Αμαν βρε παιδια,την ανυσηχησατε τη ναταλια και τωρα δε θα μπορει να κοιμηθει καλα το βραδυ... Εδω η κυρια Tres ηθελε να σου πει οτι οι γνωμες ειναι σα τις κωλοτρυπιδες,ολοι εχουν μια,μονο που η περι της ποιας ο λογος τη φυλαει γι'αλλον
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
salonica28
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εγώ παιδιά πάντως δεν θα πλήρωνα ούτε ευρώ για μια κοπέλα που την λένε Bambi(Μπάμπη).Σε λίγο θα έρθει και για city tour και ο Μήτσος.Νο dear Natalia we just wondering how much it cost the 24 and 48 hours .
And 1800 is too much in my opinion when well known Girls ask for 1500.
Example Bambi 1500 !!!
Of course in my personal opinion Bambi dont worth not even for 500 )))
Another example Angelina 1200 !!!
In my opinion not even a penny !!!
Πληροφόρηση για .
Λοιπόν κοιτάξτε καλά τις photo,κλείστε τα μάτια ,προσθέστε 15 κιλά,προσθέστε και καμια 15 χρονάκια ,ανακατέψτε και έχουμε την σημερινή KETTY.Είχα ραντεβού χτες ,πήγα ,είδα και φυσικά έφυγα κατευθείαν.Και νομίζω ότι έτσι πρέπει να κάνουν όλοι ,αμα βλέπουν fake γκόμενες
ViperMC
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 231
αδερφια , χωρις να θελω να παρεξηγηθω , τα εχουμε ξαναπει χιλιαδες φορες . το αθλημα των city tour και των private meetings ειναι ακριβο και οχι για τον καθενα . μπορει για τον "χ" τα 1800 να φαινονται πολλα , μπορει ομως ο "ψ" τα ιδια λεφτα να τα βγαζει σε μια εβδομαδα - μερικοι και σε μια μερα . εδω αλλοι παραπονιουνται γιατι τα μπουρδελα της θεσσαλονικης ζητανε 40 φλουρια ενω της αθηνας 20 . τι να λεμε τωρα . κανεις δεν μπηκε δερβεναγας στο πορτοφολι μας και εμεις κανουμε κουμαντο . μπορεις και θελεις να τα δωσεις ? go for it ! δεν μπορεις ? ε , κατσε στην ακρη και μη παραπονιεσαι . μεσα σε αυτο το φορουμ , εχω δει τα πιο απιστευτα μεταξυ αλλων καποιον που δηλωνε ανεργος και ρωτουσε σε ποια ct να παει , εννοειται με δανεικα λεφτα η με την αναληψη απο την πιστωτικη καρτα των γονιων του - που πα' ρε καραμητρο !Αμαν ρε παιδια,εγω θα'βγαζα το χειμωνα μ'αυτα τα λεφτα...Πολλά τα λεφτά Ναταλάκι
μη γινομαστε γραφικοι . ειπαμε , το αθλημα ειναι για χοντρα πορτοφολια και τα γραφεια σε τετοιους απευθυνονται . ποτε δεν ηταν προσιτο και νομιζω πως ποτε δεν θα γινει προσιτο ως μια μονιμη ενασχοληση στον μεσο μισθωτο , ποσο μαλλον στον φτωχο η ακομη χειροτερα στον ανεργο . ποσο ζηταει το ταδε πρακτορειο η η ανεξαρτητη κοπελα για μια νυχτα για παραδειγμα ? 1500 ? 1800? 3000? ε, για να τα ζηταει παει να πει οτι καποιοι πιστευουν πως αξιζει τα λεφτα και τα δινουν . κανεις δεν υποχρεωσε να τα βγαλουμε απο τη τσεπη και να τα δωσουμε με το ζορι . οποτε απο εκει και περα , το μονο που συνεισφερουν ασκοπα και απαξιωτικα σχολια , για εμενα ειναι μονο spam . αν κανω καπου λαθος , θα χαρω να ακουσω καποιον να με διορθωνει
οποτε κλεινοντας για να απαντησω και στον μαστορη που εκλεισε τη τζουλια 24ωρο οπως λεει , εγω θα του πω "μπραβο πασα μου και ελπιζω να τα χαρηκες" . κι εγω το ιδιο θα εκανα αν γουσταρα πραγματικα μια γκομενα και πιστευα οτι μαζι της θα βγαλω καλα γαμησια . μαγκια του , γουστο του και καπελο του . απο εκει και περα ... ολοι εμεις που σχολιαζουμε - ενω ελαχιστοι απο εμας τελικα δοκιμαζουμε να το τολμησουμε - λεμε λογια του καφενειου
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Κόμο?Προτιμω λιγο ησυχια πανω στην λιμνη εξω απο το Μιλανο!
Εγω συμπαικτη γενικως συμφωνω με τα περισσοτερα απο τα λεγομενα σου,ομως θελω να επισημανω οτι το να αγωνιζομαστε καποιοι εδω μεσα να γινει πιο προσιτο και να μη παραξηλωσει το "αθλημα" με ωφελος βεβαια για πιο πολλους απο εμας νομιζω οτι ειναι θεμιτο.Στο κατω της γραφης οι πιο πολλες που ερχονται δεν αξιζουν τα λεφτα που ζητανε Ας μεινουν στα δυνατα πορτοφολια τα μεγαλα ονοματα που με το δικιο τους ειναι ακριβες. Ο αγωνας συνεχιζεται...Αμαν ρε παιδια,εγω θα'βγαζα το χειμωνα μ'αυτα τα λεφτα... αδερφια , χωρις να θελω να παρεξηγηθω , τα εχουμε ξαναπει χιλιαδες φορες . το αθλημα των city tour και των private meetings ειναι ακριβο και οχι για τον καθενα . μπορει για τον "χ" τα 1800 να φαινονται πολλα , μπορει ομως ο "ψ" τα ιδια λεφτα να τα βγαζει σε μια εβδομαδα - μερικοι και σε μια μερα . εδω αλλοι παραπονιουνται γιατι τα μπουρδελα της θεσσαλονικης ζητανε 40 φλουρια ενω της αθηνας 20 . τι να λεμε τωρα . κανεις δεν μπηκε δερβεναγας στο πορτοφολι μας και εμεις κανουμε κουμαντο . μπορεις και θελεις να τα δωσεις ? go for it ! δεν μπορεις ? ε , κατσε στην ακρη και μη παραπονιεσαι . μεσα σε αυτο το φορουμ , εχω δει τα πιο απιστευτα μεταξυ αλλων καποιον που δηλωνε ανεργος και ρωτουσε σε ποια ct να παει , εννοειται με δανεικα λεφτα η με την αναληψη απο την πιστωτικη καρτα των γονιων του - που πα' ρε καραμητρο !
μη γινομαστε γραφικοι . ειπαμε , το αθλημα ειναι για χοντρα πορτοφολια και τα γραφεια σε τετοιους απευθυνονται . ποτε δεν ηταν προσιτο και νομιζω πως ποτε δεν θα γινει προσιτο ως μια μονιμη ενασχοληση στον μεσο μισθωτο , ποσο μαλλον στον φτωχο η ακομη χειροτερα στον ανεργο . ποσο ζηταει το ταδε πρακτορειο η η ανεξαρτητη κοπελα για μια νυχτα για παραδειγμα ? 1500 ? 1800? 3000? ε, για να τα ζηταει παει να πει οτι καποιοι πιστευουν πως αξιζει τα λεφτα και τα δινουν . κανεις δεν υποχρεωσε να τα βγαλουμε απο τη τσεπη και να τα δωσουμε με το ζορι . οποτε απο εκει και περα , το μονο που συνεισφερουν ασκοπα και απαξιωτικα σχολια , για εμενα ειναι μονο spam . αν κανω καπου λαθος , θα χαρω να ακουσω καποιον να με διορθωνει
οποτε κλεινοντας για να απαντησω και στον μαστορη που εκλεισε τη τζουλια 24ωρο οπως λεει , εγω θα του πω "μπραβο πασα μου και ελπιζω να τα χαρηκες" . κι εγω το ιδιο θα εκανα αν γουσταρα πραγματικα μια γκομενα και πιστευα οτι μαζι της θα βγαλω καλα γαμησια . μαγκια του , γουστο του και καπελο του . απο εκει και περα ... ολοι εμεις που σχολιαζουμε - ενω ελαχιστοι απο εμας τελικα δοκιμαζουμε να το τολμησουμε - λεμε λογια του καφενειου
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Nαι ρε σύ! Για καφέ & ζαμπαλιόνε παρέα με το Σίλβιο! ;) καί κουβεντούλα για την τριχόπτωση
Παικτη γραψε κριτικη να μη τη πατησει κι'αλλος,οποιος γλυτωσει κερδος ειναι ;)Εγώ παιδιά πάντως δεν θα πλήρωνα ούτε ευρώ για μια κοπέλα που την λένε Bambi(Μπάμπη).Σε λίγο θα έρθει και για city tour και ο Μήτσος.
Πληροφόρηση για .
Λοιπόν κοιτάξτε καλά τις photo,κλείστε τα μάτια ,προσθέστε 15 κιλά,προσθέστε και καμια 15 χρονάκια ,ανακατέψτε και έχουμε την σημερινή KETTY.Είχα ραντεβού χτες ,πήγα ,είδα και φυσικά έφυγα κατευθείαν.Και νομίζω ότι έτσι πρέπει να κάνουν όλοι ,αμα βλέπουν fake γκόμενες
Καλυτερα μπας και ωφεληθουμε καποια στιγμη.Αν δε γκρινιαξει το μωρο η μανα δε το ταιζει... ;)μου την δινει που μας διαβαζουν ρε γμτ!!!
ΥΓ..ωραιο ποστ Προεδρε...με παραδειγματα...
asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 375
- Πόντοι
- 2.287
Good afternoon dear guys. Maybe you will find another object for your discussions???? Who, how much earned.
Warm regards
Natalia.
This is a site for all the players to discuss everything that concerns them.. ;)
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Sorry εαν εριξα το επιπεδο σε καφενειο !!!
Ασε που δεν πολυ καταλαβε η Nat. και τα πηρε γιατι νομιζε οτι το σχολιο οτι δεν δινω φραγκο πηγαινε στην δικια της και οχι στην Angelina Love - To TΕΛΑΡΟ με κεφαλαια .
Ασε που δεν πολυ καταλαβε η Nat. και τα πηρε γιατι νομιζε οτι το σχολιο οτι δεν δινω φραγκο πηγαινε στην δικια της και οχι στην Angelina Love - To TΕΛΑΡΟ με κεφαλαια .
Εσυ καλα τα λες τρες αλλα οποιος εχει τη μυγα,μυγιαζεται ;)Sorry εαν εριξα το επιπεδο σε καφενειο !!!
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.722
- Πόντοι
- 25.165
its his opinion and he can say it in here. Its an open forum for discussions. Bye Bye.This is your personal opinion dear Tresuret. I think each human have personal oppinion.
But also your oppinion, is not all humans oppinion in all Europe. You don't be pay even a penny per this girls. Ok, this is 100% your choise, your right.
Another guys can paid without any problems. Believe me.
Have a wonderful day guys. ;)
Παντως τα αγγλικα της ειναι σε...αλλο επιπεδοits his opinion and he can say it in here. Its an open forum for discussions. Bye Bye.
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
You are right dear that my opinion is only mine !!!This is your personal opinion dear Tresuret. I think each human have personal oppinion.
But also your oppinion, is not all humans oppinion in all Europe. You don't be pay even a penny per this girls. Ok, this is 100% your choise, your right.
Another guys can paid without any problems. Believe me.
Have a wonderful day guys. ;)
But as I see and the others that payd for her they didnt have a different opinion at the end !!
Poor guys !!!
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Φαγωθηκατε βρε καρντασια για το ποσο χρεωνει η καθε μια! Αν δεν θελετε δεν πληρωνετε πολυ απλα.
ΥΓ. Εμενα μου τα τρωει αλλη τωρα, οποτε δεν εχω να κανω τιποτα προικες!!
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
ετσι...εδω ο αλλος ανοιξε θρεντ για την 1000αδα που επιασε...με φουλ στατιστικη, τοποθεσιες, και κοστος!!! :SΕτσι καλυτερα Luc για να κρατας και λογ/σμο !!!
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Φαγωθηκατε βρε καρντασια για το ποσο χρεωνει η καθε μια! Αν δεν θελετε δεν πληρωνετε πολυ απλα.
εδω φαγωθηκε η αλλη για το τι θα συζηταει ενα φορουμ. υπολογιζω απο τη δοση μιρλας που ειχε το ποστ οτι και αυτη ειναι στα χρονια της...καταψυξης. τι λες παιχτη τρεζ?
salonica28
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Κριτική νομίζω ότι δεν δικαιούμε να γράψω,γιατί απλώς πήγα στο δωμάτιο,είδα την κοπέλα και πολύ ευγενικά την χαιρέτισα και πήρα τον μπούλο.Απλώς λέω ότι η κοπέλα δεν έχει καμία σχέση με τις photoΠαικτη γραψε κριτικη να μη τη πατησει κι'αλλος,οποιος γλυτωσει κερδος ειναι ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K