Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ???????????????? 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΖΑΦΙΡΑ????????????????

ΟΚ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ...ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΡΙΒΕ  :) :) :) :) :) :)

φίλε κάτι νερά είδα τώρα το βράδυ στην Τσιμισκή....

μάλλον ξεχείλισε η μαγκιά σου....

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
13 δεσποινιδες στην σαλονικα...κυριοι ..που σημαινει διαπραυγματευτειτε να περασετε καλα...εγω βρεθηκα με την κυρια περασα καλα..δεν εχει σχεση με την φωτο...ρωσσικο milfoni κοντα στα 1.75...βυζακι τριαρι...πιπα μετρια...αλλα στο κυριως πιστη στην ρωσικη σχολη "τι θελετε κυριε??" και το κανε...!!εντωμεταξυ ερχονται 17 τι στο καλο...κεντρο προπαιδευσης γιναμε??
εχει ΔΕΘ

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
108
Like
13.400
Πόντοι
32.165
Ετοιμαζομουν να κλεισω για εβα η μιρα αλλα θελω γνωμες.το μονο που με σταματαει ειναι η ζαφιρα που απο την εμφανιση της καταλαβαινεις οτι θα περασεις καλα.

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.141
Πόντοι
6.835
Ετοιμαζομουν να κλεισω για εβα η μιρα αλλα θελω γνωμες.το μονο που με σταματαει ειναι η ζαφιρα που απο την εμφανιση της καταλαβαινεις οτι θα περασεις καλα.
Παιχτη για Μιρα νομιζω λιγες σελιδες πριν  γραφτηκε οτι δεν ανταποκρινεται στις κριτικες που εχει το προφιλ της στο bou.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Αχ βρε ψηλε! σου ελεγε να παμε o αλλος για 5Χ5 αλλα τιποτα εσυ! :2funny: :2funny: :2funny:
αν πηγαινμε για μπασκετακι και εφερνα και το αδερφι :grin: μου εκει να δεις τι θα γινοταν! :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Το [size=30pt]να[/size] το είπα για τους άλλους που τους έγραψα στα αρχίδια μου!!

Δεν παίζω με τέτοια  :2funny: :2funny: :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.429
Πόντοι
266
οχι την μιρα
εγω ειμαι μεταξυ ευα και ζαφιρα :-
η ευα σιγουρα αξιζει(συμφωνα με τα ριβιου)
αλλα η ζαφιρα ειναι πανεμορφη

geo65

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
6
γειά σας συναγωνιστές!!Αυτή η Eva είναι αληθινή????

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
108
Like
13.400
Πόντοι
32.165
οχι την μιρα
εγω ειμαι μεταξυ ευα και ζαφιρα :-
η ευα σιγουρα αξιζει(συμφωνα με τα ριβιου)
αλλα η ζαφιρα ειναι πανεμορφη
Καλα που ειπατε οτι εχει ριβιου εδω γιατι ειδα και το 1ο προφιλ και θα αποφυγω. κραταω για την αλλη αν εχω λεφτα μεχρι τοτε. με κοβω να την βγαζω με αφρουλα αν γυρισει συντομα!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
για αυτούς που ρωτάνε για τιμές,οι τιμές είναι στάνταρ 99%....

δηλαδή 200 ή 150 μισάωρο

σπάνια παίζει κάποια έκπτωση για προσωπικό λόγο πχ άργησε η κοπέλα,έκανε καμιά μαλακία και το πρακτορείο κόβει κάτι εκ των υστέρων ή έστησαν τον πελάτη και του δίνουν καμιά έκπτωση για άλλο ραντεβού....

Φυσικά ο καθένας έχει και τα τυχερά του....ιδίως άμα είναι ομορφάντρας,μπορεί και να τον πληρώσουν για να τις γαμήσει!!!! :2funny: :2funny:
έτσι λέω εγώ....

ΥΓ αυτά τα σχόλια των κριτικών στην πρώτη σελίδα καλύτερα να κοπούν,από κάποιους που δεν ενδιαφέρονται για το θέμα και απλά πουλάνε πνεύμα

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
ρε σεις οι μεταγραφες την περιοδο του σεπτεμβριου δινουν κ παιρνουν...αυτη του κοντρερας δεν αξιζει μια :2funny: :2funny: :2funny:!

αυτη εδω ηταν να ερθει στις 28 σαν dasha με το GES αλλα τωρα...μας την

εφαγε η Πατρα :rockon: :rockon: :rockon:!

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ???????????????? 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΖΑΦΙΡΑ????????????????

ΟΚ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ...ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΡΙΒΕ  :) :) :) :) :) :)
ρε παλιοσειρα,αρχισες τα blackout... :2funny: :2funny: :2funny:???

ποια ζαφειρω ονει-ρευεσαι???δεν ειναι αυτη που χες ριξει καψουρα καποτε... :rockon: :rockon: :rockon:!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ρε σεις οι μεταγραφες την περιοδο του σεπτεμβριου δινουν κ παιρνουν...αυτη του κοντρερας δεν αξιζει μια :2funny: :2funny: :2funny:!

αυτη εδω ηταν να ερθει στις 28 σαν dasha με το GES αλλα τωρα...μας την

εφαγε η Πατρα :rockon: :rockon: :rockon:!

μακάρι να ΜΗΝ είναι η Ντάσα του EOG που είχε έρθει εδώ τέλη Μάη-αρχές Ιούνη με άλλες φώτο,γιατί καήκαμε

μάλλον δεν είναι,αν και ο "φωτογράφε τράβα μια φωτογραφία" κάνει θαύματα καμιά φορά....

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom