giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Ειναι παντως πολυ ομορφη ε Τρες? :o
Αν είναι αυτή μούναρος είναι
Ειναι παντως πολυ ομορφη ε Τρες? :o
Ναι πολυ νοστιμη στις φωτο αλλα θα εχει και τρια τεσσερα κιλα παραπανω .
Λες ε?
Καλησπέρες
το φουλ ειναι τετρακινητο! μπρος, πισω κινηση!Δεν ειναι Full Service απλα !!!
Δε ξερω αν πηγε κανεις και δε το λεει αλλα εγω εκλεισα να παω και το ακυρωσα λογω ανωτερας βιας :S Τωρα απο Δευτερα θα δω τι γινεται παλι...γ..ωτοτο φουλ ειναι τετρακινητο! μπρος, πισω κινηση!
κι αυτη δεν.... ;)
Εχουμε παθει τοσες νιλες που δε μπορουμε να το πιστεψουμε οταν βλεπουμε κανα τετοιο μουνι να πλασαρεταιΑν είναι αυτή μούναρος είναι
δωσε βρε παιχτη μια περιγραφη του νεου λουκ που λες . <<κοντο μαλι>> ? ποσο κοντο? παντως τις φωτογραφιες δεν τις εχει αλλαξει στο LLέχει αλλάξει το λουκ της και τώρα έχει πιο κοντά μαλλια αλλα εγώ νομίζω πως έτσι είναι πολύ καλύτερα γιατι της πάνε πιο πολυ και δείχνει πολυ πίο πρόστηχη
Ε,παντα υπαρχουν οι αγαπουληδες αλλα και αφραγκιες υπαρχουν,ας οψεται ο Βενιζελος.Καλημερα σε ολουςτι γινετε ρε παιδια τοσο ερωτας εχει πεσει και δεν μπαινουν καθολου κριτικες για τα κοριτσια που κυκλοφορουν στην πολυ???
ή ερωτας ή αφραγκιες...
Τη ζητησες σε γαμο παικτη? ;)Παιδιά το είπα και τοκανα. Σσυνάντασα DZULIA apo LL tον Αύγουστο στην άδεια μου και από τότε σκεφτόμουν για 24ωρο μαζί της. Οι λεπτομεροιες κανονίστηκαν με την πολύ ευγενική Ναταλια που απαντάει στα εμαιλ. Η τζούλια πανέμορφη με κορμί μοντέλου όπως ξερετε οι περισσότεροι. Αυτό που ήταν η εκπληξη, και εμεινα να χαζευω στο αεροδρόμμιο όταν πήγα να την παρω είναι πως έχει αλλάξει το λουκ της και τώρα έχει πιο κοντά μαλλια αλλα εγώ νομίζω πως έτσι είναι πολύ καλύτερα γιατι της πάνε πιο πολυ και δείχνει πολυ πίο πρόστηχη. ΟΙ ΚΑλήτερες 24 ώρες που έχω να θυμάμαι το τελευτεο καιρό κι οταν τύχει θα ξαναδοκιμάσω
Πέρασ' αυτός καλά κι εμείς καλύτερα!Μπράβο synth που περασες καλα και πιάσανε τα λεφτά σου τόπο ;)
mits1a9b , μια χαρα τα λεει ο παιχτουρας παραπανω . η μικρη dzulia εχει κορμαρα ! αλογο κανονικο . ειναι οτι βλεπεις στις φωτο , οχι σαν τις γνωστες καθαριστριες που απο το φωτοσοπ δεν μπορεις να αναγνωρισεις ποια σου ανοιγει τη πορτα.Τη ζητησες σε γαμο παικτη? ;)ΟΙ ΚΑλήτερες 24 ώρες που έχω να θυμάμαι το τελευτεο καιρό κι οταν τύχει θα ξαναδοκιμάσω
με προλαβες ρε αρχοντα ? κι εγω που νομιζα οτι θα την ρονταρω για να τη βρεις ετοιμη , οπως μου ειχες ζητησειΠέρασ' αυτός καλά κι εμείς καλύτερα!
Μια χαρα περασε,δεν αμφιβαλλω καθολου,μονο που δεν εχει 4ακινηση και με χαλαει λιγο... ;)Τη ζητησες σε γαμο παικτη? ;)mits1a9b , μια χαρα τα λεει ο παιχτουρας παραπανω . η μικρη dzulia εχει κορμαρα ! αλογο κανονικο . ειναι οτι βλεπεις στις φωτο , οχι σαν τις γνωστες καθαριστριες που απο το φωτοσοπ δεν μπορεις να αναγνωρισεις ποια σου ανοιγει τη πορτα.
ειχα αμφιβολιες για το ποσο θα της πανε τα πιο κοντα μαλλια . λοιπον , οχι μονο της πανε , αλλα δειχνει πιο προστυχη που λεει ο synth-k
με προλαβες ρε αρχοντα ? κι εγω που νομιζα οτι θα την ρονταρω για να τη βρεις ετοιμη , οπως μου ειχες ζητησει
Παιδιά το είπα και τοκανα. Σσυνάντασα DZULIA apo LL tον Αύγουστο στην άδεια μου και από τότε σκεφτόμουν για 24ωρο μαζί της. Οι λεπτομεροιες κανονίστηκαν με την πολύ ευγενική Ναταλια που απαντάει στα εμαιλ. Η τζούλια πανέμορφη με κορμί μοντέλου όπως ξερετε οι περισσότεροι. Αυτό που ήταν η εκπληξη, και εμεινα να χαζευω στο αεροδρόμμιο όταν πήγα να την παρω είναι πως έχει αλλάξει το λουκ της και τώρα έχει πιο κοντά μαλλια αλλα εγώ νομίζω πως έτσι είναι πολύ καλύτερα γιατι της πάνε πιο πολυ και δείχνει πολυ πίο πρόστηχη. ΟΙ ΚΑλήτερες 24 ώρες που έχω να θυμάμαι το τελευτεο καιρό κι οταν τύχει θα ξαναδοκιμάσω
πες της να βαλει το κοκκινο φορεματακι που της παει και ολα θα ειναι μια χαρα! ;)