Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Για να μην ξαναρθούνε,όταν χτυπήσει η πόρτα,πας και την ανοίγεις διάπλατα χωρίς πετσέτα και λες "Γεια σας,τί θα θέλατε?"....

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
αφού σε είπα χθες,τί ξαναρωτάς?

ΔΕΝ είναι αυτή

ΥΓ Σε χρωστάει δανεικά και την ψάχνεις???
εμενα με χρωσταει την κωλοτρυπιδα της... αιντε να κατεβει να την ετρυπησω..

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
να 'σουν μονο εσυ παιχτη! την χρωσταει σε πολλους!  :cheesy:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Επισκεψη μεσημεριανη στην Μερσεντες (Ντασα) για το καλωσορισες στην πολη μας.
Γκομενα οχι για εξοδο αλλα για γαμησια .
Δεν γραφω κριτικη γιατι η επισκεψη απετυχε - οχι με υπαιτιοτητα της κοπελας ομως .
Τρεις φορες μας διεκοψαν κατα την συζητηση μας, χτυπωντας την πορτα  απο το γαμωξενοδοχειο και μου την εσπασαν.
Αυτη παντως φιλοτιμη  και εργατικη. Φοβερο στομα για προφορικα. Καλο κορμι και βυζαρες. Αυτα. Εις αλλα με υγεια. 
Στη συζήτηση?

Καλά είναι, δεν γαμιεται  :grin:

Στο γαμήσι θα ήταν πρόβλημα να σε κοβανε  ;)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Καλα ρε PALERMO πηγες και εδωσες 200 για τη Darina?Δεν θυμασαι τα παραμυθια που ειχε γραψει ο αλλος για παρτουζες και μαλακιες για να τραβηξει κοσμο?
Και ειχαμε μαυρισει το γραφειο?

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
AYTO εδώ ζητάει να το πληρώσουμε 200 γιούρος!!!!!!! :headbang:
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ρε δεν είμαστε καλά λέω γω.   
Καθολου καλα...
Ουτε στις φωτο δεν μπορεσε να βγει καλη . αμαν ρε πουστη μου. οι αλλες τουλαχιστον εχουν ξεφτυλισει το φοτοσοπ... :jerking:

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Καθολου καλα...
Ουτε στις φωτο δεν μπορεσε να βγει καλη . αμαν ρε πουστη μου. οι αλλες τουλαχιστον εχουν ξεφτυλισει το φοτοσοπ... :jerking:
Πάλι καλά που δε ζητάει και έξτρα το ένα έξτρα τ'άλλο  :grin: Πάντως οφείλω να ομολογήσω πως μου έχει τύχει να περάσω πολύ καλά και  με καλή τιμή με μια σα και του λόγου της πριν απο κάνα μήνα που'χε έρθει  ;)

Hdonistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
1
Καλησπερα, εν ταχει να ενημερωσω οτι Λουνα και Μερσεντες ειναι τρελα μπαζα! Αυτες θα πρεπε να μας πληρωνουνε για να τις πηδαμε..Οπως μπηκα ετσι βγηκα..πλεον βαριεμαι και να λεω δικαιολογιες..μουρμουρισα κατι και εκλεισα πισω μου την πορτα.
Εχουμε κανενα σχολιο για την Καμιλα απο τους συναδελφους στην Αθηνα;
Επισης κατι που με ξενερωνει εντελως ειναι οταν οι κοπελες, οι ανεξαρτητες, ειναι απαραδεκτες στο τηλεφωνο. Δεν κανουνε ουτε μια ελαχιστη προσπαθεια να σε φτιαξουνε λιγο. Τα λεω αυτα για την Μαγια. Οτι και να λενε οι υπολοιποι εγω απο τον τροπο και μονο που απαντησε στο τηλεφωνο την ριχνω μαυρο κατευθειαν. Αυτα. Καλη συνεχεια.

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
. Τα λεω αυτα για την Μαγια. Οτι και να λενε οι υπολοιποι εγω απο τον τροπο και μονο που απαντησε στο τηλεφωνο την ριχνω μαυρο κατευθειαν. Αυτα. Καλη συνεχεια.
ωχ ... που να πηγαινες κιολας στη Μαγια .. ακομα θα εβριζες

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Κανεις δεν περασε απο Ματιλντα?  :think: Τοσο μπαζο ειναι η εχουν αραξει οι μονοφαγαδες??  :grin: :grin: :grin:

Ερμο...........ο λαος περιμενει ενημερωση!!  :grin: :grin: :grin:

Hdonistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
1
Ναι οντως τι γινεται με Ματιλντα; Εστειλα καναδυο φορες μηνυμα αλλα την μια δεν απαντουσαν την αλλη δεν δουλευε η κοπελα..μυστηρια πραγματα.
Επισης να ενημερωσω οτι περασα μια βολτα απο Καμιλα αλλα δεν εμεινα. Κατι δεν μου καθοταν καλα δεν ξερω. Ωραιο κωλαρακι αλλα δεν ειναι και η μουναρα για να αφησεις 250 σε καμια περιπτωση.
Για να δουμε απο βδομαδα.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ναι οντως τι γινεται με Ματιλντα; Εστειλα καναδυο φορες μηνυμα αλλα την μια δεν απαντουσαν την αλλη δεν δουλευε η κοπελα..μυστηρια πραγματα.
Επισης να ενημερωσω οτι περασα μια βολτα απο Καμιλα αλλα δεν εμεινα. Κατι δεν μου καθοταν καλα δεν ξερω. Ωραιο κωλαρακι αλλα δεν ειναι και η μουναρα για να αφησεις 250 σε καμια περιπτωση.
Για να δουμε απο βδομαδα.

Κλαταρε και αποσυρθηκε!!  :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Καλησπέρα φίλοι μου,
μετα απο περιπλάνηση στα μασατζίδικα αποφάσισα να έρθω στο χώρο αυτόν.
Πείτε μου κάτι για

Παρακαλώ βοήθεια.

Παρε την τσιμπουκλου καλυτερα η περιμενε να περασει ο ερμος πρωτα!!  :grin: :grin:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα φίλοι μου,
Πείτε μου κάτι για

Παρακαλώ βοήθεια.
Γάτε μου, μην το παιδεύεις. 'Οπου και να πας τα μασατζίδικα θα σε πληγώνουν.. :dancing: Η εν λόγω (γνωστή και ως Λούνα) όπως και η κολλητή της Joanna (γνωστή και ως Αλεξάνδρα) προέρχονται από μακρά προϋπηρεσία σε μασατζίδικο της πόλης. Οκ, not bad, αλλά με τις τιμές θυμίζει την 'στρογγυλοποίηση λόγω ευρώ' :2funny:. Από 80 στα 200...

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Καλησπέρα φίλοι μου,
Πείτε μου κάτι για

Παρακαλώ βοήθεια.
Να την πλυνεις με το λαστιχο. οπως βλεπεις στις φωτο εχει αμμους ακομα πανω απο την θαλασσα

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom