You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
εμενα με χρωσταει την κωλοτρυπιδα της... αιντε να κατεβει να την ετρυπησω..αφού σε είπα χθες,τί ξαναρωτάς?
ΔΕΝ είναι αυτή
ΥΓ Σε χρωστάει δανεικά και την ψάχνεις???
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Στη συζήτηση?Επισκεψη μεσημεριανη στην Μερσεντες (Ντασα) για το καλωσορισες στην πολη μας.
Γκομενα οχι για εξοδο αλλα για γαμησια .
Δεν γραφω κριτικη γιατι η επισκεψη απετυχε - οχι με υπαιτιοτητα της κοπελας ομως .
Τρεις φορες μας διεκοψαν κατα την συζητηση μας, χτυπωντας την πορτα απο το γαμωξενοδοχειο και μου την εσπασαν.
Αυτη παντως φιλοτιμη και εργατικη. Φοβερο στομα για προφορικα. Καλο κορμι και βυζαρες. Αυτα. Εις αλλα με υγεια.
Καλά είναι, δεν γαμιεται
Στο γαμήσι θα ήταν πρόβλημα να σε κοβανε ;)
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
εμενα με χρωσταει την κωλοτρυπιδα της... αιντε να κατεβει να την ετρυπησω..
Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
AYTO εδώ ζητάει να το πληρώσουμε 200 γιούρος!!!!!!!
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ρε δεν είμαστε καλά λέω γω.
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 887
- Πόντοι
- 326
Καθολου καλα...AYTO εδώ ζητάει να το πληρώσουμε 200 γιούρος!!!!!!!
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ουτε στις φωτο δεν μπορεσε να βγει καλη . αμαν ρε πουστη μου. οι αλλες τουλαχιστον εχουν ξεφτυλισει το φοτοσοπ...
sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Πάλι καλά που δε ζητάει και έξτρα το ένα έξτρα τ'άλλο Πάντως οφείλω να ομολογήσω πως μου έχει τύχει να περάσω πολύ καλά και με καλή τιμή με μια σα και του λόγου της πριν απο κάνα μήνα που'χε έρθει ;)Καθολου καλα...
Ουτε στις φωτο δεν μπορεσε να βγει καλη . αμαν ρε πουστη μου. οι αλλες τουλαχιστον εχουν ξεφτυλισει το φοτοσοπ...
Καλησπερα, εν ταχει να ενημερωσω οτι Λουνα και Μερσεντες ειναι τρελα μπαζα! Αυτες θα πρεπε να μας πληρωνουνε για να τις πηδαμε..Οπως μπηκα ετσι βγηκα..πλεον βαριεμαι και να λεω δικαιολογιες..μουρμουρισα κατι και εκλεισα πισω μου την πορτα.
Εχουμε κανενα σχολιο για την Καμιλα απο τους συναδελφους στην Αθηνα;
Επισης κατι που με ξενερωνει εντελως ειναι οταν οι κοπελες, οι ανεξαρτητες, ειναι απαραδεκτες στο τηλεφωνο. Δεν κανουνε ουτε μια ελαχιστη προσπαθεια να σε φτιαξουνε λιγο. Τα λεω αυτα για την Μαγια. Οτι και να λενε οι υπολοιποι εγω απο τον τροπο και μονο που απαντησε στο τηλεφωνο την ριχνω μαυρο κατευθειαν. Αυτα. Καλη συνεχεια.
Εχουμε κανενα σχολιο για την Καμιλα απο τους συναδελφους στην Αθηνα;
Επισης κατι που με ξενερωνει εντελως ειναι οταν οι κοπελες, οι ανεξαρτητες, ειναι απαραδεκτες στο τηλεφωνο. Δεν κανουνε ουτε μια ελαχιστη προσπαθεια να σε φτιαξουνε λιγο. Τα λεω αυτα για την Μαγια. Οτι και να λενε οι υπολοιποι εγω απο τον τροπο και μονο που απαντησε στο τηλεφωνο την ριχνω μαυρο κατευθειαν. Αυτα. Καλη συνεχεια.
Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 887
- Πόντοι
- 326
ωχ ... που να πηγαινες κιολας στη Μαγια .. ακομα θα εβριζες. Τα λεω αυτα για την Μαγια. Οτι και να λενε οι υπολοιποι εγω απο τον τροπο και μονο που απαντησε στο τηλεφωνο την ριχνω μαυρο κατευθειαν. Αυτα. Καλη συνεχεια.
Ναι οντως τι γινεται με Ματιλντα; Εστειλα καναδυο φορες μηνυμα αλλα την μια δεν απαντουσαν την αλλη δεν δουλευε η κοπελα..μυστηρια πραγματα.
Επισης να ενημερωσω οτι περασα μια βολτα απο Καμιλα αλλα δεν εμεινα. Κατι δεν μου καθοταν καλα δεν ξερω. Ωραιο κωλαρακι αλλα δεν ειναι και η μουναρα για να αφησεις 250 σε καμια περιπτωση.
Για να δουμε απο βδομαδα.
Επισης να ενημερωσω οτι περασα μια βολτα απο Καμιλα αλλα δεν εμεινα. Κατι δεν μου καθοταν καλα δεν ξερω. Ωραιο κωλαρακι αλλα δεν ειναι και η μουναρα για να αφησεις 250 σε καμια περιπτωση.
djgatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα φίλοι μου,
μετα απο περιπλάνηση στα μασατζίδικα αποφάσισα να έρθω στο χώρο αυτόν.
Πείτε μου κάτι για
Παρακαλώ βοήθεια.
Πείτε μου κάτι για
Παρακαλώ βοήθεια.
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Ναι οντως τι γινεται με Ματιλντα; Εστειλα καναδυο φορες μηνυμα αλλα την μια δεν απαντουσαν την αλλη δεν δουλευε η κοπελα..μυστηρια πραγματα.
Κλαταρε και αποσυρθηκε!!
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Καλησπέρα φίλοι μου,
Πείτε μου κάτι για
Παρακαλώ βοήθεια.
Παρε την τσιμπουκλου καλυτερα η περιμενε να περασει ο ερμος πρωτα!!
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Γάτε μου, μην το παιδεύεις. 'Οπου και να πας τα μασατζίδικα θα σε πληγώνουν.. Η εν λόγω (γνωστή και ως Λούνα) όπως και η κολλητή της Joanna (γνωστή και ως Αλεξάνδρα) προέρχονται από μακρά προϋπηρεσία σε μασατζίδικο της πόλης. Οκ, not bad, αλλά με τις τιμές θυμίζει την 'στρογγυλοποίηση λόγω ευρώ' . Από 80 στα 200...Καλησπέρα φίλοι μου,
Πείτε μου κάτι για
Παρακαλώ βοήθεια.
asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 375
- Πόντοι
- 2.287
Εγραψε το κοντερ..? ;)Παρε την τσιμπουκλου καλυτερα η περιμενε να περασει ο ερμος πρωτα!!
Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 887
- Πόντοι
- 326
Kαλοπερναμε εδω στην "ερωτικη" Θεσσαλονικη. Παρτην μια χτυπα την αλλη...
200 ευρω την ωρα...
Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 887
- Πόντοι
- 326
Να την πλυνεις με το λαστιχο. οπως βλεπεις στις φωτο εχει αμμους ακομα πανω απο την θαλασσαΚαλησπέρα φίλοι μου,
Πείτε μου κάτι για
Παρακαλώ βοήθεια.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K