Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

geo_2007

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Κριτικές
5
Like
106
Πόντοι
1
αα μου πε και μια απιστευτη ατακα! της ζητησα αν εχει λιπαντικο για να βαλει στα χερια για πιο καλο και υγρο μασαζ και αφου μου απαντησε πως δεν ειχε (στα μειον αυτο) της ζητησα να μου βαλει καμια απο αυτες τις κρεμες που χει στο μπανιο!και τι μου απανταει η γκομενα??
"You dont expect me to use a 50euro Dior cream on your dick????"
τρελο γελιο..
LOL, πολυ καλο

geo_2007

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Κριτικές
5
Like
106
Πόντοι
1
τελικα η σιντιρελα απο που καταγεται? γερμανια, ισπανια, ρωσια? τι στο καλο?

Hdonistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
1
τελικα η σιντιρελα απο που καταγεται? γερμανια, ισπανια, ρωσια? τι στο καλο?
σε μενα ειπε απο γερμανια και ισπανια και μενει ισπανια.τι σημασια εχει σαμπως? μπορει να τα λεει ολα αυτα για να φτιαχνει μια πιο καβλωτικη εικονα!

Hdonistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
1
Απο τα καλυτερα που εχω ακουσει τελευταια!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κι αλλο θυμηθηκα: τελειωνω την πρωτη φορα, βγαινω, παει να βγαλει το προφυλακτικο, το βλεπει μια: "wow you are going to make twins!!!"
οτι να ναι... :2funny:

Leonhart

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
η συγκεκριμενη παντως δεν δουλευει κοιτωντας το ρολοϊ, οποτε δεν εχει αγχος..
και απο οτι καταλαβα δεν βαζει και πολλα ραντεβου για να μπορει να αφιερωνει χρονο και να ειναι στην τριχα για τον επομενο..
αα μου πε και μια απιστευτη ατακα! της ζητησα αν εχει λιπαντικο για να βαλει στα χερια για πιο καλο και υγρο μασαζ και αφου μου απαντησε πως δεν ειχε (στα μειον αυτο) της ζητησα να μου βαλει καμια απο αυτες τις κρεμες που χει στο μπανιο!και τι μου απανταει η γκομενα??
"You dont expect me to use a 50euro Dior cream on your dick????"
τρελο γελιο..

Η απάντηση στη συγκεκριμένη ερώτηση είναι: "After the 200 euros that I put on your cunt, actually this was the least I was expecting from you to put on my dick... BITCH!" (άντε κάναμε και το μουνί είδος πολυτελείας στην Ελλάδα, μην τα πάρω)

taraxias

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2006
Κριτικές
8
Like
19
Πόντοι
1
ηδονιστη καλημερα.Δε θυμαμαι 100% αν το εγραψες εσυ αλλα καπου αναφερθηκε οτι για προσωπικους της λογους η σιντιρελα δεν εβαλε δικες της φοτος αλλα αλλης.εγω και καπιοι που ΔΕΝ  το γνωριζαμε αυτο το ψαξαμε να δουμε ποια ειναι αυτη η αλλη.τεσπα, θα μπορουσε να χε μαυρισει το προσωπο της και οχι να δινει φεηκ φοτος.εγω ψωνιζα απο συγκεκριμενο γραφειο στη Μοσχα οταν πηγαινα γιατι ειχαν αληθινες φωτος και οταν αρχισαν να στελνουν αλλες το κοψα.ασ προσεχαν τι να κανουμε τωρα!!λοιπον στο ζουμι μας τωρα...σε ευχαριστουμε για τις πληροφοριες που δωσες.καλυπτεις αρκετα και αν και υποκειμενικα τα ριβιους πρεπει να αξιζει.ειπες σιλικονη στηθος ε? κανει μπαμ με ουλες κτλ ή καλοφιαγμενο?SIZE?? κατι αλλο τωρα...εγω μενω σε ενα ξεν/χειο και σχεδον παντα παιρνω αουτκωλ για την ανεση μου.θελει ομως +50 για ταξι κ μλκιες.νομιζω αν παρω τελικα εγω ταξι πανω απο 20 δε θα δωσω...τωρα θα μου πεις 200 θα δωσεις στα λιγα ντρεπεσαι? εμμμ ασ τα βαλω βενζινη στο τουτου σαν γυρισω Αθηνα. ;) Σε πιο χοτελ μενει? αν δε κανει να απαντησεις εδω στειλε πμ.Να σε παντα καλα και μαχιμος :cheesy:

