NikitasI
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2012
- Κριτικές
- 111
- Like
- 4.250
- Πόντοι
- 5.676
Θα ανεβάσω τώρα μία γιατί αυτήν την ξέχασα
Δηλαδή πάς έτσι απο το πουθενά και του λές για καμιά φοιτητριούλα και αυτός έτσι απλά σου κάνει το κονέ?????Ποιος Ξέρει το Gilti Club παλιά παρπαρελα ο τύπος στην πόρτα κάνη κονε
Με πανέμορφες φοιτήτριες 200 την Βραδια και 50 για το προξενιό
ατεεεε καλο
Ένα καλό σέξ με μια καλή συμπεριφορά απλώς,τίποτε το ιδιαίτερο ή αξιομνημόνευτοεδώ τι γίνεται ? ξέρει κανείς ?
λίγες κριτικές
Δηλαδή πάς έτσι απο το πουθενά και του λές για καμιά φοιτητριούλα και αυτός έτσι απλά σου κάνει το κονέ?????
εμφάνιση ? βλέπετε ?Ένα καλό σέξ με μια καλή συμπεριφορά απλώς,τίποτε το ιδιαίτερο ή αξιομνημόνευτο
Κατά τη ταπεινή μου γνώμη πολύ μέτρια,αλλά γούστα ειν'αυτά!!εμφάνιση ? βλέπετε ?
Για πές λεπτομέρειες...Έχω πάει εκεί. κάνει παρέα με κορίτσια αυτός.. έτσι δικαιολογείται!
Κανε τα κονε.Ποιος Ξέρει το Gilti Club παλιά παρπαρελα ο τύπος στην πόρτα κάνη κονε
Με πανέμορφες φοιτήτριες 200 την Βραδια και 50 για το προξενιό
ατεεεε καλο
Πηγες τελικα σε καμια απο τις 2 ? εγω αν διαλεγα, θα διαλεγα Μιρα λογω εμφανισης.Για τις ασιατισες που ερχονται Μιρα και Κλεο τι λετε? Λεω να δοκιμασω μια απο τις δυο, εχουν καλες κριτικες αλλα αμα καεις με το χυλο φυσας και το γιαουρτι. Παλερμο εσυ θα πας σε καμια απο δαυτες? Μονο μη μου πεις οτι εχουν στενη οπη για το εργαλειο σου... ;)
Η λεγάμενη δούλευε επί μακρόν στο χώρο του μασάζ. Ρουμάνα με σχεδόν τέλεια Ελληνικά. Οι φωτογραφίες είναι ακριβείς, έχει ένα εξαιρετικά βαθύ λαρύγγι, έξυπνη και ευχάριστη στην παρέα. Αλλά από τα 80 στα 200 είναι 'κάπως'...εδώ τι γίνεται ? ξέρει κανείς ?
λίγες κριτικές