Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Επειδή βαριεμαι να γράφω κριτική , έχουν γραφτεί πολλές
Επειδή δικαίως η κοπέλα έχει μόνο καλές κριτικές.
Να πω , μετα τη χθεσινοβραδινή επίσκεψη στην Ζαφιρα (άκου Ζαφιρα λες και είναι αμάξι!) να πω ότι είναι η μονη που αξίζει τα 200€.
ΥΓ: εγω έκανα τον ανηξερο  αλλα αυτη ήξερε καλα το παρόν site
Και γω πάλι δεν πήγα.Δεν ταιριαξαν οι χρόνοι μας!!

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Πηγες τελικα σε καμια απο τις 2 ? εγω αν διαλεγα, θα διαλεγα Μιρα λογω εμφανισης.
Ναι και εγω για Μιρα ελεγα. Εδω δεν πηγα στην Αφρουλα στην Αφροδιτα θα παω...αστα. Τωρα με την προσφορα ολο και καποιος θα παει...ας εβαζε καλυτερα καμια φωτο χωρις φωτοσοπ για να μην τρεχουμε αδικα μεχρι εκει...

extremadoura

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
0
Καλησπερα στην παρεα.Μιας και δεν ανεφερε κανεις τιποτα,εκανα την δοκιμη μονος μου και επισκεφτηκα την Σαντα.Με μια λεξη Απογοητευση.Εγραψα και αναλογη κριτικη.

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Τετοιο χαλι μαυρο η Εσθονα ?

sotiris83

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα στην παρεα.Μιας και δεν ανεφερε κανεις τιποτα,εκανα την δοκιμη μονος μου και επισκεφτηκα την Σαντα.Με μια λεξη Απογοητευση.Εγραψα και αναλογη κριτικη.
Τετοιο χαλι μαυρο η Εσθονα ?
Έχοντας δοκιμάσει αρκετούς μήνες πριν εκτός Ελλάδος την "Ε..." η οποία εμφανίστηκε προσφάτως με το κωλοχανείο πρακτορείο του Ρώσου, ως "Santa", θυμάμαι την συνάντηση μαζί της διαφορετικά. Μάλιστα για να είμαι ειλικρινής, την πρότεινα κιόλας με PM επισημαίνοντας με λεπτομέρερειες τα υπέρ και τα κατά μιας συναντησης μαζί της όπως τα θυμόμουν. Αλλά ούτε "Ρωσσίδα" είναι, ούτε "2άρι βυζί", ούτε "ασχημουλικο" πρόσωπο θυμάμαι να είχε. Σε καμία περίπτωση δεν θα αμφισβητήσω την κριτική σου φίλε extremadoura, αλλά μήπως το γεγονός οτι δεν έκατσε καλά η η συνάντηση που είχες μαζί της και το οτι τελικά δεν ευχαριστηθηκες όπως είναι το αναμενόμενο σε κάθε meeting, μήπως σε παρέσυρε να βαθμολογήσεις με 6άρι σε εμφάνιση, όντας ίσως θυμωμένος/στεναχωρημένος/απογοητευμένος από την συνάντηση μαζί της?

sotiris83

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Έχεις καμιά συγγένεια με τον ViperMC τύπε? :grin:
Είναι τόσο συγγενής μου όσο είσαι κι εσύ. Κι επειδή μαθαίνω πως ο πατέρας μου υπήρξε μεγάλος γαμίκος στα νιάτα του κι αφησε πολλές γκαστρωμένες στο πέρασμά του, δεν ρωτάς τη μάνα σου μην τυχόν και είμαστε ετεροθαλή αδέρφια?

"Ναταλίτσα" τι έγινε? Έκλεισες την επιχείρηση ιντερνετικής μαστρωπείας και τώρα πια αφιερώνεις τις ατελείωτες ώρες ελέυθερου χρόνου κάνοντας χάζι στο φόρουμ?

extremadoura

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
0
Η λεξη που μου ερχοταν   πιο πολυ στο μυαλο ειναι μπας κλας  εμφανιση.
Στα υπολοιπα  ισως εχεις δικιο,πολλες φορες  συμβαινουν αυτα.Και  αντιστροφως να  ενθουσιαστεις  με καποια και   αργοτερα  σιγα σιγα να δεις οτι  δεν ηταν και κατι τρομερο.

extremadoura

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
0
Και μια πληροφορία,η Καρινα βρισκεται μακεδονια παλλας και οχι Ροτοντα.Δεν πηγα. Απλά ρωτησα με σμς.

sotiris83

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Η λεξη που μου ερχοταν   πιο πολυ στο μυαλο ειναι μπας κλας  εμφανιση. Στα υπολοιπα  ισως εχεις δικιο,πολλες φορες  συμβαινουν αυτα.Και  αντιστροφως να  ενθουσιαστεις  με καποια και   αργοτερα  σιγα σιγα να δεις οτι  δεν ηταν και κατι τρομερο.
Όπως είπα και πριν, πολύ πιθανό να συνέβη έτσι στο service. Απλώς εγώ ίσως την θυμάμαι αλλιώς. Αν κρίνω από προηγούμενη κριτική σου που λές τα πράγματα με σωστό τρόπο, θεωρώ πως και στην περίπτωση της Santa ειδικά στο θέμα service, τα λες σωστά. Έχοντας όμως πάντα υπο όψη την προυπόθεση πως εσύ ήσουν άτυχος και δεν σου έκατσε σωστά ενώ ίσως εγώ πιο τυχερός και έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και μου έκανε καλύτερο service. Απλά θέμα Τύχης και τίποτα περισσότερο

lady-land

Πρακτορείο City-Tours
Εγγρ.
7 Απρ 2011
Like
0
Ναταλίτσα? Τι έγινε? Έκλεισες την επιχείρηση ιντερνετικής μαστρωπείας και τώρα πια αφιερώνεις τις ατελείωτες ώρες ελέυθερου χρόνου κάνοντας χάζι στο φόρουμ?

and you still play your games with girls promotion, with multiple accounts here?  :)
you're so predictable  :)

sotiris83

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ομιλώ την βαρβαρική καλή μου. Εάν δεν μπορείς να γράψεις στα Ελληνικά για να σε καταλαβαίνουμε, γιατί δεν ζητάς σε ένα από τα εγκάθετα τσιράκια σου (από αυτά που προωθούν τα "ανεξάρτητα" κορίτσια σου) να μου μεταφράσει στην Ελληνική γλώσσα και να μου στείλει το μήνυμά σου? Ξέρεις εσύ από αυτά τα κόλπα! Επίσης, εκπλήσομαι που τα ξαναβρήκες με την "ανεξάρτητη" πρωτεύουσα της Γαλλίας. Παλιά, έβαζες αλλους να την βρίζουν πως τάχα σου έκλεψε πελατολόγιο, χρήματα, πληροφορίες κλπ. Ρε, πως αλλάζουν οι συμπεριφορές και οι πουτανοσυμμαχίες ανάλογα με τον παρά που πέφτει ε?

lady-land

Πρακτορείο City-Tours
Εγγρ.
7 Απρ 2011
Like
0
Δεν ομιλώ την βαρβαρική καλή μου. Εάν δεν μπορείς να γράψεις στα Ελληνικά για να σε καταλαβαίνουμε, γιατί δεν ζητάς σε ένα από τα εγκάθετα τσιράκια σου (από αυτά που προωθούν τα "ανεξάρτητα" κορίτσια σου) να μου μεταφράσει στην Ελληνική γλώσσα και να μου στείλει το μήνυμά σου? Ξέρεις εσύ από αυτά τα κόλπα! Επίσης, εκπλήσομαι που τα ξαναβρήκες με την "ανεξάρτητη" πρωτεύουσα της Γαλλίας. Παλιά, έβαζες αλλους να την βρίζουν πως τάχα σου έκλεψε πελατεία, χρήμα κλπ. Πως αλλάζουν οι συμπεριφορές και οι πουτανοσυμμαχίες ανάλογα με τον παρά που πέφτει ε?
i'm do not want offend other guys, i understand that this is greek forum but i don't understand nothing from your post

sotiris83

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
i'm do not want offend other guys, i understand that this is greek forum but i don't understand nothing from your post
Δεν σε καταλαβαίνω καλή μου. Ίσως όμως να καταλαβαίνεις εσύ τι γράφω, αφού βλέπω πως κάτι μου απαντάς αλλά δεν ξέρω τι. Κάνε μου τη χάρη σε παρακαλώ και ζήτα σε κάποιο από τα εγκάθετα τσιράκια σου που σου κάνουν θελήματα να μου μεταφράσει στα Ελληνικά και να το στείλει.

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Δεν ομιλώ την βαρβαρική καλή μου. Εάν δεν μπορείς να γράψεις στα Ελληνικά για να σε καταλαβαίνουμε, γιατί δεν ζητάς σε ένα από τα εγκάθετα τσιράκια σου (από αυτά που προωθούν τα "ανεξάρτητα" κορίτσια σου) να μου μεταφράσει στην Ελληνική γλώσσα και να μου στείλει το μήνυμά σου? Ξέρεις εσύ από αυτά τα κόλπα! Επίσης, εκπλήσομαι που τα ξαναβρήκες με την "ανεξάρτητη" πρωτεύουσα της Γαλλίας. Παλιά, έβαζες αλλους να την βρίζουν πως τάχα σου έκλεψε πελατολόγιο, χρήματα, πληροφορίες κλπ. Ρε, πως αλλάζουν οι συμπεριφορές και οι πουτανοσυμμαχίες ανάλογα με τον παρά που πέφτει ε?

Καθαρά στα λέει τύπε! Είσαι προβλέψιμος! :grin:
Μην παίζεις παιχνίδια φτιάχνοντας nick κλώνους !!  :birdman:

sotiris83

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Δεν σε καταλαβαίνω καλή μου. Κάνε μου τη χάρη σε παρακαλώ και ζήτα σε κάποιο από τα εγκάθετα τσιράκια σου που σου κάνουν θελήματα να μου μεταφράσει στα Ελληνικά και να το στείλει.
Καθαρά στα λέει τύπε! Είσαι προβλέψιμος! Μην παίζεις παιχνίδια φτιάχνοντας nick κλώνους !!
A, μάλιστα, αυτό θα πει διαδραστική συμμετοχή κατ' εντολήν εγκάθετου τσιρακίου στο φόρουμ! Και σε περίμενα! Εσύ πρέπει να είσαι ένα από τα εγκάθετα τσιράκια σου κάνουν θελήματα για την "Ναταλίτσα" να υποθέσω? Ε, για να απαντάς στο καπάκι, μάλλον θα είσαι από αυτούς που της ζήτησα να μου μεταφράσουν στα Ελληνικά. Για ρίξε ρε τσιράκι μια πλήρη μετάφραση να δω τι λέει η "Ναταλίτσα"

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom