω πηγαίνεις.Μένεις ικανοποιημένος με αυτό που βλέπεις;Κάθεσαι να δοκιμάσεις και το service.Το τι θα σου βγεί στο service είναι άλλη ιστορία γιατί ακόμα και 10 αποθεωτικές κριτικές να είχε η κοπέλα αν δεν τα διαπιστώσω με τα μάτια μου δεν μου λένε κάτι... παρά μόνο μία γενική εικόνα.Αν βασίζεσαι 100% μόνο στο τι θα γράψει κάποιος για να συναντήσεις κάποια είναι άλλο κεφάλαιο.
Σορυ κιόλας αλλά είναι δυνατόν να είναι αυτό αληθινό και να μην έχει ενημερώσει κανείς...????
Κοπέλα καινούρια, πρακτορείο σχεδόν ολοκαίνουριο, τελικά θα βοηθήσει κανείς ή πρέπει να χαραμίσουμε το διακοσοπενηντάρι για να μάθουμε??
έλα πες την αλήθεια ... κλώνος του Λουσεντ51 είσαι
οχι ρε φιλε , ο αφροδιτας ειμαι . δεν με βλεπεις ?
Eμένα πάλι δε μου αρέσει ούτε αυτή ούτε και η τιμή της για simple sexΟΚ τωρα ήρθε αλλα έκανε και μια βδομάδα Αθήνα αλλά κιχ δεν ακούστηκε.... Και μην μου πει κανείς ότι περνάει απαρατήρητη!!!
Οπότε καλά έκανα και δεν έχασα τον χρόνο μουΟταν πληρώνουμε 250 τουλάχιστον να είναι κορμαρα... (Μελιντα, Ζαφιρα , τζουλιετ) εντάξει βυζαρες αλλα μέτρια γενικώς ...