Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

extreemplatinum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
15
Like
20
Πόντοι
231
να'σαι καλα....!

ΥΓ..λοιπον, οταν πατας να κανεις παραθεση, σου βγαζει το κειμενο που θα παραθεσεις...
μετα το quote και την αγκυλη ] , ΠΑΤΑ ΕΝΤΕΡ και μετα γραφε....οκ?
οκ φιλε μου...

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
:thumbsup: :thumbsup:

πιο ομορφο...!! σωστα?  ;)

Hdonistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
1
Λοιπον Κυριοι, η Σιντιρελα ή οπως διαολο την λενε ειναι μουναρος!! για τα δικα μου στανταρ παντα. δεν ειναι η κοπελα στις φωτογραφιες εννοειται αλλα ειναι κατι πολυ παρομοιο οπως αναεφερε ο κοστικος. Την επισκεφθηκα χθες και νομιζω πως αξιζει να περασετε μια βολτα γιατι θα περασετε καλα. Σιλικονατα βυζια, τουρλωτος κωλος με λιγη κυτταριτιδα οταν τον ζουλας και τον χουφτωνεις. Ωραιο προσωπο με ματαρες, με υποδεχτηκε με τακουνια και ενα πολυ σεξυ μινι φορεμα. Νομιζω πως ειναι μια τιμια προταση για την περιοδο ξηρασιας που διανυουμε..

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
για την kate εχουμε καποια θετικη ενδειξη :think: :think:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ο,τι νάναι. Καλό Πάσχα να έχουμε

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το μόνο που βλέπω παίχτη είναι ο ένας να προσπαθεί να δουλέψει τον άλλο.Γενικά το λεω

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.131
Πόντοι
6.835
Λοιπον Κυριοι, η Σιντιρελα ή οπως διαολο την λενε ειναι μουναρος!! για τα δικα μου στανταρ παντα. δεν ειναι η κοπελα στις φωτογραφιες εννοειται αλλα ειναι κατι πολυ παρομοιο οπως αναεφερε ο κοστικος. Την επισκεφθηκα χθες και νομιζω πως αξιζει να περασετε μια βολτα γιατι θα περασετε καλα. Σιλικονατα βυζια, τουρλωτος κωλος με λιγη κυτταριτιδα οταν τον ζουλας και τον χουφτωνεις. Ωραιο προσωπο με ματαρες, με υποδεχτηκε με τακουνια και ενα πολυ σεξυ μινι φορεμα. Νομιζω πως ειναι μια τιμια προταση για την περιοδο ξηρασιας που διανυουμε..
Να υποθεσω οτι δεν ανεβασες κριτικη? Πες μας εν συντομια αν εχεις την καλοσυνη λιγα για το σερβις της κοπελας. Αφου ψοφαμε για λεπτομερειες, δεν το ξερεις?

Hdonistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
1
Να υποθεσω οτι δεν ανεβασες κριτικη? Πες μας εν συντομια αν εχεις την καλοσυνη λιγα για το σερβις της κοπελας. Αφου ψοφαμε για λεπτομερειες, δεν το ξερεις?
Λοιπον εχουμε και λεμε, υποδοχη πολυ καλη και θερμη με σουπερ σεξυ φορεμα οπως εγραψα πιο πανω, σε μπαζει κατευθειαν για ντουζακι για να μην σπαταλαμε χρονο. Οταν βγηκα ηταν ακομη με τα ρουχα και ξεντυθηκε αργα και προκλητικα για να με φτιαξει, το στομα της το χρησιμοποιει πολυ καλα με μονη εξαιρεση οτι δεν φιλαει βαθια με γλωσσα (ισα που την αισθανεσαι). Τα δαχτυλα μου τα αφηνε να παιζουν γενικως. Λοκω δεν δινει..
Γενικα πολλες εναλλαγες, πολλες στασεις, πολλα ανεβοκατεβασματα στην ταχυτητα, σε παει οπου την πας εσυ. Μιλαει καλα αγγλικα και γενικα βγαζει γελιο.Πριν τον δευτερο γυρο ντουζακι μαζι οπου σε πλενει με σαπουνι/απολυμαντικο χωρις να γινεται υποχονδρια.
αυτα. αν μου ρθει κατι αλλο θα το συμπληρωσω.

Hdonistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
1
Πολυ ησυχια εχει πεσει..
Μαλλον ολοι τρεχουν να προλαβουν Σιντερελα..

Hdonistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
1
Εστειλα μηνυμα στο αφεντικο να ανεβασει την καρτα της για να γραψω και κριτικη μη χαθει μεσα στο thread.

geo_2007

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Κριτικές
5
Like
106
Πόντοι
1
σρε hdonisti τι μας κανεις. θα τρεχουμε να δινουμε 200αρια
για να σε ρωτησω και εγω. ποσο χρονων την κανεις?

Hdonistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
1
σρε hdonisti τι μας κανεις. θα τρεχουμε να δινουμε 200αρια
για να σε ρωτησω και εγω. ποσο χρονων την κανεις?
παντα παιζει και το 150 αδερφε..
γραφει νομιζω 21..οκ μπορει να μην ειναι τοσο, αλλα πανω απο 25 δεν την κανω!
παιδια εγω να βοηθησω θελω ξεκαθαριζοντας το τοπιο!

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.131
Πόντοι
6.835
Λοιπον εχουμε και λεμε, υποδοχη πολυ καλη και θερμη με σουπερ σεξυ φορεμα οπως εγραψα πιο πανω, σε μπαζει κατευθειαν για ντουζακι για να μην σπαταλαμε χρονο. Οταν βγηκα ηταν ακομη με τα ρουχα και ξεντυθηκε αργα και προκλητικα για να με φτιαξει, το στομα της το χρησιμοποιει πολυ καλα με μονη εξαιρεση οτι δεν φιλαει βαθια με γλωσσα (ισα που την αισθανεσαι). Τα δαχτυλα μου τα αφηνε να παιζουν γενικως. Λοκω δεν δινει..
Γενικα πολλες εναλλαγες, πολλες στασεις, πολλα ανεβοκατεβασματα στην ταχυτητα, σε παει οπου την πας εσυ. Μιλαει καλα αγγλικα και γενικα βγαζει γελιο.Πριν τον δευτερο γυρο ντουζακι μαζι οπου σε πλενει με σαπουνι/απολυμαντικο χωρις να γινεται υποχονδρια.
αυτα. αν μου ρθει κατι αλλο θα το συμπληρωσω.
Τελικα εισαι μεγαλος παιχτης. Αμεση ανταποκριση. Αυτο με την κωλαρα που ανεφερες με εφτιαξε μπορω να πω και αφου δεν υπαρχει κατι αρνητικο ισως περασω και εγω.

geo_2007

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Κριτικές
5
Like
106
Πόντοι
1
παντως εγω οταν μπαινω οταν μπαινω στο δωματιο (και αφου δω οτι δεν ειναι μουφα), αρχιζω να ξεντυνομαι αμεσως, για να μην χανω χρονο. Βλεπω αν εχει πετσετες και βουρ για το μπανιο.

Hdonistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
1
παντως εγω οταν μπαινω οταν μπαινω στο δωματιο (και αφου δω οτι δεν ειναι μουφα), αρχιζω να ξεντυνομαι αμεσως, για να μην χανω χρονο.
η συγκεκριμενη παντως δεν δουλευει κοιτωντας το ρολοϊ, οποτε δεν εχει αγχος..
και απο οτι καταλαβα δεν βαζει και πολλα ραντεβου για να μπορει να αφιερωνει χρονο και να ειναι στην τριχα για τον επομενο..
αα μου πε και μια απιστευτη ατακα! της ζητησα αν εχει λιπαντικο για να βαλει στα χερια για πιο καλο και υγρο μασαζ και αφου μου απαντησε πως δεν ειχε (στα μειον αυτο) της ζητησα να μου βαλει καμια απο αυτες τις κρεμες που χει στο μπανιο!και τι μου απανταει η γκομενα??
"You dont expect me to use a 50euro Dior cream on your dick????"
τρελο γελιο..

Hdonistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
1
Τελικα εισαι μεγαλος παιχτης. Αμεση ανταποκριση. Αυτο με την κωλαρα που ανεφερες με εφτιαξε μπορω να πω και αφου δεν υπαρχει κατι αρνητικο ισως περασω και εγω.
τωρα που τα ξαναδιαβαζω και γω φτιαχτηκα και λεω να χτυπησω ενα βραδυνο παλι..

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom