sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΟπότε καλά έκανα και δεν έχασα τον χρόνο μου
ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΟπότε καλά έκανα και δεν έχασα τον χρόνο μου
Σορρυ κιολας αλλα αλλο η τσιγκουνια και αλλο να μην εχεις να δωσεις.εχουμε ταρα , εχουμε μερσεντες , εχουμε και αναμπελ , δηλαδη συγγνωμη τι αλλο θελετε ? τι γκρινια ειναι αυτη που σας επιασε δεν μπορω να καταλαβω
αν μπαινουν τα κοριτσια μεσα στο φορουμ και βλεπουν την γκρινια και την μιρλα και αυτην την τσιγκουνια μας , πως μετα να εχουμε απαιτησεις για κατι πιο ποιοτικο?
αν θελετε να παιζουμε τσαμπιονς λιγκ , στηριξτε τα κοριτσια της πολης μας ...
αλλωστε ο μπουταρης ηταν ξεκαθαρος στις δηλωσεις του ... ο δρομος για κατι πιο ποιοτικο απαιτει θυσιες ...
ηρθε η ωρα λοιπον να χριστουν , επισημα , κασκαντερ , οι ακολουθοι : giorgosgiorgos23 , tasosthess , sithlord , kai o thales ...
αποστολη : target : katia sexy moon η αλλιως : κλεισε τα ματια ... , number 2 : annabel h santibel ( φημες θελουν να την εχει σπρωξει στο κλαρι ο καμπαμαρου με τον σιτζουνε ...) number 3 : nikol pl (
πρωην του νικου ριζου ... πιο κοντη πεθαινεις ... )
Σαν την Ελλαδα.εχουμε ταρα , εχουμε μερσεντες , εχουμε και αναμπελ , δηλαδη συγγνωμη τι αλλο θελετε ? τι γκρινια ειναι αυτη που σας επιασε δεν μπορω να καταλαβω
αν μπαινουν τα κοριτσια μεσα στο φορουμ και βλεπουν την γκρινια και την μιρλα και αυτην την τσιγκουνια μας , πως μετα να εχουμε απαιτησεις για κατι πιο ποιοτικο?
αλλωστε ο μπουταρης ηταν ξεκαθαρος στις δηλωσεις του ... ο δρομος για κατι πιο ποιοτικο απαιτει θυσιες ...
ηρθε η ωρα λοιπον να χριστουν , επισημα , κασκαντερ , οι ακολουθοι : giorgosgiorgos23 , tasosthess , sithlord , kai o thales ...
αποστολη : target : katia sexy moon η αλλιως : κλεισε τα ματια ... , number 2 : annabel h santibel ( φημες θελουν να την εχει σπρωξει στο κλαρι ο καμπαμαρου με τον σιτζουνε ...) number 3 : nikol pl (
έλα πες την αλήθεια ... κλώνος του Λουσεντ51 είσαι
Πολλοι θα θελανε...........κανεις δεν τα καταφερνει!!!
Μην μου τον αποπαιρνετε τον ερμο, ακαθεκτος ειναι αλλα αποτι ακουσα............ερωτευμενος!!
ρε λουσεντ τα 99 απο τα 100 ποστ σου περιστρεφονται γυρω απο τον ροζομπλου , μπας και σου φαγε κανα γκομενακι και εχεις βαλει μανιατικο να τον εκδικηθεις ...???
κατι για σαπφιρα ακουσα ...
Μπα........ ο ερμος γκομενακι δεν μου εφαγε αλλα αρχησε τις μαλακιες με τον Αφροδιτα και καποιος επρεπε να τον στρωσει!!
γινε πιο σαφης χρηστο βαλαβανιδη ( απο την εικονα προφιλ ) !!!
Η εικονα προφιλ ειναι ο Tony Soprano
μην κανεις τον γερμανο ! απαντηση περιμενω
Πηγαινε στο θρεντ του Αφροδιτα και διαβασε τα. Μην μου τα σπας βραδυνιατικα!!
μπουφος εισαι η το μπουφο παριστανεις???γινε πιο σαφης χρηστο βαλαβανιδη ( απο την εικονα προφιλ ) !!!
μπουφος εισαι η το μπουφο παριστανεις???
πανε κ δες τι ποσταρα πριν για να σου λυθει η απορια!
υγ.για το μπουφος μην παρεξηγηθεις,ενα απλο πουλι ειναι... !
Σόρυ παίχτη έχω κάνει τόσες φορές τον κασκαντέρ ....εχουμε ταρα , εχουμε μερσεντες , εχουμε και αναμπελ , δηλαδη συγγνωμη τι αλλο θελετε ? τι γκρινια ειναι αυτη που σας επιασε δεν μπορω να καταλαβω
Και μάλλον δεν είναι 25 ετών όπως θέλει να λέει...Μήπως ξέχασε τα καλοκαίρια?
Γνωριζει κανεις τιποτα για την κοπελια?
Το μονο που ξερω ειναι οτι σιγουρα δεν ειναι Ιταλιδα και ειναι Ρουμανα!!!