ναι συμφωνουμε,αυτο λεω κ εγω.100 incall...τα εξτρα, εξτρα!
που το περιεργο?
βαρια 120...!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Ονομα & μη χωριό!και outcall 100...
παλι βαρια 120...
τα εξτρα-εξτρα...μερος δικος σου!
τι εννοεις παραδειγμα?
Τζωρτζια φιλε μου, δεν το ξεχναω το ονομα..Σάνον ή Σαρον μήπως?
εβγαινε χορευοντας το Georgia on my mind
Γυρνουσες και συ σε κεινα τα λημερια; μιλαμε για εποχες που το μαγαζι ηταν στην 3ης Σεπτεμβριου, διπλα απο το παγοδρομιο.
katepsigmenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλημερα στο θρεντ που μαλων ολοι μαζι
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.895
- Πόντοι
- 13.165
Kαι δω προεδρε ακομη μπορει να υπαρχουν εκπληξεις..διοτι μπορει να το χεις αποδεχτει εσυ αλλα να μην το εχει αποδεκτει αυτη οτι εσυ το εχεις αποδεχτει και ν αρχιζει να σε περναει απο διαφορα ψυχολογικα τεστ για να επιβεβαιωθει οτι η αδυναμια της(το να πηδιεται μ αλλους δηλαδη)μπορει να μετατρεπει σε πλεονεκτημα με το να σε κανει να ζηλευειςΝα πω και εγω την γνωμη μου και οποιος θελει ακουει !!!
Οχι τιποτα αλλο αλλα επειδη την μαλακια της εχω κανεις δις και , ( Το δις εξ αμαρτην ουκ ανδρος σοφου ) στο αμαρτην θα εβαζα την λεξη μαλακια προσωπικα !!!
Πρωτα απο ολα οποιος δεν ειναι ετοιμος να δεχτη οτι η κυρια θα γαμιεται και με αλλους ας κανει περα απο τωρα και ας μην διαβασει παρακατω !!!
Αρα πρωτο κρατουμενο ,εν γνωση μας θα ειμαστε με μια γυναικα η οποια θα γαμιεται και με αλλους !!! ;)
Το αντεχουμε οκ τοτε συνεχιζουμε δεν το αντεχουμε τοτε την κανουμε και ψαχνουμε για κατι πιο φυσιολογικο !!!
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
βεβαια...μαλιστα καποια εποχη ηταν ανοιχτα με το μπουζουκτσιδικο κολλητα...και ειχαν κοινες τουαλετες τα δυο μαγαζια στο υπογειο...εκει να δεις γλεντια...να βλεπεις γνωστους κατω, να σου ρωτουν που καθεσαι, αλλα να τους λες οτι εισαι απο το "διπλα" μαγαζι...Γυρνουσες και συ σε κεινα τα λημερια; μιλαμε για εποχες που το μαγαζι ηταν στην 3ης Σεπτεμβριου, διπλα απο το παγοδρομιο.
σε ευχαριστω πολυ σχεδον σε όλα βλέπω ομοιότητεςμε την σημερινή κατάσταση εκτος απο το ξύλο.Τωρα για το σεβασμό θα δείξει αλλά πιστεψε με μονο το γαμήσι δεν καψουρευτηκα που δεν το εκάνε στη δουλεία και με τον καλύτερο τρόπο όπως έχουν γράψει κάποιοι σε κριτικέςΝα πω και εγω την γνωμη μου και οποιος θελει ακουει !!!
Οχι τιποτα αλλο αλλα επειδη την μαλακια της εχω κανεις δις και , ( Το δις εξ αμαρτην ουκ ανδρος σοφου ) στο αμαρτην θα εβαζα την λεξη μαλακια προσωπικα !!!
Πρωτα απο ολα οποιος δεν ειναι ετοιμος να δεχτη οτι η κυρια θα γαμιεται και με αλλους ας κανει περα απο τωρα και ας μην διαβασει παρακατω !!!
Αρα πρωτο κρατουμενο ,εν γνωση μας θα ειμαστε με μια γυναικα η οποια θα γαμιεται και με αλλους !!! ;)
Το αντεχουμε οκ τοτε συνεχιζουμε δεν το αντεχουμε τοτε την κανουμε και ψαχνουμε για κατι πιο φυσιολογικο !!!
Δευτερον πρεπει να ξερουμε οτι αυτες οι γυναικες ερχονται μαζι μας ,εγω δεν θα πω για το πορτοφολι μας οπως λενε ολοι και σε ενα ποσοστο ειναι σωστο τις πιο πολλες φορες αλλα επειδη ειμαι πιο ρομαντικος θα πω γιατι μας διαλεξαν λογο του οτι σε μας βρηκαν αυτο το κατι παραπανω !!
Τι ειναι αυτο το κατι παραπανω !!!
