Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Ναι τύπε το βρήκες! :rockon: Θελήματα κάνω! Με το αζημίωτο! Ξέρεις εσύ! :grin:
Όσοι έχουν κλώνους λογαριασμούς τους δίνουμε free fuck! :-*
Εσύ όμως είσαι "καθαρός"! :grin: Δεν δικαιούσαι! :'(

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ναι τύπε το βρήκες! :rockon: Θελήματα κάνω! Με το αζημίωτο! Ξέρεις εσύ! :grin:
Όσοι έχουν κλώνους λογαριασμούς τους δίνουμε free fuck! :-*
Εσύ όμως είσαι "καθαρός"! :grin: Δεν δικαιούσαι! :'(
τι ειναι αυτος ρε τυπε που σε ολα τα θεματα μαλωνει με τον κοσμο κ εχει κανει ατακα τα τσιρακια κτλ κτλ?

sotiris83

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
τι ειναι αυτος ρε τυπε που σε ολα τα θεματα μαλωνει με τον κοσμο κ εχει κανει ατακα τα τσιρακια κτλ κτλ?
Βρε "βατραχάκι", εδώ αρπάζονται οι "ελέφαντες". Κάνε λίγο στην άκρη μη σε πατήσει κανείς κατά λάθος

sotiris83

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ναι τύπε το βρήκες! Θελήματα κάνω!
Δεν είχα καμία αμφιβολία πως κάνεις θελήματα. Να το έχουν όλοι υπόψιν τους από εδώ και πέρα ώστε να φιλτράρουν αναλόγως τα γραπτά σου διότι εσύ ο ίδιος ομολογείς γραπτώς πως κάνεις θελήματα για νταβατζήδες και νταβατζούδες.

δίνου[size=15pt]με[/size] free fuck! :-*
Ποιοί το δίνετε? Είσαι κι εσύ στο κόλπο? Α, άρα δεν είσαι απλώς χειροκροτητής και τσιράκι, αλλά είσα μέτοχος της νταβατζοεπιχείρησης πουλάκι μου. Για πες, τώρα με την κρίση έπεσαν τα κέρδη?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Βρε "βατραχάκι", εδώ αρπάζονται οι "ελέφαντες". Κάνε λίγο στην άκρη μη σε πατήσει κανείς κατά λάθος
ελεφαντας σε κιλα κομπλεξ?
δεν φταιει κανεις...εγω φρτιω που σου εδωσα αξια κλωνε του κωλου με το να ασχολειθω μαζι σου

sotiris83

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
δεν φταιει κανεις...εγω φρτιω που σου εδωσα αξια
Κουάξ - κουάξ, είπε το βατραχάκι και έφυγε ελπίζοντας να βρει την πεντάμορφη που με ενα της φιλί θα τον μεταμορφώσει σε πρίγκιππα

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96

Γραφικός τύπε! :grin:
Και όχι εύκολος αντίπαλος! Ότι λέει το τεκμηριώνει!!! :grin:
Σε όλα μέσα είναι! :grin:
Ειδικός πουτανόλογος! :2funny:
Απόστρατος του πολεμικού ναυτικού, ειδικός σε θέματα Μέσης Ανατολής!  :-
Πρωην μεγαλοστέλεχος εταιρίας κινητής τηλεφωνίας! :-
Συνταξιούχος αστροναύτης της NASA!! :-
Κ.λπ. , Κ.λπ. , Κ.λπ.

Απλώς μην δίνεις σημασία! ;)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Κουάξ - κουάξ, είπε το βατραχάκι και έφυγε ελπίζοντας να βρει την πεντάμορφη που με ενα της φιλί θα τον μεταμορφώσει σε πρίγκιππα
η εισαι μαλωμενος με την ζωη η πολυ απλα εισαι πιτσιρικας

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Γραφικός τύπε! :grin:
Και όχι εύκολος αντίπαλος! Ότι λέει το τεκμηριώνει!!! :grin:
Σε όλα μέσα είναι! :grin:
Ειδικός πουτανόλογος! :2funny:
Απόστρατος του πολεμικού ναυτικού, ειδικός σε θέματα Μέσης Ανατολής!  :-
Πρωην μεγαλοστέλεχος εταιρίας κινητής τηλεφωνίας! :-
Συνταξιούχος αστροναύτης της NASA!! :-
Κ.λπ. , Κ.λπ. , Κ.λπ.

Απλώς μην δίνεις σημασία! ;)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καταλαβα

sotiris83

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
εισαι πιτσιρικας
Μάγος είσαι? Στα 19 είμαι αλλα δεν έχω υπολογίσει τους Απρίληδες, τους μισούς Μαϊους, τα καλοκαίρια στις Κυκλάδες και την περίοδο που ήταν ο ΓΑΠ πρωθυπουργός από Μνημόνιο και μετά. Τι λες, δικαιολογούμαι? Κουάξ!

δίνου[size=15pt]με[/size] free fuck! :-*
Δώστε ρε ματζήρηδες free fuck, όχι μόνο λόγια. Cristiano, αφού έχεις τα μέσα, βάλε τα δυνατά σου και φέρε μας την "Ναταλίτσα" για CT. Από μια φωτο που μου είχε δείξει ένας παιχτης, μια χαρά μωρό έδειχνε, χαρακτηριστική Λετονή. Πέρα από την πλάκα, αγαπητέ φίλε Cristiano, θέλω να ελπίζω πως δεν έχεις κάποια συμμετοχή στην συλλογή στοιχείων που διατηρεί η "Ναταλίτσα" με φωτογραφίες, συνήθειες, αντικείμενο εργασίας, τηλέφωνα οικίας μελών εδώ μέσα.

lady-land

Πρακτορείο City-Tours
Εγγρ.
7 Απρ 2011
Like
0
we made big mistake when we started cooperate with this guy, after millions his emails in each our tour that he can make very good promotion, bla, bla, bla.  :S
before we was honest agency and not provide free meetings with our girls for good reviews. just now i understand which big mistake i made.  :S :S
but ok, anyway agency is closed down and in the future we will stopped this dirty business.

for greek guys i wish only all the best from clear heart.  :) my last topic here. be strong and will be everything ok.  :)

for you mister ViperMC i also wish all the best. but stopped play your games. now i see that Aphrodita agency become victim of your deceit. be honest.

his nick names : ViperMC, Koziman, casanas, socos, synth-k, Critis, Mixalis82, sotiris83 etc, etc.

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Έπεσαν οι μάσκες! :grin: :grin:

Ο Σωτηράκης κάνει delete στα τελευταία post του!  :grin:

URL]]

lady-land

Πρακτορείο City-Tours
Εγγρ.
7 Απρ 2011
Like
0
Who is this guy? And let's see some mails.

unfortunately dear admin all information, emails was deleted when agency was closed down. also all members email base.
i'm not disclose who he is. i'm more honest like he. but he should to stopped his games with free sex per good reviews on Bourdela.
check his reviews/posts (everywhere the same handwriting and probably IP adress).

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
νατες οι παλιες συνεργασιες... που σκασανε...
και γω που νομιζα οτι ολοι εδω μεσα ειμασταν αθωα πελατακια...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
his nick names : ViperMC, Koziman, casanas, socos, synth-k, Critis, Mixalis82, sotiris83 etc, etc.
Λίγα έγραψε το κορίτσι. Ο διαχειριστής μπορεί αν θέλει να βγάλει και τα υπόλοιπα, γιατί υπάρχουν κι άλλα, όπως στα μασατζίδικα Θεσσαλονίκης για παράδειγμα. Νομίζω ότι δεν θα τα δούμε όμως...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Στις μαλακίες πρώτοι,για καμιά γκόμενα θα μιλήσετε?

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.436
Πόντοι
7.095
Όσο ρουφιάνος κι αν φανώ ViperMC πάρε τα @@ μου ξερόλα της πούτσας...σε θυμήθηκα μετά από χρόνια τιμητή των πάντων

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom