Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326

AIASOILEAS

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2008
Κριτικές
4
Like
33
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομήγυρη... Δεν γνωρίζω εάν βοηθάει σε κάτι, αλλά μιας και έπεσε στην αντίληψη μου...

Μήπως πρόκειται για την Liliana (Aphrodita);.... Οι φωτογραφίες της είναι ίδιες με εκείνες που ανήρτησε εδώ το πρακτορείο της...

sotiris83

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Το Fake που εγραψα ηταν διορθωση στο Face που εγραψε επειδη βλεπω οτι με εβαλες στο Quote !!! :)
Δεν υπήρχε κακή πρόθεση BABY. Παρατέθηκε η ακολουθία του διαλόγου για να δοθεί ολοκληρωμένη απάντηση και να φαίνεται και η δική σου διόρθωση. Thanks

Καλησπέρα στην ομήγυρη... Δεν γνωρίζω εάν βοηθάει σε κάτι, αλλά μιας και έπεσε στην αντίληψη μου. Μήπως πρόκειται για την Liliana (Aphrodita);.... Οι φωτογραφίες της είναι ίδιες με εκείνες που ανήρτησε εδώ το πρακτορείο της.
το προφίλ εκεί είναι αληθινό και το έκανε αυτή, ναι αυτή είναι. Το λέω αυτό επειδή πάντα υπάρχει η περίπτωση κακόβουλης φάρσας από κάποιον/α που χρησιμοποιεί τις φωτογραφίες της. Πάντως ηλικία, όνομα και οι υπόλοιπες φωτογραφίες που έχει στο προφίλ της, ταιριάζουν απόλυτα με αυτό που θα συναντήσει κανείς στο δωμάτιο.

GeorgiosPap

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
παιδια προσφατα εμαθα οτι υπάρχει μια κοριτσαρα απο ασια μερια και εδρευει καπου στον σταθμο του ΟΣΕ κοντα...γνωριζετε κατι σχετικο?

WRAIOS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
924
Πόντοι
96
Εάν το προφίλ εκεί είναι αληθινό και το έκανε αυτή, ναι αυτή είναι. Το λέω αυτό επειδή πάντα υπάρχει η περίπτωση κακόβουλης φάρσας από κάποιον/α που χρησιμοποιεί τις φωτογραφίες της. Πάντως ηλικία, όνομα και οι υπόλοιπες φωτογραφίες που έχει στο προφίλ της, ταιριάζουν απόλυτα με αυτό που θα συναντήσει κανείς στο δωμάτιο.

το θέμα είναι τι λέει από sevice;

αν δεν είναι καμιά βρομοπουστα από πίσω  :think:

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
h banesa magkes den akseizei me tipota ta fraga pou zitah,thn exei dei ka eskortaki panathemaths!!!kalytera omos geia kapoion pou thelei son kai kala na thn gamisei as paei kalytera sto spiti pou einai stin grabias exei analogo link ston aggelioforo para na tin parei se xoteli me ton 150 tin ora tzampa lefta re garntasia.sto spiti bgenei me ton 60-70.a kai kati allo,efere kai mia kainourgia pou einai mono geia fasi k1 me zampidi kai ta sxetika.athlio to tsexaki.ayta ta liga.kavalaris kalamaria!!

mr.Verros

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! θα ανέβω τη Δευτέρα, ποια μου προτείνετε?  :boobies:

puthagoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
39
Like
6
Πόντοι
601
καλημέρα
τί ξέρουμε ?
κριτικές έχει μόνο μια
Για αυτήν έχω να τονίσω πως όλο το καλοκαίρι η τιμή της ήταν στα 170/ωρα και τώρα το έβαλαν στα 200/ωρα. Μάλλον θέλουν να αγοράσουν κανένα παλτουδάκι τώρα που θα αρχίσουν τα κρύα  >:( >:(
Από εμένα μαύρο!
Επίσης να πω και εγώ πως το χοτέλι που χρησιμοποιεί το πρακτορείο είναι από τα χειρότερα και φτηνότερα που έχω πάει για citytour και μόνο για αυτό τον λόγο θα έπρεπε η τιμή της ώρας να είναι χαμηλότερη ή να πάνε σε κάποιο ξενοδοχείο της προκοπής

NIORD

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
δεν έχεις και άδικο . το hotel είναι άθλιο

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Για αυτήν έχω να τονίσω πως όλο το καλοκαίρι η τιμή της ήταν στα 170/ωρα και τώρα το έβαλαν στα 200/ωρα. Μάλλον θέλουν να αγοράσουν κανένα παλτουδάκι τώρα που θα αρχίσουν τα κρύα  >:( >:(
Από εμένα μαύρο!
Επίσης να πω και εγώ πως το χοτέλι που χρησιμοποιεί το πρακτορείο είναι από τα χειρότερα και φτηνότερα που έχω πάει για citytour και μόνο για αυτό τον λόγο θα έπρεπε η τιμή της ώρας να είναι χαμηλότερη ή να πάνε σε κάποιο ξενοδοχείο της προκοπής
Έλα ρε μια χαρα ροτοντες τραπέζια έχει !!! :)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
εγω γουσταρω την ντουζιερα με την πλαστικη κουρτινα!  :cheesy: :cheesy:
που να δεις τετοια χλιδη σε πενταστερο χοτελι! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Έλα ρε μια χαρα ροτοντες τραπέζια έχει !!! :)

και να σκεφτείς πρόεδρε πως δεκαετία του 90(πριν κανει φυσικά ανακαίνιση και ήταν χάλια),πήγα με ένα γκομενάκι και με λέει ο τύπος "δεν δίνουμε δωμάτια για λίγο κύριε"!!!!

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
και να σκεφτείς πρόεδρε πως δεκαετία του 90(πριν κανει φυσικά ανακαίνιση και ήταν χάλια),πήγα με ένα γκομενάκι και με λέει ο τύπος "δεν δίνουμε δωμάτια για λίγο κύριε"!!!!
:headbang: :headbang: :headbang:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom