GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
αντε πανε Αριστοτελους τωρα αδελφε...8 κοντευει...εχετε συγκεντρωσηΑν μπορείς φίλε κοστίκο δώσε καμμιά πληροφορία με πμ... να βοηθήσουμε τις άπορες κορασίδες δλδ...
αντε πανε Αριστοτελους τωρα αδελφε...8 κοντευει...εχετε συγκεντρωσηΑν μπορείς φίλε κοστίκο δώσε καμμιά πληροφορία με πμ... να βοηθήσουμε τις άπορες κορασίδες δλδ...
Δεν ξερω ρε kostikos απο κουλουρια !!!
Amabella . ;)
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/05241358155424716564.jpg[/img[/URL]]
Tα Cg του 100αρικου ομως τα ξερω !!! ;D ;D ;D
[/quote]
Καλά ρε....αυτη ειναι ο παλιος ερωτας ενος φιλου! ;)
απ την άλλη όμως ευχαριστως θα πηγαινα να τισ γαμησω παρέα μενα φίλο μαζι για χαβαλε και ποικιλία για να τισ δουμε και τισ δύο... ;) ;) ;)
απ την άλλη όμως ευχαριστως θα πηγαινα να τισ γαμησω παρέα μενα φίλο μαζι για χαβαλε και ποικιλία για να τισ δουμε και τισ δύο... ;) ;) ;)
μια χαρα....και ησυχα!;)
Ολα καλά?
Καλά ρε....
Ποιος ερωτεύεται πουτάνα την σήμερον ημέρα?
Εγω παντος την εχω δαγκωσει με την Τζεσικα την μαυρη γαζελα που μολις εφυγε για ΑθηναΚαλά ρε....
Ποιος ερωτεύεται πουτάνα την σήμερον ημέρα?
τωρα εξηγησε μας πλιζ γιατι χαθηκες αδελφε...Καιρό έχω να σας διαβάσω και να μπω.Απλά μια καλησπέρα σε όλους κι ιδιάιτερα στους φίλους πάνω και κάτω.
οκελα να μιλαμε για τους γαβρους, για τις γριες, για σινεμα τουλαχιστον!!! ;)
μια χαρα....και ησυχα!
καλημερα σε ολους
Καιρό έχω να σας διαβάσω και να μπω.Απλά μια καλησπέρα σε όλους κι ιδιάιτερα στους φίλους πάνω και κάτω.
Ρε συ??? τοσα χρονια στο κουρμπετι είσαι!!!! Μάστορας!!! μη κάνεις σαν τους αρχάριους που γραφουν ότι ναναι!!Αν μπορείς φίλε κοστίκο δώσε καμμιά πληροφορία με πμ... να βοηθήσουμε τις άπορες κορασίδες δλδ...