You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Δε μού 'μεινε καμιά αμφιβολία για το ποιός βλάκας είσαι! Παρόλο που προσπαθείς φιλότιμα να το κρύψεις
Σχετικά με μένα έχεις κάνει 2 μέρες τώρα περισσότερες κωλοτούμπες απ' την Κομανέτσι...
Οχι μόνο δε σου θυμώνω αλλά ειλικρινά το διασκεδάζω... Εξάλλου στην αντίθετη περίπτωση εύκολα σε ξετρυπώνω! ;)
Σχετικά με μένα έχεις κάνει 2 μέρες τώρα περισσότερες κωλοτούμπες απ' την Κομανέτσι...
Οχι μόνο δε σου θυμώνω αλλά ειλικρινά το διασκεδάζω... Εξάλλου στην αντίθετη περίπτωση εύκολα σε ξετρυπώνω! ;)
Old
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δε μού 'μεινε καμιά αμφιβολία για το ποιός βλάκας είσαι! Παρόλο που προσπαθείς φιλότιμα να το κρύψεις
Έπεσα από το γραφείο και είχα και πελάτη!
Βρε μην λές μαλακίες. Γέρος άνθρωπος.
Δεν με έχεις δει ποτέ στη ζωή σου δεν με ξέρεις. :-*
Το θέμα όμως είναι άλλο. Με ρώτησες κάτι για την Ντασα. Σου απάντησα. Αυτό ενδιαφέρει τα μέλη νομίζω. Να με ανεβάζεις βλακα και να με καταβάζεις ξερόλα δεν ενδιαφέρει κανέναν νομίζω.
Δίνει η Ντασα τον κώλο της ΠΑΡΟΛΟ που στο σιτε δεν αναγράφετε στις υπηρεσίες;;; ;) ;) ;)
Θυμώνω - ξετρυπώνω.... είσαι και ποιητής βρε;;;;
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Το ίδιο ακολουθώ και γω Αλεξ!! ;)μια συμβουλη για τις κριτικες προς ολους! που τουλαχιστον εγω ακολουθω!
βρειτε 2-3 παιχτες που ταιριαζουν τα γουστα σας! δεν θα ταυτιστουν ποτε τα γουστα σας οποτε διαβαζετε με κριτικη σκεψη!
τσεκαρετε τις κριτικες τους,οτι δηλαδη πηρατε αυτο που περιγραφουν για τα μωρα(service , looks , attitude, communication)!
και διαβαζετε μονο αυτους οταν ψαχνετε κατι να πη..τε!
τωρα τις κριτικες των υπολοιπων τις διαβαζω για χαβαλε και οταν δεν υπαρχει εναλλακτικη λυση!
η φοραω την στολη του κασκαντερ και βγαζω τα ματια μου μονος...
και στην τελικη η αποφαση ειναι δικη μου και για τα λαθη και τις παραλειψει μου υπεθυνος ειμαι εγω και μονον εγω!
την καλημερα μου σε ολους ...
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Ευχαριστώ φτερούγα
To καλύτερό σου ever!
Neymar
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Παίδες,επειδή δεν είμαι και πολύ καλός στα αγγλικά,μου είπε αυτή (αφού κανονίσαμε την ώρα του ραντεβού) κάτι για μήνυμα που θα μου στείλει για κάποια πράγματα.Μπορείτε να μου πείτε σε ποιά πράγματα αναφέρεται?σε πρόγραμμα(μισή-1 ώρα-κτλπ)?τι?
Θα παρακαλούσα όσο πιο γρήγορη απάντηση διότι καίγομαι!!!τέλος,στον χώρο της δεν δίνω τίποτα για το ξενοδοχείο έτσι;
Θα παρακαλούσα όσο πιο γρήγορη απάντηση διότι καίγομαι!!!τέλος,στον χώρο της δεν δίνω τίποτα για το ξενοδοχείο έτσι;
raboo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
αμα καιγεσαι να βοηθησουμε ρε καρντασι... !Παίδες,επειδή δεν είμαι και πολύ καλός στα αγγλικά,μου είπε αυτή (αφού κανονίσαμε την ώρα του ραντεβού) κάτι για μήνυμα που θα μου στείλει για κάποια πράγματα.Μπορείτε να μου πείτε σε ποιά πράγματα αναφέρεται?σε πρόγραμμα(μισή-1 ώρα-κτλπ)?τι?
θα σου στειλει σε μυν τον αριθμο δωματιου κ εσυ τραβας σφαιρα...δε δινεις λογο
στη ρεσεπτιον...δε δινεις τιποτα για το δωματιο...καλο βολι !
Ναι αλλά που ξέρει εκείνη (εννοώ η γυναίκα που κανονίσαμε,οχι η πουτάνα) τι πρόγραμμα θέλω,αν είναι incall-outcall και όλα τα σχετικά;το μόνο που κανονίσαμε ειναι την ώρα που θέλω να γίνει το
Όλα τα ξέρει αυτή. Έχει το κληρονομικό χάρισμα
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Όλα τα ξέρει αυτή. Έχει το κληρονομικό χάρισμα
tsilibourditsas
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 97
- Πόντοι
- 4.165
Άμα δεν της ζήτησες στο χώρο σου και της έδωσες διεύθυνση, φυσικά και θα περιμένει στο χώρο της κοπέλας Αλλιώς που να την στείλει αόριστα (incall σημαίνει στο χώρο της και outcall στο χώρο σου); Επίσης το πρόγραμμα είναι γνωστό της κάθε κοπελιάς στο internet, άμα θες κάτι συγκεκριμένο θα πρέπει να το συζητήσεις και με την κοπελιά όταν πας. Αν δεν γνωρίζεις ξένες γλώσσες καλή τύχη με αυτό πάντως .Ναι αλλά που ξέρει εκείνη (εννοώ η γυναίκα που κανονίσαμε,οχι η πουτάνα) τι πρόγραμμα θέλω,αν είναι incall-outcall και όλα τα σχετικά;το μόνο που κανονίσαμε ειναι την ώρα που θέλω να γίνει το
Neymar
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Aδερφέ το μόνο που με ρώτησε αυτή που κανόνισα είναι τι ώρα μπορώ,και ποια κοπέλα θέλω και είπε πως θα μου στείλει sms το οποίο ακόμα δεν μου έχει στείλει!Στο χώρο της κοπέλας θέλω εννοείτε αλλα που ξέρει ποιο πρόγραμμα θέλω?(πχ της 1 ώρας ή των 5 ωρών ξερω γώ).Παρακαλώ μην χλευάζετε και βοηθήστε.
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Υποχρέωση καμμία! Έχεις πμ ;)αν μπορείς απάντα σε αυτό που ρωτάω....θα σου ήμουν υπόχρεος!
bardaris1983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 36
- Like
- 953
- Πόντοι
- 991
Aδερφέ το μόνο που με ρώτησε αυτή που κανόνισα είναι τι ώρα μπορώ,και ποια κοπέλα θέλω και είπε πως θα μου στείλει sms το οποίο ακόμα δεν μου έχει στείλει!Στο χώρο της κοπέλας θέλω εννοείτε αλλα που ξέρει ποιο πρόγραμμα θέλω?(πχ της 1 ώρας ή των 5 ωρών ξερω γώ).Παρακαλώ μην χλευάζετε και βοηθήστε.
ποια κοπελα θα σου στειλει???....ελπιζω να μην εμπλεξες...με τα γραφεια των call girl της πολης....(σονια χριστινα-αννα και το κακο συναπαντημα)...αν συμβαινει κατι τετοιο....μακριαα...... !!!
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.730
- Πόντοι
- 25.165
Services 1:
Girlfriend experience, sex in different positions, 69 position, strip show, kissing, service of taking out clothes , shower joining, erotic massage, masturbation, full body sensual massage, oral with condom, come on body.
Services 2:
Full body sensual massage from head to tip of legs, sophisticated erotic massage (with aroma oil) to achieve or enhance sexual arousal and exclusive technique of leading to complete orgasm without penetration.
Rates:
1 hour 150 euro, 1,5 hour 200 euro (only incall)
Στο 2ο δεν γαμας κιολας και σταζεις και 150 ευρωπουλα.
Παμε καλά????
Για πόσο μαλάκες μας/σας(γιατι εγω το εχω κοψει το παρε δωσε με τα CT) περνανε?
Old
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Services 1:
Girlfriend experience, sex in different positions, 69 position, strip show, kissing, service of taking out clothes , shower joining, erotic massage, masturbation, full body sensual massage, oral with condom, come on body.
Services 2:
Full body sensual massage from head to tip of legs, sophisticated erotic massage (with aroma oil) to achieve or enhance sexual arousal and exclusive technique of leading to complete orgasm without penetration.
Rates:
1 hour 150 euro, 1,5 hour 200 euro (only incall)
Στο 2ο δεν γαμας κιολας και σταζεις και 150 ευρωπουλα.
Παμε καλά????
Για πόσο μαλάκες μας/σας(γιατι εγω το εχω κοψει το παρε δωσε με τα CT) περνανε?
Φίλτατε!
Δεν γνωριζόμαστε! Θα ήθελα να μην είμαι και εγώ μαλάκας οπότε θα ήθελες να πεις μια λύση δημόσια για να γαμίσουμε; Εσύ ας πούμε τι προτιμάς και προτίνεις;
Ευχαριστώ...
Old
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δεν πήρα απάντηση από το φίλο γκετ γιορ μπαρμπαρα.
Διαβάζοντας όμως τα 1000 ποστ σου κατάλαβα τη συμβουλή να μην μας πιάνουν μαλάκες.
Βάζουμε στην τσέπη την αριστερή 50 ευρώ.. Πάμε τουαλέτα. Κατεβάζουμε το παντελόνι, την κάνουμε σφεντόνα και όταν χύσουμε βάζουμε τα 50 ευρώ από τη μιά τσέπη στην άλλη.
Κατα αυτόν τον τρόπο δεν μας πιάνουν μαλάκες. Σωστά μπαρμπάρα;;;
Η υπάρχει και άλλη λύση;;; Θα σου ήμασταν όλοι υπόχρεοι φαντάζομαι να μας πεις πως να μην μας περνάνε για μαλάκες...!
Φιλικά και με σκοπό την πληροφόρηση του φόρουμ.
Διαβάζοντας όμως τα 1000 ποστ σου κατάλαβα τη συμβουλή να μην μας πιάνουν μαλάκες.
Βάζουμε στην τσέπη την αριστερή 50 ευρώ.. Πάμε τουαλέτα. Κατεβάζουμε το παντελόνι, την κάνουμε σφεντόνα και όταν χύσουμε βάζουμε τα 50 ευρώ από τη μιά τσέπη στην άλλη.
Κατα αυτόν τον τρόπο δεν μας πιάνουν μαλάκες. Σωστά μπαρμπάρα;;;
Η υπάρχει και άλλη λύση;;; Θα σου ήμασταν όλοι υπόχρεοι φαντάζομαι να μας πεις πως να μην μας περνάνε για μαλάκες...!
Φιλικά και με σκοπό την πληροφόρηση του φόρουμ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K