LOL, πολυ καλοαα μου πε και μια απιστευτη ατακα! της ζητησα αν εχει λιπαντικο για να βαλει στα χερια για πιο καλο και υγρο μασαζ και αφου μου απαντησε πως δεν ειχε (στα μειον αυτο) της ζητησα να μου βαλει καμια απο αυτες τις κρεμες που χει στο μπανιο!και τι μου απανταει η γκομενα??
"You dont expect me to use a 50euro Dior cream on your dick????"
τρελο γελιο..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Απο τα καλυτερα που εχω ακουσει τελευταια!!
σε μενα ειπε απο γερμανια και ισπανια και μενει ισπανια.τι σημασια εχει σαμπως? μπορει να τα λεει ολα αυτα για να φτιαχνει μια πιο καβλωτικη εικονα!τελικα η σιντιρελα απο που καταγεται? γερμανια, ισπανια, ρωσια? τι στο καλο?
κι αλλο θυμηθηκα: τελειωνω την πρωτη φορα, βγαινω, παει να βγαλει το προφυλακτικο, το βλεπει μια: "wow you are going to make twins!!!"Απο τα καλυτερα που εχω ακουσει τελευταια!!
οτι να ναι...
η συγκεκριμενη παντως δεν δουλευει κοιτωντας το ρολοϊ, οποτε δεν εχει αγχος..
και απο οτι καταλαβα δεν βαζει και πολλα ραντεβου για να μπορει να αφιερωνει χρονο και να ειναι στην τριχα για τον επομενο..
αα μου πε και μια απιστευτη ατακα! της ζητησα αν εχει λιπαντικο για να βαλει στα χερια για πιο καλο και υγρο μασαζ και αφου μου απαντησε πως δεν ειχε (στα μειον αυτο) της ζητησα να μου βαλει καμια απο αυτες τις κρεμες που χει στο μπανιο!και τι μου απανταει η γκομενα??
τρελο γελιο..
Η απάντηση στη συγκεκριμένη ερώτηση είναι: "After the 200 euros that I put on your cunt, actually this was the least I was expecting from you to put on my dick... BITCH!" (άντε κάναμε και το μουνί είδος πολυτελείας στην Ελλάδα, μην τα πάρω)
ηδονιστη καλημερα.Δε θυμαμαι 100% αν το εγραψες εσυ αλλα καπου αναφερθηκε οτι για προσωπικους της λογους η σιντιρελα δεν εβαλε δικες της φοτος αλλα αλλης.εγω και καπιοι που ΔΕΝ το γνωριζαμε αυτο το ψαξαμε να δουμε ποια ειναι αυτη η αλλη.τεσπα, θα μπορουσε να χε μαυρισει το προσωπο της και οχι να δινει φεηκ φοτος.εγω ψωνιζα απο συγκεκριμενο γραφειο στη Μοσχα οταν πηγαινα γιατι ειχαν αληθινες φωτος και οταν αρχισαν να στελνουν αλλες το κοψα.ασ προσεχαν τι να κανουμε τωρα!!λοιπον στο ζουμι μας τωρα...σε ευχαριστουμε για τις πληροφοριες που δωσες.καλυπτεις αρκετα και αν και υποκειμενικα τα ριβιους πρεπει να αξιζει.ειπες σιλικονη στηθος ε? κανει μπαμ με ουλες κτλ ή καλοφιαγμενο?SIZE?? κατι αλλο τωρα...εγω μενω σε ενα ξεν/χειο και σχεδον παντα παιρνω αουτκωλ για την ανεση μου.θελει ομως +50 για ταξι κ μλκιες.νομιζω αν παρω τελικα εγω ταξι πανω απο 20 δε θα δωσω...τωρα θα μου πεις 200 θα δωσεις στα λιγα ντρεπεσαι? εμμμ ασ τα βαλω βενζινη στο τουτου σαν γυρισω Αθηνα. ;) Σε πιο χοτελ μενει? αν δε κανει να απαντησεις εδω στειλε πμ.Να σε παντα καλα και μαχιμος
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 278
- Πόντοι
- 36
(άντε κάναμε και το μουνί είδος πολυτελείας στην Ελλάδα, μην τα πάρω)
Eισαι ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ειλικρινής Leonhart ..Αυτή η άνετη και αυθόρμητη έκφρασή σου,λέει τα πάντα.Αυτή είναι η κάτάσταση στην Ελλαδα σημερα.Ο απολυτος προσωπικός εξεφτελισμός.....
Συγχαρητηρια φιλε μου
Eισαι ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ειλικρινής Leonhart ..Αυτή η άνετη και αυθόρμητη έκφρασή σου,λέει τα πάντα.Αυτή είναι η κάτάσταση στην Ελλαδα σημερα.Ο απολυτος προσωπικός εξεφτελισμός.....
Συγχαρητηρια φιλε μου
kostikos70
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 357
- Πόντοι
- 281
Τελικά εσυ έκανες όλον αυτό τον προλογο με τις φωτο για να μαθεις σε πιό χοτέλ μένει??ηδονιστη καλημερα.Δε θυμαμαι 100% αν το εγραψες εσυ αλλα καπου αναφερθηκε οτι για προσωπικους της λογους η σιντιρελα δεν εβαλε δικες της φοτος αλλα αλλης.εγω και καπιοι που ΔΕΝ το γνωριζαμε αυτο το ψαξαμε να δουμε ποια ειναι αυτη η αλλη.τεσπα, θα μπορουσε να χε μαυρισει το προσωπο της και οχι να δινει φεηκ φοτος.εγω ψωνιζα απο συγκεκριμενο γραφειο στη Μοσχα οταν πηγαινα γιατι ειχαν αληθινες φωτος και οταν αρχισαν να στελνουν αλλες το κοψα.ασ προσεχαν τι να κανουμε τωρα!!λοιπον στο ζουμι μας τωρα...σε ευχαριστουμε για τις πληροφοριες που δωσες.καλυπτεις αρκετα και αν και υποκειμενικα τα ριβιους πρεπει να αξιζει.ειπες σιλικονη στηθος ε? κανει μπαμ με ουλες κτλ ή καλοφιαγμενο?SIZE?? κατι αλλο τωρα...εγω μενω σε ενα ξεν/χειο και σχεδον παντα παιρνω αουτκωλ για την ανεση μου.θελει ομως +50 για ταξι κ μλκιες.νομιζω αν παρω τελικα εγω ταξι πανω απο 20 δε θα δωσω...τωρα θα μου πεις 200 θα δωσεις στα λιγα ντρεπεσαι? εμμμ ασ τα βαλω βενζινη στο τουτου σαν γυρισω Αθηνα. ;) Σε πιο χοτελ μενει? αν δε κανει να απαντησεις εδω στειλε πμ.Να σε παντα καλα και μαχιμος
και δεν καταλαβαίνω γιατι δεν την παίρνεις τηλ. νατην ρωτήσεις????????
Η' δεν στέλενεις μην.?????
αποτι ξέρω απαντάει σε ολα τα τηλ.!!! και τα μην.
Κι εννοειται οτι οπου και να ειναι το χοτελ δεν θα δωσεις πάνω απο 20ρικο
ΚΙ ΕΠΙΣΗς ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΧΟΤΕΛ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!
ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΗς ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦ την επόμενη ΑΛΛΑ ΑΤΥΧΗΣΑΝ....(μαλλον συμπτωματικό μεν αλλα παραβίασα τον κανονα γιατι συμβαίναι κατα κορον να γράφουμε το χοτελ πράγμα που απογορευεται!!!!!
και οι κανονες είναι για να τηρούνται. εδω δεν είναι θρεντ για κουτσομπολιά αλλά για συγκεκριμένη πληροφορηση για ένα πολύ συγκεκριμένο ζητημα
Προεδρε βάλε τάξη
(άντε κάναμε και το μουνί είδος πολυτελείας στην Ελλάδα, μην τα πάρω)
Συγχαρητηρια φιλε μου
Όλα θα έρθουν στη θέση τους μια μέρα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Όλα στο μυαλό είναι...
Τελικά εσυ έκανες όλον αυτό τον προλογο με τις φωτο για να μαθεις σε πιό χοτέλ μένει??
και δεν καταλαβαίνω γιατι δεν την παίρνεις τηλ. νατην ρωτήσεις????????
Η' δεν στέλενεις μην.?????
αποτι ξέρω απαντάει σε ολα τα τηλ.!!! και τα μην.
Κι εννοειται οτι οπου και να ειναι το χοτελ δεν θα δωσεις πάνω απο 20ρικο
ΚΙ ΕΠΙΣΗς ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΧΟΤΕΛ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!
ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΗς ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦ την επόμενη ΑΛΛΑ ΑΤΥΧΗΣΑΝ....(μαλλον συμπτωματικό μεν αλλα παραβίασα τον κανονα γιατι συμβαίναι κατα κορον να γράφουμε το χοτελ πράγμα που απογορευεται!!!!!
και οι κανονες είναι για να τηρούνται. εδω δεν είναι θρεντ για κουτσομπολιά αλλά για συγκεκριμένη πληροφορηση για ένα πολύ συγκεκριμένο ζητημα
Προεδρε βάλε τάξη
οπως θα ειδες ειμαι διακριτικος και γι αυτο οταν κατι δεν το ξερω ρωταω.το γεγονος οτι δεν μπορω εδω που ειμαι να ανοιξω το σαιτ με τα εσκορτνιουζ δε το επισημανα αλλα δε πειραζει.τωρα ξερεις.βεβαια να ναι καλα καπιοι συναγωνιστες που σε κατι τοσο απλο βοηθανε με πμ :p
Η απάντηση στη συγκεκριμένη ερώτηση είναι: "After the 200 euros that I put on your cunt, actually this was the least I was expecting from you to put on my dick... BITCH!" (άντε κάναμε και το μουνί είδος πολυτελείας στην Ελλάδα, μην τα πάρω)
Leonhart, έγραψες παίχτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Έχει δίκιο ο Λουκ αν το παίρνει το κοστολογεί όσο γουστάρει
Μαγκες αντε σοβαρευτείτε!!Εδώ είναι το θρεντ για να γράφουμε απόψεις κ κριτικές για τουρς που πήγαμε.Οι περισσοτεροι γράφετε για να γράφετε κ να τσακώνεστε ή για να παραθέτετε τις καλλιτεχνικές κ φιλοσοφικές σας ανησυχίες.Δε λέω καλή η παρέα, να λέμε κ καμια μαλακία να περνάει η ώρα,αλλά ας πηδάμε κ απο λίγο να ρίχνουμε κ κανα σχόλιο
Leonhart, έγραψες παίχτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lolz και whateverz
lalak
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 659
- Πόντοι
- 4.995
Χαιρετω τους παιχτες εδω πανω
Τι εχουμε εδω ?
Τραβηχτηκε κανεις ή μουφα το εργο ?
Τι εχουμε εδω ?
Τραβηχτηκε κανεις ή μουφα το εργο ?
sxoinobaths
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 456
- Πόντοι
- 2.357
Εγω πριν λιγο εκλεισα με Cindyrella, κι απ' οτι καταλαβα ειναι ψιλοφουλ για σημερα..!
Πιο πολυ απο περιεργεια, για να δω κι εγω αν οντως αξιζει..!
Θα ενημερωσω το βραδυ τι εγινε..
Πιο πολυ απο περιεργεια, για να δω κι εγω αν οντως αξιζει..!
Θα ενημερωσω το βραδυ τι εγινε..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K