giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
καμια αλλη φώτο εχουμε?ερχεται όποτε θες
με μια βαλίτσα στο χέρι είναι έτσι κι αλλιώς!
καμια αλλη φώτο εχουμε?
ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ???????????????? 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΖΑΦΙΡΑ????????????????
ΟΚ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ...ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΡΙΒΕ
φίλε κάτι νερά είδα τώρα το βράδυ στην Τσιμισκή....
μάλλον ξεχείλισε η μαγκιά σου....
εχει ΔΕΘ13 δεσποινιδες στην σαλονικα...κυριοι ..που σημαινει διαπραυγματευτειτε να περασετε καλα...εγω βρεθηκα με την κυρια περασα καλα..δεν εχει σχεση με την φωτο...ρωσσικο milfoni κοντα στα 1.75...βυζακι τριαρι...πιπα μετρια...αλλα στο κυριως πιστη στην ρωσικη σχολη "τι θελετε κυριε??" και το κανε...!!εντωμεταξυ ερχονται 17 τι στο καλο...κεντρο προπαιδευσης γιναμε??
Παιχτη για Μιρα νομιζω λιγες σελιδες πριν γραφτηκε οτι δεν ανταποκρινεται στις κριτικες που εχει το προφιλ της στο bou.Ετοιμαζομουν να κλεισω για εβα η μιρα αλλα θελω γνωμες.το μονο που με σταματαει ειναι η ζαφιρα που απο την εμφανιση της καταλαβαινεις οτι θα περασεις καλα.
Το [size=30pt]να[/size] το είπα για τους άλλους που τους έγραψα στα αρχίδια μου!!
Δεν παίζω με τέτοια
οχι την μιραΕτοιμαζομουν να κλεισω για εβα η μιρα αλλα θελω γνωμες.το μονο που με σταματαει ειναι η ζαφιρα που απο την εμφανιση της καταλαβαινεις οτι θα περασεις καλα.
η ευα σιγουρα αξιζει(συμφωνα με τα ριβιου)
οχι παιχτη εχει ριβιου και μετα την επεμβασητα ρεβιου ειναι προ των πλαστικων παιχτη! ;)
ναι ειναι αληθινη!
οχι παιχτη εχει ριβιου και μετα την επεμβαση
δεν τα κοιταξες καλα με φαινεται...
Καλα που ειπατε οτι εχει ριβιου εδω γιατι ειδα και το 1ο προφιλ και θα αποφυγω. κραταω για την αλλη αν εχω λεφτα μεχρι τοτε. με κοβω να την βγαζω με αφρουλα αν γυρισει συντομα!οχι την μιρα
εγω ειμαι μεταξυ ευα και ζαφιρα :-
η ευα σιγουρα αξιζει(συμφωνα με τα ριβιου)
αλλα η ζαφιρα ειναι πανεμορφη
ρε παλιοσειρα,αρχισες τα blackout... ???ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ???????????????? 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΖΑΦΙΡΑ????????????????
ΟΚ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ...ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΡΙΒΕ
ρε σεις οι μεταγραφες την περιοδο του σεπτεμβριου δινουν κ παιρνουν...αυτη του κοντρερας δεν αξιζει μια !
αυτη εδω ηταν να ερθει στις 28 σαν dasha με το GES αλλα τωρα...μας την
εφαγε η Πατρα !