Αμαν ρε παιδια,εγω θα'βγαζα το χειμωνα μ'αυτα τα λεφτα...
αδερφια , χωρις να θελω να παρεξηγηθω , τα εχουμε ξαναπει χιλιαδες φορες . το αθλημα των city tour και των private meetings ειναι ακριβο και οχι για τον καθενα . μπορει για τον "χ" τα 1800 να φαινονται πολλα , μπορει ομως ο "ψ" τα ιδια λεφτα να τα βγαζει σε μια εβδομαδα - μερικοι και σε μια μερα . εδω αλλοι παραπονιουνται γιατι τα μπουρδελα της θεσσαλονικης ζητανε 40 φλουρια ενω της αθηνας 20 . τι να λεμε τωρα . κανεις δεν μπηκε δερβεναγας στο πορτοφολι μας και εμεις κανουμε κουμαντο . μπορεις και θελεις να τα δωσεις ? go for it ! δεν μπορεις ? ε , κατσε στην ακρη και μη παραπονιεσαι . μεσα σε αυτο το φορουμ , εχω δει τα πιο απιστευτα μεταξυ αλλων καποιον που δηλωνε ανεργος και ρωτουσε σε ποια ct να παει , εννοειται με δανεικα λεφτα η με την αναληψη απο την πιστωτικη καρτα των γονιων του - που πα' ρε καραμητρο !
μη γινομαστε γραφικοι . ειπαμε , το αθλημα ειναι για χοντρα πορτοφολια και τα γραφεια σε τετοιους απευθυνονται . ποτε δεν ηταν προσιτο και νομιζω πως ποτε δεν θα γινει προσιτο ως μια μονιμη ενασχοληση στον μεσο μισθωτο , ποσο μαλλον στον φτωχο η ακομη χειροτερα στον ανεργο . ποσο ζηταει το ταδε πρακτορειο η η ανεξαρτητη κοπελα για μια νυχτα για παραδειγμα ? 1500 ? 1800? 3000? ε, για να τα ζηταει παει να πει οτι καποιοι πιστευουν πως αξιζει τα λεφτα και τα δινουν . κανεις δεν υποχρεωσε να τα βγαλουμε απο τη τσεπη και να τα δωσουμε με το ζορι . οποτε απο εκει και περα , το μονο που συνεισφερουν ασκοπα και απαξιωτικα σχολια , για εμενα ειναι μονο spam . αν κανω καπου λαθος , θα χαρω να ακουσω καποιον να με διορθωνει
οποτε κλεινοντας για να απαντησω και στον μαστορη που εκλεισε τη τζουλια 24ωρο οπως λεει , εγω θα του πω "μπραβο πασα μου και ελπιζω να τα χαρηκες" . κι εγω το ιδιο θα εκανα αν γουσταρα πραγματικα μια γκομενα και πιστευα οτι μαζι της θα βγαλω καλα γαμησια . μαγκια του , γουστο του και καπελο του . απο εκει και περα ... ολοι εμεις που σχολιαζουμε - ενω ελαχιστοι απο εμας τελικα δοκιμαζουμε να το τολμησουμε - λεμε λογια του καφενειου