Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

lady-land

Πρακτορείο City-Tours
Εγγρ.
7 Απρ 2011
Like
0

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Hmmmm the problem is that generaly my opinion keep up with the others !!!  ;)
Nice evening Nat .

miraz2000

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Κριτικές
7
Like
20
Πόντοι
1
εαν δεν υπαρχει δουλεια υπαρχει και γκρινια το all day εσωσε την κατασταση και βγηκε το tour

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
εαν δεν υπαρχει δουλεια υπαρχει και γκρινια το all day εσωσε την κατασταση και βγηκε το tour
Ε,ναι ρε συμπαιχτη,ποιος εχει (εκτος ολιγων εξαιρεσεων) 250αρια για ενα απλο μαμηση τετοιους καιρους? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
You are right dear that my opinion is only mine !!!
But as I see and the others that payd for her they didnt have a different opinion at the end !!

Poor guys !!! :grin: :grin: :grin:

γιατι ρε φιλε? εχει 5 στο σερβις... την επιασε την βαση και περασε το μαθημα... εσυ μονο μαθητριες του 8.5 και πανω δεχεσαι για φροντιστηριο? Αιντε να βοηθησουμε και τα στουρναρια...
ενας απο τους παθοντες...

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
Δε νομιζω ναρθει Αθηνα παντως.
τη φαγατε ρε παιχτες τη τζουλια . την ειπατε και στη ναταλια και σας τη στελνει αθηνα στις 12 του μηνα ! τελικα ο wings ειχε δικιο ! οποια θαβεται στο φορουμ , τελικα τα bookings χτυπανε κοκκινο ! και πανω που κανω κλικ στο LL site , τι αντικρυζουν τα γερικα πλην ομως λαγνα ματακια μου ?

και

το διδυμο <<kalashnikov>> & <<dragunov>> ειναι απο τα καλυτερα που εχουν περασει απο ελλαδα με το προηγουμενο πρακτορειο τους , κανοντας μας να χασουμε τα αυγα και τα πασχαλια . θεωρω τη μεταγραφη ως μια απο τις καλυτερες κινησεις τακτικης που θα μπορουσε να κανει το LL ! Well done Natali!

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Αμαν ρε παιδια,εγω θα'βγαζα το χειμωνα μ'αυτα τα λεφτα... :uglystupid: :headbang: :grin:αδερφια , χωρις να θελω να παρεξηγηθω , τα εχουμε ξαναπει χιλιαδες φορες . το αθλημα των city tour και των private meetings ειναι ακριβο και οχι για τον καθενα . μπορει για τον "χ" τα 1800 να φαινονται πολλα , μπορει ομως ο "ψ" τα ιδια λεφτα να τα βγαζει σε μια εβδομαδα - μερικοι και σε μια μερα . εδω αλλοι παραπονιουνται γιατι τα μπουρδελα της θεσσαλονικης ζητανε 40 φλουρια ενω της αθηνας 20 . τι να λεμε τωρα . κανεις δεν μπηκε δερβεναγας στο πορτοφολι μας και εμεις κανουμε κουμαντο . μπορεις και θελεις να τα δωσεις ? go for it ! δεν μπορεις ? ε , κατσε στην ακρη και μη παραπονιεσαι . μεσα σε αυτο το φορουμ , εχω δει τα πιο απιστευτα μεταξυ αλλων καποιον που δηλωνε ανεργος και ρωτουσε σε ποια ct να παει , εννοειται με δανεικα λεφτα η με την αναληψη απο την πιστωτικη καρτα των γονιων του - που πα' ρε καραμητρο !

