Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Ειμαστε σε τεντωμενο σχοινι περιμενοντας τα νεα σου!!!

Παπαλα το ραντεβου τελικα..! Μου αλλαξε δυο φορες την ωρα, κ τη δευτερη δεκα λεπτα πριν φτασω στο χοτελ μου το ακυρωνει..! Αφου εφτασα εκει της στελνω μην να τη ρωτησω αν γινεται να τη δω εστω για λιγο, για να δω αν ειναι αληθινες οι φωτο..!
Οχι οτι δεν ηξερα, οτι δεν ειναι, αλλα ηθελα να τη δω τουλαχιστον για να μην ξανατραβιεμαι τζαμπα..! Δεν μ' απαντησε απο τοτε.. Πολυ πιθανον να την πειραξε που τη ρωτησα για τις φωτο..
Παντως παρα πολυ ερασιτεχνισμος..! Στον Ζου στελνεις απλα ενα email κ τα κανονιζεις ολα..!
Μ' αυτην εστειλα καμια δεκαρια μην κι ακρη δε βρηκα..!
Παντως αν ειναι ετσι οπως τα λεει, ειναι τελειως φουλ το κοριτσι..! Μπουτι δεν προλαβαινει να κλεισει..! Καλα κανεις αλλος δεν μπαινει να μας γραψει πως ειναι..;
Γιατι αμφιβαλλω παρα πολυ οτι ειναι τοσο μουναρος, οσο αυτη στις φωτο..!

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
η διημερη απουσία σου VIPER ηταν παραπανω απο αισθητή!!! μολις τώρα μπηκα σε διαβασα ( και το πιό πάνω με το quote και γελαω κανα τέταρτο :2funny: :2funny: :2funny:
Φυσκικα και έχεις δίκιο... κι εγω αυτά σκεφτόμουν αλλα μετρωγε η περιέργεια να δω τι κρυβεται πίσω απο τις κουρτίνες (παραμονην πρωτ. μόνο του - πρώτη φορά στην πόλη δεν το ξέρει κανεις ψευτικές φωτο)
Γι αυτό κι έκλεισα συνάντηση πρωτοχρονιά βράδυ όντας έτοιμος να την κανω με τη μία αφού μάθω τι παίζει και περιμένοντας χοντρή μούφα!!
Πήγα στο γνωστό παραλιακό 5αστερο χτυπάω πόρτα και μου ανήγει την πόρτα μία μουναρα κορμαρα ματάρες πολύ καλύτερη από το ψευτικο πλαστικό μοντέλο των φωτο. Ειλικρινά έπαθα σοκ με την εμφανιση της. η γκόμενα κάνει μπαμ. της είπα οτι είναι βλακεία που έχει ψευτικες φώτο και μου πε οτι το κάνει για να μην την  πάρουν πρέφα οικογενεια κτλ. μιλήσαμε 15 λεπτά και το τηλ. χτύπησε 10 φορές. τελικά σερβις δεν πήρα γιατι πέρασε η ώρα και δεν προλάβαινα και είπαμε θα το κανονίσουμε για άλλη φορά γι αυτό δεν έχω καμμία αποψη. ομως η γκόμενα είναι μουνάρα και φαίνεται οτι το χει. χωρίς όμως να μοιαζει και με καμμία καμμενη χαζοβλαχοπορνοσταρ. Είναι γερμανίδα υπήκοος.
Το καλύτερο δε είναι ότι απο χθές είναι συνέχεια φουλ και δεν προλαβείναι να βρεθούμε.
Οπερ και σημαίνει φίλοι μου ότι το σαιτ μας απέτυχε το σκοπό του. δεν μπορώ να καταλάβω το γιατι αφού όλοι την βρίσκουν μέσω ιντερνετ, κανένας 3 μέρες που είχε τόσα ραντεβού δεν βρέθηκε να ενημερώσει!!!
τι λες και συ πρόεδρε??

Τελικα τί εγινε..; Την ξανασυναντησες τελικα..;
Η δικη σου αποψη κ του Ηδονιστη μ' επηρρεασαν κ μ' εβαλαν σε περιεργεια να τη δω κι εγω απο κοντα, αν κι ειμαι πολυ αρνητικος μ' αυτες που βαζουν ψευτικες φωτο..!
Μπορεις να κανεις λιγο πιο λεπτομερη περιγραφη..; Εμενα το στηθος μ' ενδιαφερει κυριως, ποσο μεγαλο θα ελεγες οτι ειναι σε συγκριση μ' αυτην στις φωτο..;
Για να μην ξανατραβιεμαι παλι, μονο κ μονο για τη δω..!

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Καλημέρα συμπολεμιστές λάτρεις του ποιό υγιεινού ΣΠΟΡ της Ελλάδας,τα άλλα είναι όλα στημένα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καλημέρα συμπολεμιστές λάτρεις του ποιό υγιεινού ΣΠΟΡ της Ελλάδας,τα άλλα είναι όλα στημένα.
Μη τα λες έτσι απότομα παίχτη μου,θα χρειαστούμε καινούργιο pc  :grin:
Kαλημέρες παντού  :)

trantas

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας παιδια και απο εμενα εχτεσ προχτεσ περασα μια βολτα απο φριξου 14 και ειχε μια ξανθια με ωραια βυζακια μεσα ονομα δεν ειπε ι τσατσα αλλα σιγουρα δεν ειταν ι αννιτα γιατι αυτην την εχω παρει και οντωσ ειναι κομοδινο

trantas

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
ηταν πιο κοντη απο το κομοδινο αλλα την εχω δει εκει αλλη μια φορα αλλα λογω ελλειψησ κριτικων δεν εκνα κινισδι

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
καλα τα λες, αλλα σε λαθος θρεντ...

trantas

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
σωστη η επισημανση σοθ φιλε και ευχαριστω για την διορθωση!!!

trantas

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
παιδια μετα απο 3 ημερες προσπαθειας τελικα σημερα μου εστειλε μνμ ι σιντερελλα για συναντηση.θα μοθ στειλει μνμ και θα παω πρωτα να δω και αν ολα πανε καλα θα γραψω κριτικη
παντως ξαφνικα εχουμε και αλλεσ επιλογες επιτελουσ!

trantas

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
στο γνωστο σιτε θα τισ δεις!!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Και οι 3 ΔΕΝ ειναι επιλογες, εκτος αν σου αρεσει ο μαζοχισμος!  :grin:

Ουτε εξω απο την πορτα. :2funny:
Luc,
τις ξερεις αδελφε...?
για πες κατι γιατι τουλαχιστον στο σαιτ καλες δειχνουν!!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom