Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Οκ Πρόεδρε......τα σέβη μου!!!!Aσε ρε κοκκινιστε που καταλαβες κιολας !!!
Την Καλημερα μου !!!
Miaς και δεν γαμαμε ας θυμηθουμε κανενα πεπονι !!!![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/76255791564681677410.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Που παρεπιπτόντως ήταν Αθήνα πριν κανά 15ημερο μαζί με την φίλη της!!!!!
Και άφησαν πολλές δαγκωματιές.....
Για μολογάτε ρε καθάρματα.....τσάρτερ πηγαινοέρχονταν!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
εχει προβληματα ο κοσμος...Καλημερες στην ωραία παρέα , ωραίες ρομαντικές ιστορίες διαβάζω![]()
την ιστορια με το κερατο θελω...!Τα σεβη μου παρομοιος !!! ;)
Σωστα , απλα δεν τα λυνη με τον σωστο τροπο μαλλον !!εχει προβληματα ο κοσμος...
την καλημερα μου
Τρολεδες ρε ειπαμε οχι κερατα !!!την ιστορια με το κερατο θελω...!
Εμένα πάντως να με βγάλεις απ' τους "συνήθεις ύποπτους" !!! ;)Που παρεπιπτόντως ήταν Αθήνα πριν κανά 15ημερο μαζί με την φίλη της!!!!! Κι απο Σαλόνικα περαστική η φίλη!
Και άφησαν πολλές δαγκωματιές.....
Για μολογάτε ρε καθάρματα.....τσάρτερ πηγαινοέρχονταν!!!!!![]()
![]()
![]()
ριχτην κι ας ειναι οτι ναναι....Τρολεδες ρε ειπαμε οχι κερατα !!!![]()
![]()
![]()
Παλι καλα !!!Εμένα πάντως να με βγάλεις απ' τους "συνήθεις ύποπτους" !!! ;)
Γιατί ανησύχησε κι άλλος φίλος κι ευχαριστώ! Ανένηψα πλήρως!![]()
Ok και την φεραμε !!!Πρόεδρε έχουμε θέμα...πως θα φέρουμε την Alysa Gape για CT Αθήνα-Θεσσαλονίκη ;) έχεις καμια ιδέα???
Ok και την φεραμε !!!
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/20869004649691840988.jpg[/img[/URL]]
[color=blue][b]Μετα τι ,μπιλιαρδο στην κωλοτρυπιδα της θα παιζουμε ? [/b] [/color]
[/quote]
στην κωλοχοάνη της θες να πείς :2funny: έχεις δίκιο δεν το σκέφτηκα, από την άλλη δεν παίζω μπιλιάρδο ;D, εγώ ένα πούτσο θέλω να της ρίξω που λέει και το ανέκδοτο ;D
Συγκλονιστικό όντως! Γι' αυτό όσοι είναι αγαπούληδες και κολάνε εύκολα να μάθουν να κάνουν το λοκατζή!! Χτυπάμε και φεύγουμε. ΤΕΛΟΣΣυγκλονιστικο φιλε!