Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
βρε διπλογιωργη τα ποστ σου μας μπερδευουν και μας δημιουργουν αποριες :think:
απο την μια μας παραπεμπεις στο ποστ του μωρου (ελπιζω οχι κατα το μωρη παρθενα :cheesy: :cheesy: :cheesy:) αλλα του γνωστου BABY Αλεξ!
που εγραψε μια γραμμη αλλα εστω και αυτο ειναι αρκετο και τον ευχαριστουμε για να μην μας πει και αχαριστους!
απο την αλλη μας λες οτι εκλεισες και εσυ!
αλλα εσυ παιχτη αφου την συναντησες γιατι δεν μας λες την δικια σου γνωμη!
εγω τουλαχιστον ειμαι προθυμος να την ακουσω.  εκτος και αν
πηδηξες και ξεχασες τι πηδηξες?
πηδηξες αλλα δεν εχεις αποψη?
Νομιζεις οτι η γνωμη του BABY μετρα περισσοτερο απο την δικη σου? διαπιστωσες με καποιο τροπο οτι ο BABY ειναι πιο αντρας απο σενα και πρεπει
να τον ακουμε περισσοτερο?
δεν θες να συμμετεχεις στην ενημερωση στο μπου?
να μας τις λυσεις τις αποριες παιχτη μου!
καλημερα!
Καλημέρα Αλεξ.

Να σου λύσω την απορία δεν πήγα γιατί βαρέθηκα!!! Αρα δεν την είδα και δεν ξέρω πως είναι άλλωστε έγραψα ΜΟΝΟ οτι εστειλα 2 sms σε 2 διαφορετικές μέρες.την 1η με γράψανε στα αρχίδια τους ,στην 2 η μέρα που μου απάντησαν τους έγραψα εγώ  :dancing:

Οτι άλλη απορία έχεις εδώ είμαι  ;)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ωραιος γιωργη! ;) ελπιζω να μην παρεξηγεις την πλακα!  :sunglasses:
τωρα για το γραφειο με την διευκρινηση καταλαβα τι εγινε! μαζι σου και εγω και καλα εκανες που τους εγραψες!
πρωτα απο ολα πρεπει να σεβονται τον πελατη που τους κανει μαγκες!
ρεσπεκτ!
Καλημέρα Αλεξ.

Να σου λύσω την απορία δεν πήγα γιατί βαρέθηκα!!! Αρα δεν την είδα και δεν ξέρω πως είναι άλλωστε έγραψα ΜΟΝΟ οτι εστειλα 2 sms σε 2 διαφορετικές μέρες.την 1η με γράψανε στα αρχίδια τους ,στην 2 η μέρα που μου απάντησαν τους έγραψα εγώ  :dancing:

Οτι άλλη απορία έχεις εδώ είμαι  ;)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Palermo διάβασα την κριτική σου για Hillary, Hilarious  :2funny:
Ρε παίχτη αφού εσύ τη μόνη Hιllary που γουστάρεις είναι η μιλφάρα η Clinton τι πας και μπλέκεις με τα πιπίνια   :2funny:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Καλημερα αδερφε HOF! :grin:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
ωραιος γιωργη! ;) ελπιζω να μην παρεξηγεις την πλακα!  :sunglasses:
τωρα για το γραφειο με την διευκρινηση καταλαβα τι εγινε! μαζι σου και εγω και καλα εκανες που τους εγραψες!
πρωτα απο ολα πρεπει να σεβονται τον πελατη που τους κανει μαγκες!
ρεσπεκτ!
Οχι ρε Αλεξ δεν σε παρεξηγώ  :grin:

Και τώρα το καλοκαίρι τα έχω και [size=40pt]να[/size]  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Palermo διάβασα την κριτική σου για Hillary, Hilarious  :2funny:
Ρε παίχτη αφού εσύ τη μόνη Hιllary που γουστάρεις είναι η μιλφάρα η Clinton τι πας και μπλέκεις με τα πιπίνια   :2funny:
Αν έρχεται ετσι για βόλτα στείλτην και δω ρε Παλέρμο  :grin:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Palermo διάβασα την κριτική σου για Hillary, Hilarious  :2funny:
Ρε παίχτη αφού εσύ τη μόνη Hιllary που γουστάρεις είναι η μιλφάρα η Clinton τι πας και μπλέκεις με τα πιπίνια  :2funny:

των άκρων είμαι!
ή 22 ή 50....

πάντως αυτή με είπε "you are too old for me"...

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
266
Πόντοι
21
εγώ πάντως έστειλα χθές sms για karina και τελικά πίρα ταρχίδια μου. δεν μου απάντησαν ποτέ. απο αυτές που παίζουν μπάλα σήμερα θεσσαλονίκη έχετε να μου προτείνετε τπτ δοκιμασμενο? ψάχνω μια που να κατέχει το άθλημα σε deep throat...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
εγώ πάντως έστειλα χθές sms για karina και τελικά πίρα ταρχίδια μου. δεν μου απάντησαν ποτέ. απο αυτές που παίζουν μπάλα σήμερα θεσσαλονίκη έχετε να μου προτείνετε τπτ δοκιμασμενο? ψάχνω μια που να κατέχει το άθλημα σε deep throat...

δες κριτικη απο palermo,συναντησε την ταφρο των μαριανων στο στομα της  :2funny: :2funny: :2funny:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Φίλε μου ο palermo είπε πιο πίσω γι'αυτή

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ???????????????? 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΖΑΦΙΡΑ????????????????

ΟΚ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ...ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΡΙΒΕ  :) :) :) :) :) :)

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991
13 δεσποινιδες στην σαλονικα...κυριοι ..που σημαινει διαπραυγματευτειτε να περασετε καλα...εγω βρεθηκα με την κυρια περασα καλα..δεν εχει σχεση με την φωτο...ρωσσικο milfoni κοντα στα 1.75...βυζακι τριαρι...πιπα μετρια...αλλα στο κυριως πιστη στην ρωσικη σχολη "τι θελετε κυριε??" και το κανε...!!εντωμεταξυ ερχονται 17 τι στο καλο...κεντρο προπαιδευσης γιναμε??

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom