You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Οκ Πρόεδρε......τα σέβη μου!!!!Aσε ρε κοκκινιστε που καταλαβες κιολας !!!
Την Καλημερα μου !!!
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Miaς και δεν γαμαμε ας θυμηθουμε κανενα πεπονι !!!
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/76255791564681677410.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Που παρεπιπτόντως ήταν Αθήνα πριν κανά 15ημερο μαζί με την φίλη της!!!!!
Και άφησαν πολλές δαγκωματιές.....
Για μολογάτε ρε καθάρματα.....τσάρτερ πηγαινοέρχονταν!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
εχει προβληματα ο κοσμος...Καλημερες στην ωραία παρέα , ωραίες ρομαντικές ιστορίες διαβάζω
την καλημερα μου
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
την ιστορια με το κερατο θελω...!Τα σεβη μου παρομοιος !!! ;)
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Σωστα , απλα δεν τα λυνη με τον σωστο τροπο μαλλον !!εχει προβληματα ο κοσμος...
την καλημερα μου
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Τρολεδες ρε ειπαμε οχι κερατα !!!την ιστορια με το κερατο θελω...!
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Εμένα πάντως να με βγάλεις απ' τους "συνήθεις ύποπτους" !!! ;)Που παρεπιπτόντως ήταν Αθήνα πριν κανά 15ημερο μαζί με την φίλη της!!!!! Κι απο Σαλόνικα περαστική η φίλη!
Και άφησαν πολλές δαγκωματιές.....
Για μολογάτε ρε καθάρματα.....τσάρτερ πηγαινοέρχονταν!!!!!
Γιατί ανησύχησε κι άλλος φίλος κι ευχαριστώ! Ανένηψα πλήρως!
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
ριχτην κι ας ειναι οτι ναναι....Τρολεδες ρε ειπαμε οχι κερατα !!!
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Παλι καλα !!!Εμένα πάντως να με βγάλεις απ' τους "συνήθεις ύποπτους" !!! ;)
Γιατί ανησύχησε κι άλλος φίλος κι ευχαριστώ! Ανένηψα πλήρως!
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Πρόεδρε έχουμε θέμα...πως θα φέρουμε την Alysa Gape για CT Αθήνα-Θεσσαλονίκη ;) έχεις καμια ιδέα???
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ok και την φεραμε !!!Πρόεδρε έχουμε θέμα...πως θα φέρουμε την Alysa Gape για CT Αθήνα-Θεσσαλονίκη ;) έχεις καμια ιδέα???
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/20869004649691840988.jpg[/img[/URL]]
Μετα τι ,μπιλιαρδο στην κωλοτρυπιδα της θα παιζουμε ?
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ok και την φεραμε !!!
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/20869004649691840988.jpg[/img[/URL]]
[color=blue][b]Μετα τι ,μπιλιαρδο στην κωλοτρυπιδα της θα παιζουμε ? [/b] [/color]
[/quote]
στην κωλοχοάνη της θες να πείς :2funny: έχεις δίκιο δεν το σκέφτηκα, από την άλλη δεν παίζω μπιλιάρδο ;D, εγώ ένα πούτσο θέλω να της ρίξω που λέει και το ανέκδοτο ;D
Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
Συγκλονιστικό όντως! Γι' αυτό όσοι είναι αγαπούληδες και κολάνε εύκολα να μάθουν να κάνουν το λοκατζή!! Χτυπάμε και φεύγουμε. ΤΕΛΟΣΣυγκλονιστικο φιλε!
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Διαβασα πριν λιγο την ιστορια του doctora με την μαρινα
Καταρχην αν δεν ερωτευτεις τη μουναρα του 1,80 ποια θα ερωτευτεις,τη θεια μου τη μαλαμω?γι αυτο κοστιζουν αυτες οι γκομενες γιατι δε τις βρισκεις ευκολα
Δευτερον,εφοσον η καψουρευτηκες φιλε και τη γουσταρεις πρεπει να σαι ετοιμος για ολα,αυτα τα ψαχνω μηπως εκεινο μηπως το αλλο ειναι μαλακιες.Μιλας στο προσωπο κατευθειαν και της δειχνεις ποσο τη γουσταρεις και οταν της μιλας και οταν τη γαμας και οταν τη κοιτας
Αυτα για αρχη και κατοπιν βλεπουμε...
Καταρχην αν δεν ερωτευτεις τη μουναρα του 1,80 ποια θα ερωτευτεις,τη θεια μου τη μαλαμω?γι αυτο κοστιζουν αυτες οι γκομενες γιατι δε τις βρισκεις ευκολα
Δευτερον,εφοσον η καψουρευτηκες φιλε και τη γουσταρεις πρεπει να σαι ετοιμος για ολα,αυτα τα ψαχνω μηπως εκεινο μηπως το αλλο ειναι μαλακιες.Μιλας στο προσωπο κατευθειαν και της δειχνεις ποσο τη γουσταρεις και οταν της μιλας και οταν τη γαμας και οταν τη κοιτας
Αυτα για αρχη και κατοπιν βλεπουμε...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
Φίλε XILNIK,
αυτα τα μπλεξίματα δεν κάνουν για φυσιολογικούς ανθρώπους σαν εμάς (εννοώ που δεν είμαστε μπράβοι ή μαφιόζοι). Οι περισσότεροι είμαστε χρυσόψαρα για τη γυάλα. Οι γκόμενες αυτές είναι για καρχαρίες στον ωκεανό. Αν κολυμπήσουμε σε τέτοια νερά θα μας φάνε για πρωινό τα σκυλόψαρα ή θα πνιγουμε μόνοι μας. Τα ειδύλια και το κοιταγμα στα ματια επιτρέπονται μόνο με "φυσιολογικές" κοπέλες. Οι τανες είναι δηλητηριασμένες στην ψυχή τους.
αυτα τα μπλεξίματα δεν κάνουν για φυσιολογικούς ανθρώπους σαν εμάς (εννοώ που δεν είμαστε μπράβοι ή μαφιόζοι). Οι περισσότεροι είμαστε χρυσόψαρα για τη γυάλα. Οι γκόμενες αυτές είναι για καρχαρίες στον ωκεανό. Αν κολυμπήσουμε σε τέτοια νερά θα μας φάνε για πρωινό τα σκυλόψαρα ή θα πνιγουμε μόνοι μας. Τα ειδύλια και το κοιταγμα στα ματια επιτρέπονται μόνο με "φυσιολογικές" κοπέλες. Οι τανες είναι δηλητηριασμένες στην ψυχή τους.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Παίδες, εξ'ορισμού οι τάνες είναι κονφιγκουραρισμένες στα πρότυπα του facebook => share!
Επιτρέπεται να τις ερωτεύεστε, να τις σπονσοράρετε κλπ κλπ κλπ, αρκεί να μην ενοχλείστε που το κάνουν και άλλοι με την ίδια.
Τόσο απλά.
Επιτρέπεται να τις ερωτεύεστε, να τις σπονσοράρετε κλπ κλπ κλπ, αρκεί να μην ενοχλείστε που το κάνουν και άλλοι με την ίδια.
Τόσο απλά.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K