jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
αστο καταλαβα δεν εχει...
au revoir...
au revoir...
γι αυτο μεινατε ολοι αγραμματοι...
στα τσιμπουκια το'χατε το μυαλο σας...
νταξει μη μου θυμωνεις... μια κουβεντα ειπα κι εγω...
εξαλλου ολοι εδω μεσα ειμαστε ατομα βαθειας μορφωσης...
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΟΤΙ ΠΗΔΗΜΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΑ.ΒΑΛΤΑ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΟΡΤΕΣ!αμα μας την λεει και ο σουρεβ... με τα 25 ποστς και τα δυομισυ πηδηματα...
νταξει μη μου θυμωνεις... μια κουβεντα ειπα κι εγω...
εξαλλου ολοι εδω μεσα ειμαστε ατομα βαθειας μορφωσης...
όχι ρε πλάκα έκανε
απλά δεν βρήκε να με κατηγορήσει για κάτι και βρήκε μια παπαριά για το πώς γράφεται και τί σημαίνει το....διπλό εισιτήριο την Πρωτοχρονιά!
ο βολταίρος ψάχνει κάτι τέτοιες λεπτομέρειες και το παίζει αφ'υψηλού!
νταξει μαλακια ειπες και συ αλλα τουλαχιστον κατι μαθαινουμε. ουτε εγω τοξερα![]()
O Zάχος τα ξέρει όλααυτό δεν το ήξερε ούτε ο Ζάχος ρε φίλε!!!!
(άσε που σημαίνει άλλο πράγμα και όχι διπλό εισιτήριο!!!)
Το οτι την πίπωσε εννοείται ακάποτα ο www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=120182]ποδολάγνος[/url] που λίγες μόλις μέρες πριν κλαιγόταν www.bourdela.com/forum/index.php?topic=159953.msg4138607#msg4138607]εδώ[/url] και www.bourdela.com/forum/index.php?topic=159953.msg4139301#msg4139301]εδώ[/url], επειδή ανακάλυψε πως είχε προσβληθεί από βλεννόρροια το έπιασες?πήγα να κλείσω την Τζασμίν λέω ας ρίξω μια ματιά στις κριτικές έπιασα 2 λέξεις
Το οτι την πίπωσε εννοείται ακάποτα ο www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=120182]ποδολάγνος[/url] που λίγες μόλις μέρες πριν κλαιγόταν www.bourdela.com/forum/index.php?topic=159953.msg4138607#msg4138607]εδώ[/url] και www.bourdela.com/forum/index.php?topic=159953.msg4139301#msg4139301]εδώ[/url], επειδή ανακάλυψε πως είχε προσβληθεί από βλεννόρροια το έπιασες?
Αν γουστάρεις βυζάρες, φιλιά και πιασίματα καλά θα περάσεις.πήγα να κλείσω την Τζασμίν
λέω ας ρίξω μια ματιά στις κριτικές
έπιασα 2 λέξεις
λέει ο Λαβιος γεματούλα
ο άλλος ο τραχανάς λέει αερόπιπα
συμπέρασμα
χοντρούλα,με ωραία μάτια,καλόκαρδη όπως όλες οι χοντρές,αλλά δεν το κατέχει και πολύ!
ΥΓ θυμάμαι και κάτι νταλαβέρια με το γραφείο,που για ένα ραντεβού,ανταλλάξαμε 79 μηνύματα!!!!παλιότερα
εχεις δικιο φιλαρακι η εμπειρια δεν κρυβεται...ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΟΤΙ ΠΗΔΗΜΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΑ.ΒΑΛΤΑ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΟΡΤΕΣ!
Εμενα παλι, ολο κατι τετοια μ αρεσουν. Εξωτικα πραγματα ασιατισες και λατινες. Αδυναμιες ειναι αυτες και πληρωνονται.Δεν πάω ποτέ σε Κινέζες,ασιάτισες κλπ φίλε.
δεν μου αρέσει αυτό το στυλάκι.