BABY(1)
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 287
- Like
- 3.054
- Πόντοι
- 13.385
Χαιρε Μεγα !!!! ;)
Χαιρε Μεγα !!!! ;)
καμια σχεση με τις φωτο?Suzan και Ninet μεγαλα μπαζα κυριοι..οπως πηγα ετσι εφυγα..προς ενημερωση...να μην κουραζω με λεπτομερειες.την καλημερα μου.
Εννοείς την πρόωρη προσφορά για τις εκπτώσεις του θέρους του Ζου? Και πως ξέρεις αν αντί να φορτωθείς μια ψόφια δεν θα φορτωθείς δυο ψόφιες? Και όχι τίποτα άλλο δεν παλεύεται μετά η μυρωδιά..Να μην χασετε την ευκαιρια μαγκες! αντι να πληρωσετε 200 για μια ωρα με μια ψοφια πληρωστε 300 για μια ωρα με δυο!
Εννοείς την πρόωρη προσφορά για τις εκπτώσεις του θέρους του Ζου? Και πως ξέρεις αν αντί να φορτωθείς μια ψόφια δεν θα φορτωθείς δυο ψόφιες? Και όχι τίποτα άλλο δεν παλεύεται μετά η μυρωδιά..
Κάτσε να στείλω στρατιωτικό άγημα στο αιρπόρτο να την υποδεχθεί!!!!!H Patricia φεύγει Κυριακή πρωί και έρχεται επιτέλους Αθήνα...Δείτε το πρόγραμμα στο σαιτ του x-companion
Όλο και κάποιος θα την πήδηξε, αγάμητη δεν φεύγει καμία από εδώ!!!ηθελα ναξερα την προηγουμεη εβδομαδα που βαρουσε μυγες στας αθηνας κανενας σας δεν την πήδηξε!
καυλο ταξιδι απο μας!
Εγώ που δεν ξέρω γιατί δεν τις κοιτάω στα νύχια αλλά στα μάτια, θα μου πεις?εγω παντως θα προτιμουσα ενα στρογγυλο κουλουρι που ερχεται Αθηνα ή αυτη που εχω στα avatar μου που οι
παιχτες ξερουν ποια ειναι! ;)