GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
τοιχο τοιχο μη σε πετυχω!αμαν τι λενε αυτοι στον Χ ρε?
( Double Dildo + Anal Service on You )
απαπαπαππα! τοιχο, τοιχο λέμε μην παθουμε καμια ζημια στα γεραματα!
τοιχο τοιχο μη σε πετυχω!αμαν τι λενε αυτοι στον Χ ρε?
παλι καλα που την βρηκες και ξαναμπηκες... ;)Εγω εχω μονο πορτα κουζινας πειραζει ?
ριχτα αδελφε....οκ το τυρακι (κουλουρι)...η φακα ποια ειναι? (χασαπο-ουλή? ακμη? )Milla μου για κουλούρι!!! Εξαιρετικό!!!
Άλεξ, επιβεβαιώνω τα μισόλογά σου στο 101%... Παρόλ' αυτά άνετα θα ξαναπέρναγα, απο την πίσω πόρτα πάντα ;)
"Ουδέν καλόν ...αμιγές κακού!" σ' αυτή την περίπτωση ;)ριχτα αδελφε....οκ το τυρακι (κουλουρι)...η φακα ποια ειναι? (χασαπο-ουλή? ακμη? )
Φίλε μου δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαρούμενος είμαι που πέρασες καλά!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*Aσε μας ρε Κλεώπα! Άμα σ´ άκουγα θα ´χα πάει απ´ τον Φουστάνο να μου τον κόψει!
Μια χαρά ´ναι το κορίτσι με το make up! Μιάμιση ώρα δε σταμάτησε να μου χορεύει!
Και δυο μάτια σμαράγδια (μεταξύ μας, παρά-γυάλιζαν αλλά δε μ´ απασχολεί)
Εντάξει, στο φιλμ της ζωής μου δεν την βλέπω αλλά σε σχέση με την προσφορά στα 200, δεν έκλαψα! Αυτά... ;)
pm για εντυπωσεις απο τουριστρια?????
παμε καλα....?
τι πμ και κουραφεξαλα? ολα εδω ρε παιδια...κοινη θέα!
αστα προεδρα ! καλα λεμε μερικοι παιχτες ότι απο τοτε που βγηκαν τα πμια χαθηκε η ενημερωση!
κανονιστε μονο μην αρχισουμε και οι υπολοιποι να κανουμε τα ιδια...
εγω πάντως δεν ελαβα κανενα πμ οποτε περιμενω ενημερωση ;)
για να σας ενημερωσω και εγω ;)
αμαν τι λενε αυτοι στον Χ ρε?
Μάγκες μόλις γύρισα από Jessika Sierra, απίστευτο γαμήσι και γενικά όλο το σκηνικό θα ακολουθήσει και κριτική στο ανάλογο thread