Αυτο για τους αγαπούληδες που είπες είναι σημαντικό εαν ανφερόμαστε στην ιδια γιατι εαν το εχει ξανακάνει τότε δεν σταματάει εδώ αλλά εαν είναι η πρώτη φορά τοτε περιμένεις και η την τρως η σου βγαίνει
Να πω και εγω την γνωμη μου και οποιος θελει ακουει !!!
Οχι τιποτα αλλο αλλα επειδη την μαλακια της εχω κανεις δις και , ( Το δις εξ αμαρτην ουκ ανδρος σοφου ) στο αμαρτην θα εβαζα την λεξη μαλακια προσωπικα !!!
Πρωτα απο ολα οποιος δεν ειναι ετοιμος να δεχτη οτι η κυρια θα γαμιεται και με αλλους ας κανει περα απο τωρα και ας μην διαβασει παρακατω !!!
Αρα πρωτο κρατουμενο ,εν γνωση μας θα ειμαστε με μια γυναικα η οποια θα γαμιεται και με αλλους !!! ;)
Το αντεχουμε οκ τοτε συνεχιζουμε δεν το αντεχουμε τοτε την κανουμε και ψαχνουμε για κατι πιο φυσιολογικο !!!
Δευτερον πρεπει να ξερουμε οτι αυτες οι γυναικες ερχονται μαζι μας ,εγω δεν θα πω για το πορτοφολι μας οπως λενε ολοι και σε ενα ποσοστο ειναι σωστο τις πιο πολλες φορες αλλα επειδη ειμαι πιο ρομαντικος θα πω γιατι μας διαλεξαν λογο του οτι σε μας βρηκαν αυτο το κατι παραπανω !!
Τι ειναι αυτο το κατι παραπανω !!!
Μπορει να ειναι οτι αισθανονται ασφαλεις μαζι μας , η οτι δεν ειμαστε καφροι σαν τους περισσοτερους , η οτι τις εχουμε Πριγκιπισσες και πολλα αλλα η αλλα το μονο σιγουρο ειναι πως δεν ηρθαν μαζι μας γιατι ειμαστε οι καλυτεροι γαμιαδες !!!
Και γιατι το λεω αυτο ,απλα γιατι το μονο που δεν τους λειπει ειναι το γαμησι ,αυτο που τους λειπει ειναι μια ζεστη αγκαλια και μια καποια φροντιδα απο τον ανθρωπο που ειναι μαζι αλλα επαναλαμβανω οχι το γαμησι !!!
Αρα ετοιμαζομαστε για πιο χαλαρα πραγματα και οχι για αεροπλανικα γαμησια ,οκ εξαιρεσεις παντα θα υπαρχουν αλλα ειναι μικρο το ποσοστο !!!
Τριτο και πολυ βασικο !!!
Οι κυριες κουβαλανε πολλα ψυχικα λογο δουλιας οσο επαγγελματιες και αν ειναι γιατι δεν γινετε να τα περνανε ολα στο ντουκου και σιγουρα εχουν δει πολλα τα ματια τους και μεχρι να ανεξαρτητοποιηθουν εαν το εχουν και αυτο καταφερει εχουν φαει και πολυ ξυλο απο τους νταβατζιδες που τις εβγαλαν στο κουρμπετι και πολλα αλλα !!!
Εδω ειμαστε να λεμε ιστοριες μεχρι μεθαυριο !!!
Αρα παμε για ψυχαναλυσουλα στην καλυτερη γιατι πιστεψτεμε οταν θα βγει ο κακος τους εαυτος οπως εχουμε ολοι αλλωστε δεν θα ξερετε που να κρυφτητε !!!
Τεταρτο !!
Παντα βαζουν το εαυτο τους πανω απο ολα και πανω απο σενα οποτε στην δυσκολη δεν προκειται να σου απλωσουν το χερι αντιθετος θα σου πατησουν και το κεφαλι να πας στον πατο με την μια !!!
Πεμπτο !!!
Δεν μοιραζονται τα δικα τους ευκολα αλλα μονο τα δικα σου , και εδω υπαρχουν σιγουρα εξαιρεσεις !!!
Και εκτο και πολυ δυσαρεστο !!!
Δεν καταλαβαινουν και δεν σεβονται οταν τους φερεσαι ανθρωπινα !!
Γιατι εχουν μαθει να σεβονται μονο αυτον που τις πλακωνει στο ξυλο και τους φερεται σαν σκουπιδι !!!
Και μην σας κανει εντυπωση εαν καποια στιγμη γινετε μπιλιες και πειτε βαριες κουνβεντες μεταξυ σας εαν γυρισουν και σας πουν Δηλαδη τι νομισες ρε μαλακα οτι σε αγαπησα ,μια δουλια ηταν και αυτη σαν ολες τις αλλες !!! ;)
Η εαν μια μερα ανοιξουν την πορτα και εξεφανιστουν στα καλα καθουμενα μετα απο κανενα δυο χρονια χωρις καμμια εξηγηση και χωρις κανενα λογο !!
Και ακομα χειροτερα χωρις ουτε καν ενα χαρτι που να λεει εγω φευγω και δεν θα ξαναγυρισω !!
Αυτα τα ολιγα Παιχτες και οποιος νοιωθει ετοιμος να τα αντιμετοπισει και νομιζει οτι αξιζει τον κοπο τοτε και εγω μαζι του !!! ;)