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
(άντε κάναμε και το μουνί είδος πολυτελείας στην Ελλάδα, μην τα πάρω)

Eισαι ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ειλικρινής Leonhart ..Αυτή η άνετη και αυθόρμητη έκφρασή σου,λέει τα πάντα.Αυτή είναι η κάτάσταση στην Ελλαδα σημερα.Ο απολυτος προσωπικός εξεφτελισμός.....
Συγχαρητηρια φιλε μου

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
281
ηδονιστη καλημερα.Δε θυμαμαι 100% αν το εγραψες εσυ αλλα καπου αναφερθηκε οτι για προσωπικους της λογους η σιντιρελα δεν εβαλε δικες της φοτος αλλα αλλης.εγω και καπιοι που ΔΕΝ  το γνωριζαμε αυτο το ψαξαμε να δουμε ποια ειναι αυτη η αλλη.τεσπα, θα μπορουσε να χε μαυρισει το προσωπο της και οχι να δινει φεηκ φοτος.εγω ψωνιζα απο συγκεκριμενο γραφειο στη Μοσχα οταν πηγαινα γιατι ειχαν αληθινες φωτος και οταν αρχισαν να στελνουν αλλες το κοψα.ασ προσεχαν τι να κανουμε τωρα!!λοιπον στο ζουμι μας τωρα...σε ευχαριστουμε για τις πληροφοριες που δωσες.καλυπτεις αρκετα και αν και υποκειμενικα τα ριβιους πρεπει να αξιζει.ειπες σιλικονη στηθος ε? κανει μπαμ με ουλες κτλ ή καλοφιαγμενο?SIZE?? κατι αλλο τωρα...εγω μενω σε ενα ξεν/χειο και σχεδον παντα παιρνω αουτκωλ για την ανεση μου.θελει ομως +50 για ταξι κ μλκιες.νομιζω αν παρω τελικα εγω ταξι πανω απο 20 δε θα δωσω...τωρα θα μου πεις 200 θα δωσεις στα λιγα ντρεπεσαι? εμμμ ασ τα βαλω βενζινη στο τουτου σαν γυρισω Αθηνα. ;) Σε πιο χοτελ μενει? αν δε κανει να απαντησεις εδω στειλε πμ.Να σε παντα καλα και μαχιμος :cheesy:
Τελικά εσυ έκανες όλον αυτό τον  προλογο με τις φωτο για να μαθεις σε πιό χοτέλ μένει??
και δεν καταλαβαίνω γιατι δεν την παίρνεις τηλ. νατην ρωτήσεις????????
Η' δεν στέλενεις μην.?????
αποτι ξέρω απαντάει σε ολα τα τηλ.!!! και τα μην.
Κι εννοειται οτι οπου και να ειναι το χοτελ δεν θα δωσεις πάνω απο 20ρικο
ΚΙ ΕΠΙΣΗς ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΧΟΤΕΛ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!
ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΗς ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦ την επόμενη ΑΛΛΑ ΑΤΥΧΗΣΑΝ....(μαλλον συμπτωματικό μεν αλλα παραβίασα τον κανονα γιατι συμβαίναι κατα κορον να γράφουμε το χοτελ πράγμα που απογορευεται!!!!!
και οι κανονες είναι για να τηρούνται. εδω δεν είναι θρεντ για κουτσομπολιά αλλά για συγκεκριμένη πληροφορηση για ένα πολύ συγκεκριμένο ζητημα
Προεδρε βάλε τάξη

Leonhart

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
(άντε κάναμε και το μουνί είδος πολυτελείας στην Ελλάδα, μην τα πάρω)

Eισαι ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ειλικρινής Leonhart ..Αυτή η άνετη και αυθόρμητη έκφρασή σου,λέει τα πάντα.Αυτή είναι η κάτάσταση στην Ελλαδα σημερα.Ο απολυτος προσωπικός εξεφτελισμός.....
Συγχαρητηρια φιλε μου

Όλα θα έρθουν στη θέση τους μια μέρα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Όλα στο μυαλό είναι...

taraxias

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2006
Κριτικές
8
Like
19
Πόντοι
1
Τελικά εσυ έκανες όλον αυτό τον  προλογο με τις φωτο για να μαθεις σε πιό χοτέλ μένει??
και δεν καταλαβαίνω γιατι δεν την παίρνεις τηλ. νατην ρωτήσεις????????
Η' δεν στέλενεις μην.?????
αποτι ξέρω απαντάει σε ολα τα τηλ.!!! και τα μην.
Κι εννοειται οτι οπου και να ειναι το χοτελ δεν θα δωσεις πάνω απο 20ρικο
ΚΙ ΕΠΙΣΗς ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΧΟΤΕΛ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!
ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΗς ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦ την επόμενη ΑΛΛΑ ΑΤΥΧΗΣΑΝ....(μαλλον συμπτωματικό μεν αλλα παραβίασα τον κανονα γιατι συμβαίναι κατα κορον να γράφουμε το χοτελ πράγμα που απογορευεται!!!!!
και οι κανονες είναι για να τηρούνται. εδω δεν είναι θρεντ για κουτσομπολιά αλλά για συγκεκριμένη πληροφορηση για ένα πολύ συγκεκριμένο ζητημα
Προεδρε βάλε τάξη

οπως θα ειδες ειμαι διακριτικος και γι αυτο οταν κατι δεν το ξερω ρωταω.το γεγονος οτι δεν μπορω εδω που ειμαι να ανοιξω το σαιτ με τα εσκορτνιουζ δε το επισημανα αλλα δε πειραζει.τωρα ξερεις.βεβαια να ναι καλα καπιοι συναγωνιστες που σε κατι τοσο απλο βοηθανε με πμ :p

ctlover

Μέγας
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
35
Like
1.547
Πόντοι
4.392
Η απάντηση στη συγκεκριμένη ερώτηση είναι: "After the 200 euros that I put on your cunt, actually this was the least I was expecting from you to put on my dick... BITCH!" (άντε κάναμε και το μουνί είδος πολυτελείας στην Ελλάδα, μην τα πάρω)

Leonhart,  έγραψες παίχτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Απο ποτε εγινε κεκτημενο δικαιωμα το μουνι να κοστολογειται στα 100 ????  :think:

Αντε γιατι γραφετε οτι θελετε!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Έχει δίκιο ο Λουκ αν το παίρνει το κοστολογεί όσο γουστάρει

soureb

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες αντε σοβαρευτείτε!!Εδώ είναι το θρεντ για να γράφουμε απόψεις κ κριτικές για τουρς που πήγαμε.Οι περισσοτεροι γράφετε για να γράφετε κ να τσακώνεστε ή για να παραθέτετε τις καλλιτεχνικές κ φιλοσοφικές σας ανησυχίες.Δε λέω καλή η παρέα, να λέμε κ καμια μαλακία να περνάει η ώρα,αλλά ας πηδάμε κ απο λίγο να ρίχνουμε κ κανα σχόλιο

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
νταξ ειδα μια σελιδα πισω

Καλημερα , ακομα καφε πινω  :grin:  :coffee:

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Εγω πριν λιγο εκλεισα με Cindyrella, κι απ' οτι καταλαβα ειναι ψιλοφουλ για σημερα..!
Πιο πολυ απο περιεργεια, για να δω κι εγω αν οντως αξιζει..!
Θα ενημερωσω το βραδυ τι εγινε..

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom