Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
το φουλ ειναι τετρακινητο! μπρος, πισω κινηση!
κι αυτη δεν.... ;)
Δε ξερω αν πηγε κανεις και δε το λεει αλλα εγω εκλεισα να παω και το ακυρωσα  :headbang: λογω ανωτερας βιας :S Τωρα απο Δευτερα θα δω τι γινεται παλι...γ..ωτο :headbang:

synth-k

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά το είπα και τοκανα. Σσυνάντασα DZULIA apo LL tον Αύγουστο στην άδεια μου και από τότε σκεφτόμουν για 24ωρο μαζί της. Οι λεπτομεροιες κανονίστηκαν με την πολύ ευγενική Ναταλια που απαντάει στα εμαιλ. Η τζούλια πανέμορφη με κορμί μοντέλου όπως ξερετε οι περισσότεροι. Αυτό που ήταν η εκπληξη, και εμεινα να χαζευω στο αεροδρόμμιο όταν πήγα να την παρω είναι πως έχει αλλάξει το λουκ της και τώρα έχει πιο κοντά μαλλια αλλα εγώ νομίζω πως έτσι είναι πολύ καλύτερα γιατι της πάνε πιο πολυ και δείχνει πολυ πίο πρόστηχη. ΟΙ ΚΑλήτερες 24 ώρες που έχω να θυμάμαι το τελευτεο καιρό κι οταν τύχει θα ξαναδοκιμάσω

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
έχει αλλάξει το λουκ της και τώρα έχει πιο κοντά μαλλια αλλα εγώ νομίζω πως έτσι είναι πολύ καλύτερα γιατι της πάνε πιο πολυ και δείχνει πολυ πίο πρόστηχη
δωσε βρε παιχτη μια περιγραφη του νεου λουκ που λες . <<κοντο μαλι>> ? ποσο κοντο? παντως τις φωτογραφιες δεν τις εχει αλλαξει στο LL

υγ. πες και 2 λογια για το πριβε μητιγκ. ποτε , ποσο στοιχησε το μπαγιοκο κλπ.

loykatoni

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
:zfuck: τι γινετε ρε παιδια τοσο ερωτας εχει πεσει και δεν μπαινουν καθολου κριτικες για τα κοριτσια που κυκλοφορουν στην πολυ???
ή ερωτας ή αφραγκιες... :tickedoff:

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
:zfuck: τι γινετε ρε παιδια τοσο ερωτας εχει πεσει και δεν μπαινουν καθολου κριτικες για τα κοριτσια που κυκλοφορουν στην πολυ???
ή ερωτας ή αφραγκιες... :tickedoff:
Ε,παντα υπαρχουν οι αγαπουληδες αλλα και αφραγκιες υπαρχουν,ας οψεται ο Βενιζελος.Καλημερα σε ολους :sunglasses:

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Παιδιά το είπα και τοκανα. Σσυνάντασα DZULIA apo LL tον Αύγουστο στην άδεια μου και από τότε σκεφτόμουν για 24ωρο μαζί της. Οι λεπτομεροιες κανονίστηκαν με την πολύ ευγενική Ναταλια που απαντάει στα εμαιλ. Η τζούλια πανέμορφη με κορμί μοντέλου όπως ξερετε οι περισσότεροι. Αυτό που ήταν η εκπληξη, και εμεινα να χαζευω στο αεροδρόμμιο όταν πήγα να την παρω είναι πως έχει αλλάξει το λουκ της και τώρα έχει πιο κοντά μαλλια αλλα εγώ νομίζω πως έτσι είναι πολύ καλύτερα γιατι της πάνε πιο πολυ και δείχνει πολυ πίο πρόστηχη. ΟΙ ΚΑλήτερες 24 ώρες που έχω να θυμάμαι το τελευτεο καιρό κι οταν τύχει θα ξαναδοκιμάσω
Τη ζητησες σε γαμο παικτη? :2funny: :2funny: ;)

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Μπράβο synth που περασες καλα και πιάσανε τα λεφτά σου τόπο ;)

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
ΟΙ ΚΑλήτερες 24 ώρες που έχω να θυμάμαι το τελευτεο καιρό κι οταν τύχει θα ξαναδοκιμάσω
Τη ζητησες σε γαμο παικτη? :2funny: :2funny: ;)
mits1a9b , μια χαρα τα λεει ο παιχτουρας παραπανω . η μικρη dzulia εχει κορμαρα ! αλογο κανονικο . ειναι οτι βλεπεις στις φωτο , οχι σαν τις γνωστες καθαριστριες που απο το φωτοσοπ δεν μπορεις να αναγνωρισεις ποια σου ανοιγει τη πορτα.

ειχα αμφιβολιες για το ποσο θα της πανε τα πιο κοντα μαλλια . λοιπον , οχι μονο της πανε , αλλα δειχνει πιο προστυχη που λεει ο synth-k

dz1w.jpg
dz2a.jpg

Πέρασ' αυτός καλά κι εμείς καλύτερα!  :grin:
με προλαβες ρε αρχοντα ?  :2funny: :2funny: :2funny: κι εγω που νομιζα οτι θα την ρονταρω για να τη βρεις ετοιμη , οπως μου ειχες ζητησει

andreashol

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
22
Πόντοι
1
Μπηκαν νεες φωτο της Dzulia. Δεν ξερω αν την αδικουν παντως ιδιως στην δευτερη το προσωπο δεν φαινεται ιδιαιτερα ωραιο..

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
πες της να βαλει το κοκκινο φορεματακι που της παει και ολα θα ειναι μια χαρα! ;) :grin:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Θελοντας η μη αυτη ειναι η μουρη της !!!

Συνημμένα

• Dz.jpg
    Dz.jpg
    22,5 KB · Εμφανίσεις: 18

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Τη ζητησες σε γαμο παικτη? :2funny: :2funny: ;)mits1a9b , μια χαρα τα λεει ο παιχτουρας παραπανω . η μικρη dzulia εχει κορμαρα ! αλογο κανονικο . ειναι οτι βλεπεις στις φωτο , οχι σαν τις γνωστες καθαριστριες που απο το φωτοσοπ δεν μπορεις να αναγνωρισεις ποια σου ανοιγει τη πορτα.

ειχα αμφιβολιες για το ποσο θα της πανε τα πιο κοντα μαλλια . λοιπον , οχι μονο της πανε , αλλα δειχνει πιο προστυχη που λεει ο synth-k

dz1w.jpg
dz2a.jpg

με προλαβες ρε αρχοντα ?  :2funny: :2funny: :2funny: κι εγω που νομιζα οτι θα την ρονταρω για να τη βρεις ετοιμη , οπως μου ειχες ζητησει
Μια χαρα περασε,δεν αμφιβαλλω καθολου,μονο που δεν εχει 4ακινηση και με χαλαει λιγο... ;)

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127

Μπράβο παίχτη!!!Πάντα τέτοια.

Πες μας πόσο κάνει το 24ωρο  ;)

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127