μη γινομαστε γραφικοι . ειπαμε , το αθλημα ειναι για χοντρα πορτοφολια και τα γραφεια σε τετοιους απευθυνονται . ποτε δεν ηταν προσιτο και νομιζω πως ποτε δεν θα γινει προσιτο ως μια μονιμη ενασχοληση στον μεσο μισθωτο , ποσο μαλλον στον φτωχο η ακομη χειροτερα στον ανεργο . ποσο ζηταει το ταδε πρακτορειο η η ανεξαρτητη κοπελα για μια νυχτα για παραδειγμα ? 1500 ? 1800? 3000? ε, για να τα ζηταει παει να πει οτι καποιοι πιστευουν πως αξιζει τα λεφτα και τα δινουν . κανεις δεν υποχρεωσε να τα βγαλουμε απο τη τσεπη και να τα δωσουμε με το ζορι . οποτε απο εκει και περα , το μονο που συνεισφερουν ασκοπα και απαξιωτικα σχολια , για εμενα ειναι μονο spam . αν κανω καπου λαθος , θα χαρω να ακουσω καποιον να με διορθωνει

οποτε κλεινοντας για να απαντησω και στον μαστορη που εκλεισε τη τζουλια 24ωρο οπως λεει , εγω θα του πω "μπραβο πασα μου και ελπιζω να τα χαρηκες" . κι εγω το ιδιο θα εκανα αν γουσταρα πραγματικα μια γκομενα και πιστευα οτι μαζι της θα βγαλω καλα γαμησια . μαγκια του , γουστο του και καπελο του . απο εκει και περα ... ολοι εμεις που σχολιαζουμε - ενω ελαχιστοι απο εμας τελικα δοκιμαζουμε να το τολμησουμε - λεμε λογια του καφενειου

Eγω το λέω οτι μπορούσε να κλείσει και κάτω απο 1500Ε.

Δικαίωμα του καθενός είναι να δίνει 4 και 5 χιλιάρικα.εγω το βρίσκω κοροϊδία  :grin:

Οταν μπορείς να βρεις μόνη της με τα μισά.

Και μια μοντέλα  έπαιρνε 1500Ε για 90' προ κρίσης!Τώρα ζητάει 700-800Ε για 90'!

Τόσο απλά  ;)

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Sorry εαν εριξα το επιπεδο σε καφενειο !!!    :grin:
Ασε που δεν πολυ καταλαβε η Nat. και τα πηρε γιατι νομιζε οτι το σχολιο οτι δεν δινω φραγκο πηγαινε στην δικια της και οχι στην Angelina Love - To TΕΛΑΡΟ με κεφαλαια .

Μια χαρά τα λες εσυ αγορίνα μου  ;)

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
εδω φαγωθηκε η αλλη για το τι θα συζηταει ενα φορουμ. υπολογιζω απο τη δοση μιρλας που ειχε το ποστ οτι και αυτη ειναι στα χρονια της...καταψυξης. τι λες παιχτη τρεζ?  :2funny:

Γυρω στα 30 είναι και απο οτι μου χουν πει ομορφούλικο  :grin:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316

miraz2000

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Κριτικές
7
Like
20
Πόντοι
1
Ε,ναι ρε συμπαιχτη,ποιος εχει (εκτος ολιγων εξαιρεσεων) 250αρια για ενα απλο μαμηση τετοιους καιρους? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
φιλε βρηκες ακρη στο αλλο θρεντ με τα μασατζιδικα πολυ μυστικοτητα αξιζουν οι μασατζουδες η ανθρακας ο θησαυρος

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
φιλε βρηκες ακρη στο αλλο θρεντ με τα μασατζιδικα πολυ μυστικοτητα αξιζουν οι μασατζουδες η ανθρακας ο θησαυρος
Aν στα σιτούρια αξίζει 1 στις 20, στα μασατζίδικα η πιθανότητα πέφτει στο 1/50, τουλάχιστον για εμφάνιση...
Γιά υπηρεσίες όμως η τύχη είναι με το μέρος σου ;) αρκεί να μην υποφέρεις από μέση... Ένα λογικό tip, 20€ συνήθως, μπορεί να σου βγει...χρυσό!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Aν στα σιτούρια αξίζει 1 στις 20, στα μασατζίδικα η πιθανότητα πέφτει στο 1/50, τουλάχιστον για εμφάνιση...
Γιά υπηρεσίες όμως η τύχη είναι με το μέρος σου ;) αρκεί να μην υποφέρεις από μέση... Ένα λογικό tip, 20€ συνήθως, μπορεί να σου βγει...χρυσό!

Συμφωνώ αν και καμιά φορά δεν χρειάζεται και το έξτρα tip, φτερούγα!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom