δεν σχολιαζω εσενα . σχολιαζω αυτον που πριν μερικες σελιδες αφησε υπονοουμενα οτι δηθεν εχει ακρες και το σκεφτεται να φερει την alma
οποιος δεν πιστευει καλα κανει το αν εχω ακρες ειναι δικο μου θεμα και κανενος αλλου οσο για τα στρουμφακια φιλε μου κανενας δεν μπορει να κανει τιποτα διοτι απλα δεν εχει αποδειξεις αυτα πες τα σε κανεναν αβγαλτο και οχι σε μενα δεν με ξερεις δεν σε ξερω οποτε κρατα τα για τον εαυτο σου ....ξερω πολυ καλα το ολο θεμα και οσο για τους εισαγγελεις για να γινει κατι τετοιο θελει πολυ δουλεια αμα ηταν ετσι ολοι μεσα θα ημασταν και σαν πελατες μονο .
ε , ψιτ . ναι σε εσενα μιλαω επιδοξε νταβατζακο . σου ευχομαι , το 2011 να σου φερει λιγο μυαλο για να ξεκαβαλησεις το καλαμι . κι επειδη οταν εσυ πηγαινες , τα στρουμφ πηγαινοερχοταν πολυ πριν απο εσενα , τα εξυπνακιστικα αλλου , οχι σε φορουμ. το εξυπνο πουλακι απο τη μυτη πιανεται και οι σοβαροι ατζεντηδες δεν βγαινουν με τυμπανοκρουσιες ουτε κορδωνονται σαν γιουφτοι οτι ταχα θα "φερουν" την αλμα σε ενα δημοσιο φορουμ που διαβαζει καθημερινα οοοοολο το στρουμφοχωριο .
γκε γκε mister "ALGE" ? αντε τωρα , τραβα να καταλαβεις τι εγραψες και τα ξαναλεμε του χρονου.
σιγα μη περιμενω εσενα επιδοξε νταβατζακο να φερεις την αλμα. λες και αμα την θελω private δεν μπορω να επικοινωνησω κατευθειαν μαζι της ! ε , ρε μαυρη νυχτα που εχεις ! εκει που πας να "χωθεις" ειναι πολυ βαθια νερα γι αεσενα , γεματα καρχαριες κι εσυ εισαι ενα απλο χρυσοψαρο καημενε . οταν παρεις γραμμη τι παιζει, ισως να ειναι και αργα για εσενα .