Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Aν στα σιτούρια αξίζει 1 στις 20, στα μασατζίδικα η πιθανότητα πέφτει στο 1/50, τουλάχιστον για εμφάνιση...
Γιά υπηρεσίες όμως η τύχη είναι με το μέρος σου ;) αρκεί να μην υποφέρεις από μέση... Ένα λογικό tip, 20€ συνήθως, μπορεί να σου βγει...χρυσό!
Να πω την αληθεια δε βρηκα ακρη.Ενα τηλ/φωνο μου δωσανε αλλα χωρις συσταση δε πας γιατι τρως πετσετα  :2funny:Σε μασατζιδικο δεν εχω παει ποτε κι ετσι δεν εχω ακρες. :idiot:Βεβαια καλο θα'ταν να δοκιμαζα αλλα ποιο καλο παιδι να με συστησει...τρεχα γυρευε  :idiot:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Aν στα σιτούρια αξίζει 1 στις 20, στα μασατζίδικα η πιθανότητα πέφτει στο 1/50, τουλάχιστον για εμφάνιση...
Γιά υπηρεσίες όμως η τύχη είναι με το μέρος σου ;) αρκεί να μην υποφέρεις από μέση... Ένα λογικό tip, 20€ συνήθως, μπορεί να σου βγει...χρυσό!
Ελα σου βρηκα καινουριο Avatar !! :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• Φτρ623.jpg
    Φτρ623.jpg
    4,7 KB · Εμφανίσεις: 11

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:bounce-glasses: :new_shocked: :tooth: :tooth:

...ο πιό σίγουρος τρόπος ...........(ντιπένσ δε σαιζ οφ κόρσ) :2funny:

yg....που φοίτησε αυτός ?

Συνημμένα

• o asfalis tropos.jpg
    o asfalis tropos.jpg
    30,4 KB · Εμφανίσεις: 42

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Αν λες γι αυτη που νομιζω! Την ειχε χτυπησει η κριση απο πιο πριν! :grin:
Σε μια επαρχιακη πολη του βορρα που εκανε χαπενινγκ με καποιο μαγαζι καποια στιγμη που ειχε φτιαχτει με τα ποτακια της το φωναζε!
" ποιος εχει ενα χιλιαρικο να με πηδηξει" έλεγε ;)
ααααααααααααχαχαχαχαχαχα!
Eγω το λέω οτι μπορούσε να κλείσει και κάτω απο 1500Ε.

Δικαίωμα του καθενός είναι να δίνει 4 και 5 χιλιάρικα.εγω το βρίσκω κοροϊδία  :grin:

Οταν μπορείς να βρεις μόνη της με τα μισά.

Και μια μοντέλα  έπαιρνε 1500Ε για 90' προ κρίσης!Τώρα ζητάει 700-800Ε για 90'!

Τόσο απλά  ;)
αντε απο τον απριλιο τις περιμενουμε!  :grin: :grin: :grin:
πάντως ειναι πολλα τα εξτρα και ακριβοτερο το 2ωρο! :headbang: :headbang: :headbang:

και

το διδυμο <<kalashnikov>> & <<dragunov>> ειναι απο τα καλυτερα που εχουν περασει απο ελλαδα με το προηγουμενο πρακτορειο τους , κανοντας μας να χασουμε τα αυγα και τα πασχαλια . θεωρω τη μεταγραφη ως μια απο τις καλυτερες κινησεις τακτικης που θα μπορουσε να κανει το LL ! Well done Natali!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μονο οσες δεν χρεωνουν extra [size=20pt]μπορει και να επιβιωσουν[/size] να τους πειτε !!!
Εκτος εαν γουσταρουν να Τουραρουν για ενα διπλο με γυρο .
Την καλησπερα μου !!!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
για μενα φιαξε δυο διπιτα χωρις κρεμμυδι μου ανοιξε η ορεξη... κι αμα περισεψει κανα ταληρακι πουρμπουαρ στις κυριες...
μετα το φαι παντα νοιωθω λαρτζ...
σωστη τιμη 350 το διωρο full extra ολα μεσα... πιπες κωλοι βιντεα ass to mouth κι ετσι... και για τις δυο μαζι λεω... αλλοιως να πανε Γερμανια που εχουν λεφτα ακομα...

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
για μενα φιαξε δυο διπιτα χωρις κρεμμυδι μου ανοιξε η ορεξη... κι αμα περισεψει κανα ταληρακι πουρμπουαρ στις κυριες...
μετα το φαι παντα νοιωθω λαρτζ...
σωστη τιμη 350 το διωρο full extra ολα μεσα... πιπες κωλοι βιντεα ass to mouth κι ετσι... και για τις δυο μαζι λεω... αλλοιως να πανε Γερμανια που εχουν λεφτα ακομα...
:rockon: :rockon: :rockon:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom