Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
μακάρι να ΜΗΝ είναι η Ντάσα του EOG που είχε έρθει εδώ τέλη Μάη-αρχές Ιούνη με άλλες φώτο,γιατί καήκαμε

μάλλον δεν είναι,αν και ο "φωτογράφε τράβα μια φωτογραφία" κάνει θαύματα καμιά φορά....
ακομα να φας eva;;;
εφαγες που εφαγες καθες καρυδιας καρυδι... :headbang:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
έκλεισες κοπέλα πριβέ πριν να έρθει και μάλιστα χωρίς να είναι αυτή που νόμιζες....

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Αχ βρε ψηλε! σου ελεγε να παμε o αλλος για 5Χ5 αλλα τιποτα εσυ! :2funny: :2funny: :2funny:
αν πηγαινμε για μπασκετακι και εφερνα και το αδερφι :grin: μου εκει να δεις τι θα γινοταν! :cheesy: :cheesy: :cheesy:
5*5 σε παρτούζα ?  :grin: :grin:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
ρε σεις οι μεταγραφες την περιοδο του σεπτεμβριου δινουν κ παιρνουν...αυτη του κοντρερας δεν αξιζει μια :2funny: :2funny: :2funny:!

αυτη εδω ηταν να ερθει στις 28 σαν dasha με το GES αλλα τωρα...μας την

εφαγε η Πατρα :rockon: :rockon: :rockon:!

Σε λίγο θα πάρει επιθετικό απο δω   ο Μαρινάκης   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
έκλεισες κοπέλα πριβέ πριν να έρθει και μάλιστα χωρίς να είναι αυτή που νόμιζες....

Θα ηταν χρησιμο να καταλαβαινομαστε εδω μεσα...δεν εκλεισα καμια και απο τα χαμογελα στο τελος(5)καποιος ευκολα θα καταλαβαινε οτι ηταν χιουμορ.Εσυ και ο φιλος ο Θαλης δεν το καταλαβατε..δεν πειραζει.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Περιμένω κανένα συναγωνιστή να milisi για τη MILA αλλά τίποτα. Επομένως ή το κορίτσι βαράει μύγες εδώ, ή κάποιοι πήγαν, έφαγαν φόλα (?) και δεν μιλάνε, ή πήγαν πέρασαν καλά και επίσης δεν μιλάνε. Εγώ ακόμα δεν έκανα καταδρομική, διαβάζοντας παραπάνω ότι είναι fake οι φωτο. Της έστειλα μήνυμα αν θα δω αυτό που δείχνουν οι φωτογραφίες και μου είπε αν δεν είμαι αυτή που βλέπεις εκεί θα σου κάνω δωρεάν. Μου έκανε πρόταση επίσης για έκπτωση, αν μείνω. Αύριο μάλλον θα πάω και θα ενημερώσω αναλόγως.  

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Περιμένω κανένα συναγωνιστή να milisi για τη MILA αλλά τίποτα. Επομένως ή το κορίτσι βαράει μύγες εδώ, ή κάποιοι πήγαν, έφαγαν φόλα (?) και δεν μιλάνε, ή πήγαν πέρασαν καλά και επίσης δεν μιλάνε. Εγώ ακόμα δεν έκανα καταδρομική, διαβάζοντας παραπάνω ότι είναι fake οι φωτο. Της έστειλα μήνυμα αν θα δω αυτό που δείχνουν οι φωτογραφίες και μου είπε αν δεν είμαι αυτή που βλέπεις εκεί θα σου κάνω δωρεάν. Μου έκανε πρόταση επίσης για έκπτωση, αν μείνω. Αύριο μάλλον θα πάω και θα ενημερώσω αναλόγως.  
Οι παλιές της φώτος ήταν fake από άλλη κοπέλα, οι καινούριες που έχει τώρα δείχνουν σωστές στο πρόσωπο (αν και εγώ τέτοιο στήθος δεν θυμάμαι από πέρυσι, βέβαια αυτά αλλάζουν). Τώρα αν σου αρέσει αυτό που βλέπεις παρόλα αυτά(την χοντρή με την σιλικόνη στα χείλη), αγνοείς το γεγονός ότι η γκόμενα είχε ψεύτικες φωτογραφίες από άλλη κοπέλα με ότι αυτό συνεπάγεται για την αξιοπιστία της και ότι πολλές φορές δεν το σηκώνει καν το τηλέφωνο (έχει τον πελάτη στο στήσιμο, εμένα με είχε μία ώρα στο περίμενε για ώρα που αυτή με είχε προτείνει), ε τότε ναι είναι καλή για εσένα προφανώς και όρμα. Αλλά μην λες ότι κανείς δεν σου είπε τίποτα...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Είμαι βυζολάγνος και γενικά μου αρέσουν τα πιασίματα. Τώρα αν είναι φάλαινα, εννοείται ότι θα την κάνω με ελαφρά. Η συμπεριφορά της ΠΡΙΝ το ραντεβού δεν με πολυνοιάζει. Θα ήθελα να ακούσω γνώμη από κάποιον που την πήρε, πώς φέρεται στο ραντεβού, γιατί αυτό που βλέπω, αν είναι έτσι, μου αρέσει. Εσύ την έχεις πάρει πέρυσι ή φέτος; Ή απλά δεν μπόρεσες καν να έχεις ραντεβού; Είναι λογικό να τα έχεις πάρει αν σου φέρθηκε σαν ηλίθια, απλά θέλω να ξέρω αν έκανε κάποιος ραντεβού και πώς ήταν.

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Είμαι βυζολάγνος και γενικά μου αρέσουν τα πιασίματα. Τώρα αν είναι φάλαινα, εννοείται ότι θα την κάνω με ελαφρά. Η συμπεριφορά της ΠΡΙΝ το ραντεβού δεν με πολυνοιάζει. Θα ήθελα να ακούσω γνώμη από κάποιον που την πήρε, πώς φέρεται στο ραντεβού, γιατί αυτό που βλέπω, αν είναι έτσι, μου αρέσει. Εσύ την έχεις πάρει πέρυσι ή φέτος; Ή απλά δεν μπόρεσες καν να έχεις ραντεβού; Είναι λογικό να τα έχεις πάρει αν σου φέρθηκε σαν ηλίθια, απλά θέλω να ξέρω αν έκανε κάποιος ραντεβού και πώς ήταν.
Είχα πάει πέρυσι, αλλά συγχύστηκα με την συμπεριφορά της και το γεγονός ότι ήταν άλλη γκόμενα, και αφού της μίλησα σηκώθηκα και έφυγα. Ήθελε να με βάλει στο περίμενε για ώρες γιατί γαμιόταν με μία άλλη φιλενάδα της μάλλον, μπάζο και αυτή. Με το που μπήκα η φιλενάδα της είχε τρέξει στην τουαλέτα και με χαμογέλασε αμήχανα, και αυτή προσπαθούσε να με πείσει ότι αυτή ήταν  και όχι άλλη. Της είπα ότι η κοπελιά που είχε ανεβάσει είχε μια ελιά δίπλα στο στόμα και αποκλείεται να είναι η ίδια, χώρια που δεν της μοιάζει. Αυτά της είπα και σηκώθηκα και έφυγα, έχοντας χάσει ώρες στο περίμενε και για μετακίνηση για πάρτη της, τουλάχιστον δεν έχασα και τα λεφτά μου.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Ευχαριστώ φιλαράκο, επειδή είμαι κέντρο θα πάω αύριο και θα ενημερώσω την παρέα μας. Θα είμαι προσεκτικός πάντως, αφού τώρα τελευταία δεν ... πεινάω κιόλας από νινί. Το αντίθετο θα έλεγα και απλήρωτα μάλιστα...   

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
ρε παιχτη αυτη τη mila εχει κανα 10ημερο που τη γυροφερνεις... :dancing:!!!

πανε μια βολτα να βγεις απο την περιεργεια γτ οπως πας θα φυγει κ θα μεινεις με την απορια... :rockon: :rockon: :rockon:!

ειναι αυτο που λενε 'κ αν σου κατσει...'  :2funny: :2funny: :2funny:!

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
Θα ηταν χρησιμο να καταλαβαινομαστε εδω μεσα...δεν εκλεισα καμια και απο τα χαμογελα στο τελος(5)καποιος ευκολα θα καταλαβαινε οτι ηταν χιουμορ.Εσυ και ο φιλος ο Θαλης δεν το καταλαβατε..δεν πειραζει.
παλιοσειρα,παντως εγω το καταλαβα... :2funny: :2funny: :2funny:!

καλα να περνας...!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
ρε παιχτη αυτη τη mila εχει κανα 10ημερο που τη γυροφερνεις... :dancing:!!!

πανε μια βολτα να βγεις απο την περιεργεια γτ οπως πας θα φυγει κ θα μεινεις με την απορια... :rockon: :rockon: :rockon:!

ειναι αυτο που λενε 'κ αν σου κατσει...'  :2funny: :2funny: :2funny:!
Φίλε Θαλή, προσπαθώ να φερθώ έξυπνα και σοφά σαν τους αρχαίους προγόνους μας και περιμένω να μάθω κανένα νέο για το τι κρεβάτι κάνει ή να ...την πατήσει κανένας άλλος, ώστε να μου φύγει εμένα η όρεξη :grin:. Επειδή δεν το βλέπω όμως, μάλλον θα κάνω τον κασκαντέρ και θα τα πούμε σύντομα.   

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom