Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
Καλησπέρα φίλοι μου,
μετα απο περιπλάνηση στα μασατζίδικα αποφάσισα να έρθω στο χώρο αυτόν.
Πείτε μου κάτι για

Παρακαλώ βοήθεια.

Έλεος ρε φίλε από τόσες αυτή διάλεξες. Αυτή δούλευε για χρόνια στο Βαρδάρη σε μπουρδέλο και μετά έβαλε βυζιά και πήγε σε στούντιο στον Μήλο.  Και εδώ και 1-2 χρόνια περίπου κάνει την μόνιμη τουρίστρια στην Θεσσαλονίκη.
Είπαμε να σου φάνε το 200αρι αλλά να πας με τουρίστρια αλλά όχι και έτσι, άμα είναι έτσι πες καλύτερα σε μία κοπέλα που δουλεύει σε μπουρδέλο να την δώσεις ένα 100αρι για 1 ώρα σε ένα ξενοδοχείο τις μέρες που ρεπάρει.
Θα μου πεις τώρα και οι περισσότερες τουρίστριες δουλεύουν σε κανένα μπουρδέλο ή FKK σε άλλη χώρα και όταν ρεπάρουν για 15 μέρες έρχονται και από την χώρα μας για καμιά αρπαχτεί, αλλά όχι όλες, έχει και original τουρίστριες αλλά η Θεσσαλονίκη δεν ... δεν...

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357

NIORD

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
την είδα την κριτική και δεν μου γέμισε το μάτι.
θα δοκίμαζα camila αλλά φοβάμαι οτι δεν είναι Natural οι φωτό

NIORD

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
πάντως πρίν 2-3 μέρες έκανα ραντεβού με την eva
και οφείλω να πω οτι με δεδομένη την μετριότητα που επικρατεί στη πόλη μας  η eva ήταν πολύ καλή .
οι φωτό δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
βέβαια μέτρια κοπέλα πολύ πρόσχαρη και χαμογελαστή και πεντακάθαρη .

nekka29

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2012
Like
4
Πόντοι
0
καλημερα παιδια!

κάποιος κάποια ενημέρωση για τιν camila

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326

treiser

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ΦΙΛΙΕ ΝΕΚ29 Κ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗ CAMILA....Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ...ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΑ....ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΑ 22-24
ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ...ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΔΕ ΚΟΛΑΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΥΘΕΝΑ..ΤΟ ΧΟΤΕΛΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΜΠΙΡΙ-ΜΠΙΡΙ... ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ... ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΟ ΠΗΔΗΓΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΗ....

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
ΦΙΛΙΕ ΝΕΚ29 Κ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗ CAMILA....Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ...ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΑ....ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΑ 22-24
ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ...ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΔΕ ΚΟΛΑΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΥΘΕΝΑ..ΤΟ ΧΟΤΕΛΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΜΠΙΡΙ-ΜΠΙΡΙ... ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ... ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΟ ΠΗΔΗΓΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΗ....
treiser σωστος δυναμητης στο πηδηγμα ε... :rockon:?
για το χοτελι ομως κοψε λιγα... :2funny:!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom