You are right dear that my opinion is only mine !!!
But as I see and the others that payd for her they didnt have a different opinion at the end !!
Poor guys !!!![]()
![]()
![]()
I'm not speak about this girl dear, i'm isn't know her. I speak generaly.
But as I see and the others that payd for her they didnt have a different opinion at the end !!
Poor guys !!!![]()
![]()
![]()
Poor guys !!!![]()
![]()
![]()
Ε,ναι ρε συμπαιχτη,ποιος εχει (εκτος ολιγων εξαιρεσεων) 250αρια για ενα απλο μαμηση τετοιους καιρους?εαν δεν υπαρχει δουλεια υπαρχει και γκρινια το all day εσωσε την κατασταση και βγηκε το tour
Poor guys !!!![]()
![]()
![]()
τη φαγατε ρε παιχτες τη τζουλια . την ειπατε και στη ναταλια και σας τη στελνει αθηνα στις 12 του μηνα ! τελικα ο wings ειχε δικιο ! οποια θαβεται στο φορουμ , τελικα τα bookings χτυπανε κοκκινο ! και πανω που κανω κλικ στο LL site , τι αντικρυζουν τα γερικα πλην ομως λαγνα ματακια μου ?Δε νομιζω ναρθει Αθηνα παντως.
Συμφωνω....το διδυμο <<kalashnikov>> & <<dragunov>> ειναι απο τα καλυτερα που εχουν περασει απο ελλαδα
Αμαν ρε παιδια,εγω θα'βγαζα το χειμωνα μ'αυτα τα λεφτα...![]()
![]()
αδερφια , χωρις να θελω να παρεξηγηθω , τα εχουμε ξαναπει χιλιαδες φορες . το αθλημα των city tour και των private meetings ειναι ακριβο και οχι για τον καθενα . μπορει για τον "χ" τα 1800 να φαινονται πολλα , μπορει ομως ο "ψ" τα ιδια λεφτα να τα βγαζει σε μια εβδομαδα - μερικοι και σε μια μερα . εδω αλλοι παραπονιουνται γιατι τα μπουρδελα της θεσσαλονικης ζητανε 40 φλουρια ενω της αθηνας 20 . τι να λεμε τωρα . κανεις δεν μπηκε δερβεναγας στο πορτοφολι μας και εμεις κανουμε κουμαντο . μπορεις και θελεις να τα δωσεις ? go for it ! δεν μπορεις ? ε , κατσε στην ακρη και μη παραπονιεσαι . μεσα σε αυτο το φορουμ , εχω δει τα πιο απιστευτα μεταξυ αλλων καποιον που δηλωνε ανεργος και ρωτουσε σε ποια ct να παει , εννοειται με δανεικα λεφτα η με την αναληψη απο την πιστωτικη καρτα των γονιων του - που πα' ρε καραμητρο !
μη γινομαστε γραφικοι . ειπαμε , το αθλημα ειναι για χοντρα πορτοφολια και τα γραφεια σε τετοιους απευθυνονται . ποτε δεν ηταν προσιτο και νομιζω πως ποτε δεν θα γινει προσιτο ως μια μονιμη ενασχοληση στον μεσο μισθωτο , ποσο μαλλον στον φτωχο η ακομη χειροτερα στον ανεργο . ποσο ζηταει το ταδε πρακτορειο η η ανεξαρτητη κοπελα για μια νυχτα για παραδειγμα ? 1500 ? 1800? 3000? ε, για να τα ζηταει παει να πει οτι καποιοι πιστευουν πως αξιζει τα λεφτα και τα δινουν . κανεις δεν υποχρεωσε να τα βγαλουμε απο τη τσεπη και να τα δωσουμε με το ζορι . οποτε απο εκει και περα , το μονο που συνεισφερουν ασκοπα και απαξιωτικα σχολια , για εμενα ειναι μονο spam . αν κανω καπου λαθος , θα χαρω να ακουσω καποιον να με διορθωνει
οποτε κλεινοντας για να απαντησω και στον μαστορη που εκλεισε τη τζουλια 24ωρο οπως λεει , εγω θα του πω "μπραβο πασα μου και ελπιζω να τα χαρηκες" . κι εγω το ιδιο θα εκανα αν γουσταρα πραγματικα μια γκομενα και πιστευα οτι μαζι της θα βγαλω καλα γαμησια . μαγκια του , γουστο του και καπελο του . απο εκει και περα ... ολοι εμεις που σχολιαζουμε - ενω ελαχιστοι απο εμας τελικα δοκιμαζουμε να το τολμησουμε - λεμε λογια του καφενειου
Sorry εαν εριξα το επιπεδο σε καφενειο !!!
Ασε που δεν πολυ καταλαβε η Nat. και τα πηρε γιατι νομιζε οτι το σχολιο οτι δεν δινω φραγκο πηγαινε στην δικια της και οχι στην Angelina Love - To TΕΛΑΡΟ με κεφαλαια .
ετσι...εδω ο αλλος ανοιξε θρεντ για την 1000αδα που επιασε...με φουλ στατιστικη, τοποθεσιες, και κοστος!!! :S
εδω φαγωθηκε η αλλη για το τι θα συζηταει ενα φορουμ. υπολογιζω απο τη δοση μιρλας που ειχε το ποστ οτι και αυτη ειναι στα χρονια της...καταψυξης. τι λες παιχτη τρεζ?![]()
Συμφωνω....
αν και το dragunov δεν το εχω δοκιμασει, αλλα περιμενω πως και πως.
Παίχτη, γι' αυτήν & τις φίλες της ισχύει κυριολεκτικά:Υπαρχει καποιο ινφο γιαυτη που μας ηρθε σημερα?
φιλε βρηκες ακρη στο αλλο θρεντ με τα μασατζιδικα πολυ μυστικοτητα αξιζουν οι μασατζουδες η ανθρακας ο θησαυροςΕ,ναι ρε συμπαιχτη,ποιος εχει (εκτος ολιγων εξαιρεσεων) 250αρια για ενα απλο μαμηση τετοιους καιρους?![]()
![]()
![]()
Aν στα σιτούρια αξίζει 1 στις 20, στα μασατζίδικα η πιθανότητα πέφτει στο 1/50, τουλάχιστον για εμφάνιση...φιλε βρηκες ακρη στο αλλο θρεντ με τα μασατζιδικα πολυ μυστικοτητα αξιζουν οι μασατζουδες η ανθρακας ο θησαυρος
Aν στα σιτούρια αξίζει 1 στις 20, στα μασατζίδικα η πιθανότητα πέφτει στο 1/50, τουλάχιστον για εμφάνιση...
Γιά υπηρεσίες όμως η τύχη είναι με το μέρος σου ;) αρκεί να μην υποφέρεις από μέση... Ένα λογικό tip, 20€ συνήθως, μπορεί να σου βγει...χρυσό!
Ρε κομάντο, σού 'πα γώ να ξηλωθείς, σώνει & καλά;Συμφωνώ αν και καμιά φορά δεν χρειάζεται και το έξτρα tip, φτερούγα!