Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
εγω της ειπα.... χωρις κωλο να κατσει σπιτι της!
Ερχεται προετοιμασμενη...........και με λυπαντικο, αλλα με σενα δεν ξερω αν...............
εγω της ειπα.... χωρις κωλο να κατσει σπιτι της!
Ερχεται προετοιμασμενη...........και με λυπαντικο, αλλα με σενα δεν ξερω αν...............
αφιερωμενο σε σενα λουκ! ανεκδοτακι.......
Οι γυναίκες το έριξαν στο piercing, χτυπάνε τατουάζ, γεννάνε με ωδίνες, κάνουν λιποαναρρόφηση, τρυπάνε τις κοιλιές τους και βάζουν σιδερικά, παίρνουν δαχτυλίδια στα στομάχια τους για να αδυνατίσουν, φορτώνουν σιλικόνες τα βυζιά τους, υπομένουν lifting, αντέχουν αποτρίχωση με λαβίδα η με κερί, βγάζουν τα φρύδια τους, υφίστανται πόνους περιόδου, τρυπάνε τα αυτιά τους κατά συρροή, και κατά τα αλλά αν τους πεις να τις γαμήσεις από τον κώλο, σου λένε ότι πονάει!!!
Σφουγγάρι μέσα στο μουνί της ρε παίχτες,μακριά από σας εύχομαι.φιλε house θα μπορουσες να διευκρινισεις τι εννοεις λεγοντας σφουγγαρακι;
Βαριέμαι να ανεβάζω από τι κινητό παίχτη(γαμημένο i tunes)πόσταρε ο λαεξ νομίζω μια πολύ αντιπροσωπευτική.φιλε house of fun βαλε μας να δουμε τις φςτο που εβγαλες.....
Να το είχα και μαζί μου καλά θα ήταν,καλά κάτι θα κάνουμεδεν θελει itunes ρε συ... απλα βαλε το usb σε φακελο τα εχει.. σαν ολα τα κινητα ειναι..