Η Μελιντα εφυγε και παλι δεν την δοκιμασα.
Που να προλαβω αλλωστε. Μερικοι εδω μεσα την ξεκωλιασαν τρεις μερες σερι full booked >
Tελικά όλοι κινούνται στα μουλωχτά!
Η Μελιντα εφυγε και παλι δεν την δοκιμασα.
Που να προλαβω αλλωστε. Μερικοι εδω μεσα την ξεκωλιασαν τρεις μερες σερι full booked >
Θα σου πω εντυπωσεις τωρα που κατεβαινει!Η Μελιντα εφυγε και παλι δεν την δοκιμασα.
Τέτοιο πάτο πηγάδι τι ωφελεί να τον ?Μόνο επειδή είναι μέσ'την τιμή αλλιώς έξτρα για πηγάδι δεεε λέει.Η Μελιντα εφυγε και παλι δεν την δοκιμασα.
Eχεις δοκιμαση Παιχτη ?Τέτοιο πάτο πηγάδι τι ωφελεί να τον ?Μόνο επειδή είναι μέσ'την τιμή αλλιώς έξτρα για πηγάδι δεεε λέει.
Όχι γαμώτο δε μπόρεσα,ήταν συνέχεια fullbooked.Eχεις δοκιμαση Παιχτη ?
Εμ δε προλαβα ντε .Γενικώς πάντως όλες αυτές με τόσα χλμ που γράφουν ξεχειλώνουν γρήγορα και άμα σου βάλει και κάνα λιπαντικό τότε γάμα τα :SΟταν θα τον βαλεις στον κωλο της τοτε μας λες για το πηγαδι .
Μεχρι τοτε για τις τρυπες που εχεις γνωριση απο κοντα !!! ;)
Εδώ στο site,nicole pink ladies.Στην αναζήτηση μου την έβγαλε.Σε ερώτηση μου σχετικά στο πρακτορείο μου είπαν πως οι πελάτες θέλαν χωρίς προφύλαξητις κριτικες που τις βρηκες κ τις διαβασες...???
Φίλε μου πολύ στενή τρύπα την δοκίμασα και έπαθα πλάκα. Όταν ανεβαίνει πρέπει να την συναντάςΕμ δε προλαβα ντε .Γενικώς πάντως όλες αυτές με τόσα χλμ που γράφουν ξεχειλώνουν γρήγορα και άμα σου βάλει και κάνα λιπαντικό τότε γάμα τα :S
Άσε ρε γαμώτο μη μου το θυμίζειςΦίλε μου πολύ στενή τρύπα την δοκίμασα και έπαθα πλάκα. Όταν ανεβαίνει πρέπει να την συναντάς
Η πισω πορτα παντα ε? Δεν εχει μεγαλο κλπ ε?Φίλε μου πολύ στενή τρύπα την δοκίμασα και έπαθα πλάκα. Όταν ανεβαίνει πρέπει να την συναντάς
Φίλε μου πολύ στενή τρύπα την δοκίμασα και έπαθα πλάκα. Όταν ανεβαίνει πρέπει να την συναντάς
Φίλε μου σ'αφήνουν ποτέ χωρίς καπότα?Με καπότα δοκίμασες?
Πράγμα μάλλον όχι και τόσο συχνό,ε?Άμα σε ερωτευθούνε μόνο!
Γιατι παιζει και χωρις?Με καπότα δοκίμασες?
Άστο,μάλλον ρητορική ήταν η ερώτηση...Γιατι παιζει και χωρις?
;)Άσε ρε γαμώτο μη μου το θυμίζεις