Μπορει να ειναι οτι αισθανονται ασφαλεις μαζι μας , η οτι δεν ειμαστε καφροι σαν τους περισσοτερους , η οτι τις εχουμε Πριγκιπισσες και πολλα αλλα η αλλα το μονο σιγουρο ειναι πως δεν ηρθαν μαζι μας γιατι ειμαστε οι καλυτεροι γαμιαδες !!!
Και γιατι το λεω αυτο ,απλα γιατι το μονο που δεν τους λειπει ειναι το γαμησι ,αυτο που τους λειπει ειναι μια ζεστη αγκαλια και μια καποια φροντιδα απο τον ανθρωπο που ειναι μαζι αλλα επαναλαμβανω οχι το γαμησι !!!
Αρα ετοιμαζομαστε για πιο χαλαρα πραγματα και οχι για αεροπλανικα γαμησια ,οκ εξαιρεσεις παντα θα υπαρχουν αλλα ειναι μικρο το ποσοστο !!!
Τριτο και πολυ βασικο !!!
Οι κυριες κουβαλανε πολλα ψυχικα λογο δουλιας οσο επαγγελματιες και αν ειναι γιατι δεν γινετε να τα περνανε ολα στο ντουκου και σιγουρα εχουν δει πολλα τα ματια τους και μεχρι να ανεξαρτητοποιηθουν εαν το εχουν και αυτο καταφερει εχουν φαει και πολυ ξυλο απο τους νταβατζιδες που τις εβγαλαν στο κουρμπετι και πολλα αλλα !!!
Εδω ειμαστε να λεμε ιστοριες μεχρι μεθαυριο !!!
Αρα παμε για ψυχαναλυσουλα στην καλυτερη γιατι πιστεψτεμε οταν θα βγει ο κακος τους εαυτος οπως εχουμε ολοι αλλωστε δεν θα ξερετε που να κρυφτητε !!!
Τεταρτο !!
Παντα βαζουν το εαυτο τους πανω απο ολα και πανω απο σενα οποτε στην δυσκολη δεν προκειται να σου απλωσουν το χερι αντιθετος θα σου πατησουν και το κεφαλι να πας στον πατο με την μια !!!
Πεμπτο !!!
Δεν μοιραζονται τα δικα τους ευκολα αλλα μονο τα δικα σου , και εδω υπαρχουν σιγουρα εξαιρεσεις !!!
Και εκτο και πολυ δυσαρεστο !!!
Δεν καταλαβαινουν και δεν σεβονται οταν τους φερεσαι ανθρωπινα !!
Γιατι εχουν μαθει να σεβονται μονο αυτον που τις πλακωνει στο ξυλο και τους φερεται σαν σκουπιδι !!!
Και μην σας κανει εντυπωση εαν καποια στιγμη γινετε μπιλιες και πειτε βαριες κουνβεντες μεταξυ σας εαν γυρισουν και σας πουν Δηλαδη τι νομισες ρε μαλακα οτι σε αγαπησα ,μια δουλια ηταν και αυτη σαν ολες τις αλλες !!! ;)
Η εαν μια μερα ανοιξουν την πορτα και εξεφανιστουν στα καλα καθουμενα μετα απο κανενα δυο χρονια χωρις καμμια εξηγηση και χωρις κανενα λογο !!
Και ακομα χειροτερα χωρις ουτε καν ενα χαρτι που να λεει εγω φευγω και δεν θα ξαναγυρισω !!
Αυτα τα ολιγα Παιχτες και οποιος νοιωθει ετοιμος να τα αντιμετοπισει και νομιζει οτι αξιζει τον κοπο τοτε και εγω μαζι του !!! ;)
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Aκου Πριγκιπα να σου πω !!!Kαι δω προεδρε ακομη μπορει να υπαρχουν εκπληξεις..διοτι μπορει να το χεις αποδεχτει εσυ αλλα να μην το εχει αποδεκτει αυτη οτι εσυ το εχεις αποδεχτει και ν αρχιζει να σε περναει απο διαφορα ψυχολογικα τεστ για να επιβεβαιωθει οτι η αδυναμια της(το να πηδιεται μ αλλους δηλαδη)μπορει να μετατρεπει σε πλεονεκτημα με το να σε κανει να ζηλευεις
Οι πιο πολλοι κανουν το λαθος με αυτες τις γυναικες και οταν μπλεκουν μαζι τους τους λενε να κοψουν την δουλια γιατι εχουν φαει το φουμαρο που τους εχουν πουληση οι ιδιες οτι εγω ψαχνω καποιον να ζησω μαζι και να με αγαπηση και αν μου ζητηση να σταματησω θα το κανω !!!
[size=20pt]Μεγα λαθος !!![/size]
Γιατι στην πρωτη αναποδια εσυ εισαι ο φταιχτης που σταματησε την δουλια !!!
Και στα πρωτα ζορια τον ξερουν τον δρομο για να ξαναγυρισουν στο μπουρδελο ευκολα !!!
Οποτε την περνεις την κυρια οπως ειναι με το ενα βρακι που φοραει και αποδεχεσε αυτο που κανει με ολα τα πλην που κουβαλαει και τα οποια ξερεις !!
Τωρα εαν θελει να σε κανει γιο γιο οπως λες και θελει να σε κανει να ζηλεψης και μαλακιες αυτου του ειδους ,αυτο μπορει να συμβη με την καθε μια η οποια δεν χρειαζετε να ειναι πουτανα αλλα και η γειτονισα σου που την γαμεις και την πας για αραβωνα και που θα σου γαμησει τον καλυτερο σου φιλο για να σου βγαλει το ματι !!!
Νομιζω οτι ειπαμε τα πιο βασικα και αρκετα τα αναλυσαμε αν ειναι να αρχισουμε να λεμε ιστοριες τοτε ας γραψουμε καλυτερα βιβλιο με το τι μπορει να σου τυχη μεσα σε μια σχεση ανεξαρτητως επαγγελματος !! ;)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εδω ειναι το θρεντ με τους πουτανοκαψουρηδες ή λαθος εκανα ;καλημερα στο θρεντ που μαλων ολοι μαζι
kostikos70
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 357
- Πόντοι
- 281
ρε φίλε να σαι καλά!!!! μεκανες και πέθανα από τα γελια εχει 1 τεταρτο που γελαω και δεν μπορω να σταματησω!!!! παω να σταματησω και σκεφτομαι τη φραση και ξαναρχιζωεδω ειναι το θρεντ με τους πουτανοκαψουρηδες ή λαθος εκανα ;
η ΜΕΓΑΛΗ αληθεια είναι όμως οτι το θρεντ κατέληξε εδω γιατι δεν έχει πια νόημα υπαρξης!!
γιατί απλά δεν υπαρχουν εσκορτσ (μιλάμε για εσκορτσ!! οχι για πεινασμένα βλαχομπαζα της απραχτής με καραψευτικες φωτο)στην πόλη μας
ο αγώνας μου τώρα δικαιώνεται
extreemplatinum
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20
- Πόντοι
- 231
ερονται καρντασια ερχονται!!!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
το ποστ του τρεζουρα μου φερε αναμνησεις απο πμ που ανταλλασα πριν εναμιση χρονο με καποιο μελος με αντιστοιχη θεματολογια φιλε κοστικος.....και του ειχα γραψει σε πμ ενα αντιστοιχο σεντονι για να πω καποια πραγματα,περιπου ιδια με τον τρεζ....την πουτανοκαψουριαση την ξερω καλα......και τις πουτανες και τον τροπο που κινουνται και σκεφτονται επισης ....αλλο που ξεκοβω σιγα σιγα απο το σπορ που μου φαγε ενα καρο λεφτα.......
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Eδώ είναι gl μου,ΕΔΩ.εδω ειναι το θρεντ με τους πουτανοκαψουρηδες ή λαθος εκανα ;
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
που'ν'τα ρε παιχτη...?ερονται καρντασια ερχονται!!!
το ΑΠΟΛΥΤΟ μηδεν απο αφιξεις!
να ξαναμπουμε στο θεμα μας!!!
το εχουμε ριξει στις καψουροπουτανοαναλυσεις!
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Κι εσύ κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις μερικές φορές, "θα τα φέρει" ο παίχτης λέμε, είδε κενό στην αγορά και "χώθηκε".που'ν'τα ρε παιχτη...?
ViperMC
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 231
ο "παίχτης" που "ειπε" οτι "θα τα φέρει" επειδη "είδε κενό στην αγορά και χώθηκε" , μαλλον δεν εχει ενημερωθει για τον ορισμο της λεξης μαστροπεια και με τι ακριβως τιμωρειται . επισης δεν εχει ενημερωθει πως τα πληρη στοιχεια του μπορουν να γινουν γνωστα στους εκπροσωπους του στρουμφοχωριου απλα και μονο με ενα κλικ , οποτε μην εκπλαγει αν τελικα του φερουν delivery τον εισαγγελεα στο σπιτακι του . μακαρι να κανω λαθος , αλλα η πολυ ανοητος ειναι η πολυ ψευτρακοςΚι εσύ κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις μερικές φορές, "θα τα φέρει" ο παίχτης λέμε, είδε κενό στην αγορά και "χώθηκε".
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Το α
Το ότι το ποστ μου στο οποίο παράθεσες ήταν "σαρκαστικό" το θεωρώ αυτονόητο πως το κατάλαβες.
Το ότι το ποστ μου στο οποίο παράθεσες ήταν "σαρκαστικό" το θεωρώ αυτονόητο πως το κατάλαβες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K