You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Από μένα μάθε πως γράφεται το "μαθαίνω"!Καμια τοποθετηση για την αποχωρηση του μιτσ,μιτσος,πως τον λεν απο τους παλιους και εμπειρους δεν θα γινει??Για να μαθενουμε και εμεις οι νεοι και γκαβαδια δηλαδη
Για να κάνεις μοσχομυριστή φασολάδα χρειάζονται πολλά μαθήματα...αν τό 'χεις μέσα σου!...οι κλανιές όμως πάλι θα βρωμάνε!
Δηλαδη μας την λες για το λαθος στην ορθογραφια?Από μένα μάθε πως γράφεται το "μαθαίνω"!
Για να κάνεις μοσχομυριστή φασολάδα χρειάζονται πολλά μαθήματα...αν τό 'χεις μέσα σου!...οι κλανιές όμως πάλι θα βρωμάνε!
Ειναι ενδειξη νοημοσυνης για τον αποδεκτη.Και οχι για αυτον που το προσφερει.Το πιασες?χαιρομαι παιχτη που το καταλαβες! το χιουμορ ειναι ενδειξη νοημοσυνης!
η βλακεια ειναι απειρη!
την καλημερα μου!
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Aν πραγματικά το έκανες τότε το ψιλομάζεψες.Παραθέτω σε εσένα γιατί έστειλες ένα πολύ σωστό post. Όντως η κοπέλα φέρθηκε καλά γι' αυτό πήγα και την πλήρωσα σήμερα. Το κατάλαβα το λάθος μου. Ανέβασα και κριτική που το εξηγώ-θα την δεις αν την ανεβάσει ο admin. Οριστικό και τελευταίο post μου.
Βέβαια έχω την απορία πως σε δέχτηκε η κοπέλα? Αφού είχε το νούμερο σου το πρακτορείο δεν σε είχε βάλει σε black list?
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
τι σου βρωμαει παιχτη? για εξηγησε μας!
εφαγε κανενας φασολαδα και την αμολυσε?
Καλημέρες και καλή εβδομάδα.
Απο οτι φαίνεται τα παπαρια μου πάλι θα φτάσουν το πάτωμα
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Αντε ρε φτερούγα καιρό είχες να διορθώσεις κάποιον και είχα ανησυχήσειΑπό μένα μάθε πως γράφεται το "μαθαίνω"!
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Για πές και άλλαΠαίδες,πραγματικά απίστευτη η Juliet....Σε όλους τους τομείς....Το ψήνω να ξαναπάω μέχρι τις 15!Και κυρίως ΕΛΠΙΖΩ να ξαναέρθει Θεσσαλονίκη!!
ΜrKavlopoulos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 82
- Like
- 3.658
- Πόντοι
- 13.610
Για πές και άλλα
Ναι γιατί και εγώ στην Αθήνα δεν την πρόλαβα..
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
φοβερος τυπος αυτος ο life44.... πρωτα μας ειπε οτι κοροιδεψε την πουτανα... και μετα οτι τον πιασανε οι τυψεις...
τον προτεινω για πρωθυπουργο... α και προσεξτε ε.. τελευταιο μου ποστ!! νταξει?
raboo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
φοβερος τυπος αυτος ο life44.... πρωτα μας ειπε οτι κοροιδεψε την πουτανα... και μετα οτι τον πιασανε οι τυψεις...
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.692
- Πόντοι
- 25.165
Φίλε χίιιιιιιλια ευχαριστώ! Ακυρώνω επιτόπου! Αυτά είναι! Επιτέλους το φορουμ λειτουργεί σωστά!! Είχα κλείσει σήμερα και να σου πώ την αλήθεια δυσκολεύτηκα κιόλας!!!
Σχετικά με τον μπαρμπαρα και τον κριστίανο να σε ενημερώσω οτί είναι τα τσιμπούκια του προέδρου. Του τρες. Όταν βγει και πεί κάτι στο οποιό μέλος δεν συμφωνεί ο μπαρμπαρα και ο κριστιάνο πετάγονται σαν πορδές να τον κάνουν σκόνη.
Άσε συνάδελφε baby εσύ είσαι του 2009 μέλος δεν τα ξέρεις όλα τι παίζει εδώ.
Πάντως ΧΙΛΙΑ ευχαριστώ!! Το φόρουμ τα σπάει! Έσωσα τα λευτάκια μου! Τους παρακαλάω εκεί στην αθήνα να μου πούνε 3 μέρες και κανένας δεν ομιλεί!
Thanks thanks thanks!! :-*
Θα σου απαντουσα αλλα μετα απο τα ποστς σου προς εμενα, εχω να σου πω οτι λες πολλα και ανουσια πραματα. Κοινως παπαριες.
raboo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
και πολυ σωστα κανεις GYB(που δε του απαντας...)Θα σου απαντουσα αλλα μετα απο τα ποστς σου προς εμενα, εχω να σου πω οτι λες πολλα και ανουσια πραματα. Κοινως παπαριες.
η μονη λυση για να απαλλαγουμε απ ολους αυτους ειναι να τους ...γραφουμε κανονικα... !
κοινως 'οξω ...ουστη απο απο την παραγκα...' !
raboo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
φτερουγα καντο πιο λιανα γτ δε το πιασα αυτο κΘαλής, για πε μας! Αντέχει ακόμ' η μπάρμπι;...γιατί σκέπτομαι να ξαναπεράσω...
επισης ποτε δεν τα πηγαινα καλα με τις μπαρμπες... !
μηπως εχασα κανα επεισοδιο...?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K