Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Vanesa

Call-Girl
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Like
0
Hello

just to announce that from monday morning 9th of may till wednesday 11th in the night i will be in thesaloniki.

i will be happy to meet you.
For more details you can see
many kisses all over

or

filakia padu

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Ουστ πατσαβουρα. :grin:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Παίκτη, καλύτερα να μας λες γι' αυτά που ξέρεις...
αντί να κάνεις κρεμαστάρια εκείνα που δε φτάνεις! Αν με εννοείς, που αμφιβάλλω...

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Viper, περιμένω ανταπόκριση από το μέτωπο!
Σ' άφησα να πας & πρώτος να μη γκρινιάζεις  ;)

Άλεξ, την Πυθία παριστάνεις τελευταία και δε μ' αρέσει  :grin:

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
Viper, περιμένω ανταπόκριση από το μέτωπο! Σ' άφησα να πας & πρώτος να μη γκρινιάζεις  ;)
δασκαλε , μου εκατσε αναποδια σημερα και το ανεβαλα οποτε ισως προλαβεις να τη τεσταρεις πριν από εμενα . βλεποντας τη φωτο της μια χαρα κοπελιτσα δειχνει , τωρα αν ειναι ετσι στην πραγματικοτητα , θα δειξει . το θεμα ειναι βεβαια αν και ποσο αντεχει στο πηδημα και τι γουστα βγαζει στημενη στα 4 . θα δουμε . υγ . ευχαριστω τους 2 καλους φιλους που μου εστειλαν pm τα review τους για τη milla . αρχικα ειχα αμφιβολιες , αλλα μ αυτα που διαβασα , μαλλον προκειται για κατι που δεν θα μετανιωσω :grin:

imageger.jpg

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Ας τις ποσταρουν και εδω να τις δουμε και εμεις βρε παιχτη!
εχουμε και αποριες! :grin: :grin: :grin:

υγ . ευχαριστω τους 2 καλους φιλους που μου εστειλαν pm τα review τους για τη milla . αρχικα ειχα αμφιβολιες , αλλα μ αυτα που διαβασα , μαλλον προκειται για κατι που δεν θα μετανιωσω :grin:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
pm για εντυπωσεις απο τουριστρια?????
παμε καλα....?
τι πμ και κουραφεξαλα? ολα εδω ρε παιδια...κοινη θέα!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
αστα προεδρα ! καλα λεμε μερικοι παιχτες ότι απο τοτε που βγηκαν τα πμια χαθηκε η ενημερωση! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
κανονιστε μονο μην αρχισουμε και οι υπολοιποι να κανουμε τα ιδια...
εγω πάντως δεν ελαβα κανενα πμ οποτε περιμενω ενημερωση :cheesy: :grin: ;)
για να σας ενημερωσω και εγω ;)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
αμαν τι λενε αυτοι στον Χ ρε?
( Double Dildo + Anal Service on You )
απαπαπαππα! :grin: τοιχο, τοιχο λέμε μην παθουμε καμια ζημια στα γεραματα!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
υγ . ευχαριστω τους 2 καλους φιλους που μου εστειλαν pm τα review τους για τη milla . αρχικα ειχα αμφιβολιες , αλλα μ αυτα που διαβασα , μαλλον προκειται για κατι που δεν θα μετανιωσω :grin:
Ας τις ποσταρουν και εδω να τις δουμε και εμεις βρε παιχτη! εχουμε και αποριες! :grin::grin: :grin:
καλα λεμε μερικοι παιχτες ότι απο τοτε που βγηκαν τα πμια χαθηκε η ενημερωση! κανονιστε μονο μην αρχισουμε και οι υπολοιποι να κανουμε τα ιδια...
alexm4n , εσυ δικιο εχεις αλλα για να μην το στελνουν public υποθετω οτι θα εχουν καποιο προσωπικο λογο να το κανουν . ο ενας μαλιστα μου ανεφερε το λογο ο οποιος ειναι απολυτα σεβαστος και σε διαβεβαιωνω οτι δεν προκειται για καποια παραξενια η καπριτσιο του ουτε για καποια αποκλειστικα εντος μιας υποτιθεμενης κλικας ενημερωση αφου δεν τον γνωριζω τον παιχτη . εφοσον ομως μου ζητησε ευγενικα ανωνυμια , οφειλω να το σεβαστω . οταν / εαν παντως την συναντησω , να ξερεις οτι θα σε ενημερωσω εαν αυτο σε καλυπτει :grin:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom