Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Μπράβο παίχτη!!!Πάντα τέτοια.
Πες μας πόσο κάνει το 24ωρο ;)
Απο Ναταλια γυρω στα...............1.800
Μπράβο παίχτη!!!Πάντα τέτοια.
Πες μας πόσο κάνει το 24ωρο ;)
Δλδ εσύ τά 'χεις δώσει & ξέρεις;...Απο Ναταλια γυρω στα...............1.800
Αμαν ρε παιδια,εγω θα'βγαζα το χειμωνα μ'αυτα τα λεφτα...Απο Ναταλια γυρω στα...............1.800
Mιλφάκι... κατα πώς λεν οι "κακιές γλώσσες"...Για τυτη την κυρια ξερει κανεις κατι ?
Απο Ναταλια γυρω στα...............1.800
Δλδ εσύ τά 'χεις δώσει & ξέρεις;...
To ξέρω, βρε! Με τα νιάτα σου & την ομορφιά σου τις ρίχνεις...Και το 48ωρο παει 2.700 + αεροπορικα εξοδα! Εγω μονο αεροπορικα εξοδα βγαζω φτερουγα και κλεινω και ενα ξενοδοχειο της προκοπης αμα λαχει! Προτιμω λιγο ησυχια πανω στην λιμνη εξω απο το Μιλανο!
To ξέρω, βρε! Με τα νιάτα σου & την ομορφιά σου τις ρίχνεις...
έχεις λεφτά αισθήματα...τα ίδια θα λέμε??Αφου τα εχουμε πει! Ειμαι ενας κοντος, χοντρος, καραφλος ταξιδιωτικος πρακτορας! Αααααααα να μην ξεχασω και................γεροντοπαληκαρο!
Εμ κατι απο αυτα θα τις τραβαει, δεν νομιζεις!
Αφου τα εχουμε πει! Ειμαι ενας κοντος, χοντρος, καραφλος ταξιδιωτικος πρακτορας! Αααααααα να μην ξεχασω και................γεροντοπαληκαρο!
Εμ κατι απο αυτα θα τις τραβαει, δεν νομιζεις!
Eιναι απο τις πιο ακριβες ταριφες που εχω ακουσει Luc εκτος Weekend !!!Και το 48ωρο παει 2.700 + αεροπορικα εξοδα! Εγω μονο αεροπορικα εξοδα βγαζω φτερουγα και κλεινω και ενα ξενοδοχειο της προκοπης αμα λαχει! Προτιμω λιγο ησυχια πανω στην λιμνη εξω απο το Μιλανο!
Good afternoon dear guys. Maybe you will find another object for your discussions???? Who, how much earned.
Warm regards
Natalia.
Νο dear Natalia we just wondering how much it cost the 24 and 48 hours .
And 1800 is too much in my opinion when well known Girls ask for 1500.
Example Bambi 1500 !!!
Of course in my personal opinion Bambi dont worth not even for 500 )))
Another example Angelina 1200 !!!
In my opinion not even a penny !!!