Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Old

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
εχεις μεγαλη φαντασια...

Για σου χορχε.

Ε να τωρα παλιόπεδο. Αυτά κάνεις και με προκαλείς να έρθω στο Αθηναικό thread να τα κάνω λίμπα όλα να τρέχουν να κρυφτούν.

Καλά εσύ βέβαια απέχεις από τέτοιου είδους πράγματα (δεν το λέω ειρωνικά) οπότε καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται..

Έχεις τις ιδιοτροπιούλες σου και θα στείλεις καμιά μέρα καμιά πουτάνα για παρθενοραφή έτσι όπως τις γαμείς αλλά οκ! Τουλάχιστον δεν είσαι βρωμιά και λυσοδία... 

Οπότε keep fucking jorge! Μην μπλέκεις εσύ σε τέτοια πράγματα. Εσύ κώλο θές και δεν πάει να βροντάει γύρω σου βρωμιά στα αρχίδια σου.

Εμάς εδώ μας στέλνουν ενα ντούο τώρα γάματα. Θα κατέβω αθήνα μάλλον την άλλη βδομάδα.

Old

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά η Dasha του αφροντίτα αποδείχτηκε καλήηηηηηη!!! Απίστευτο γιατί μας έχει συνηθίσει σε σαπίλα ο ρώσος.

Το παλέυει αρκετά το πράγμα και τώρα με 200 μια ώρα είναι VFM θαρρώ....

Χθές βράδυ μετά από μεγααααααααλη δυσκολία κατάφερα να την κλείσω! Μα καλά όλοι πάνω της πέσατε;;;;

:s&m_2:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ο παλιος μας εχει φακελωμενους ολους τελικα... !!!!
φιλε μας παλιε...? ο κωλος τερμα!!! με τα μπαζα που μας στελνουν, τοσο σε εμφανιση αλλα και υπηρεσιες...
οσο γαμησαμε καλα το χαρηκαμε...
και παρεπιπτοντως... εγω ειμαι υπογειος νταβας και προμοτορας... κανεις δεν με παιρνει ειδηση...
ουτε συ...

Old

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ο παλιος μας εχει φακελωμενους ολους τελικα... !!!!
φιλε μας παλιε...? ο κωλος τερμα!!! με τα μπαζα που μας στελνουν, τοσο σε εμφανιση αλλα και υπηρεσιες...
οσο γαμησαμε καλα το χαρηκαμε...
και παρεπιπτοντως... εγω ειμαι υπογειος νταβας και προμοτορας... κανεις δεν με παιρνει ειδηση...
ουτε συ...

Έχεις και εσύ βρε μαζέψει nicknames από μέλη και κοπέλες και τις προωθείς υπογείως;; Και εσύ;;; Αααααααα. Δεν νομίζω. Μπλοφάρεις. Εσύ μόνο κώλο ανοιχτό θές. Να μπορέις να εφαρμώσεις την ψωλή σου μέσα ακίνδυνα..  Θα το ψάξω μετά αυτό όμως. Αν και δεν υπάρχει περίπτωση.

Λοιπόν. Να ξεκαθαρίσω κάτι....

Καταρχήν η Ντασα από το αφροντίτα ΔΕΝ είναι 1.70 αλλά 1.62 με το ζόρι!!!!

Εν συνεχεία να πώ πως ο WINGS δεν γράφει ψεύτικες κριτικές! Απλά γράφει μόνο όταν έχει discount. Τι να κάνουμε δεν γεννηθήκαμε όλοι pussydoctores να βρέχει 500ευρα. Αυτό δεν σημαίνει οτί είναι αναξιόπστος reviewr!!!! Προς θεού! Ο άλλος δεν ξέρω για να μην λέω και ψέμματα. Για άλλον έλεγα άλλος βγήκε...

Θλίβομαι βαθύτατα για ένα λόγω. Πρίν λίγο μου έστειλε ΠΜ ένας παίχτης με κυρος από τη πόλη μας. Ο μιτσ. Μου είπε οτί θα σταματήσει το άθλημα. Θλίβομαι. Δεν είναι πράγματα αυτά επειδή μια πουτάνα είπε δυο τρια πράγματα πιθανόν ανακρίβιες να κάνει έναν παίχτη κλάσης όπως ο μιτσ (διαβάστε τα πόστς του θα καταλάβετε πόσο συνισφέρει στο φορουμ και τις κριτικες του) να παραιτείτε.

Μιτσι σε παρακαλώ να συνεχίσεις να γράφεις. Και να γράψεις στα αρχίδια σου όλες. Τώρα ξαφνικα επειδή 3-4 πρακτορεία και 5-6 πουτάνες σε κατηγορουν χωρίς αποδειξεις οτί πράτεις τέτοιου είδους αχαρακτήριστες ενέργειες;;;

Σε παρακαλώ να επιστρέψεις στην ενεργό δράση.

Υ.Γ
Ο πρόεδρος (τρες) είχε πεί καλά για την Λορα του GES οτι είναι νάνος. Εγω νόμιζα οτί κάναν τυπογραφικό λάθος και πήγα ο μαλάκας ο ηλίθιος σήμερα το πρωί και έφυγα με το καλημέρα! Πολύ κοντή γαμώτο.. Ίσως σε καποιους να αρέσει όμως...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ο pussydoctor είναι υπαρκτό πρόσωπο ή φανταστικός ήρωας?

Old

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ρε γαμώτο μια φορά είχε πει ο τρες - πρόερδρος ότι αν πας με την εβα σεξυμουν θα πάς φεγγαράδα;;; (κάτι τέτοιο) Δεν κατάλαβα αν είναι ειρωνικό ή για καλό και λέω ας την δοκιμάσω και ότι γίνει.

Καλά δεν το περίμενα οτί το κατάχει το άθλημα.

Διάβασα τις κριτικές στο ΕΝ και λέω μπαααα όλες μούφα θα είναι γιατί όταν η κοπέλα μιλάει ελληνικά - κουτσά στραβά το παλέυει και γράφει για τον εαυτό της μια κριτικούλα.

Αλλά τελικά αποδείχτηκε οτί οι κριτικές είναι αλήθινές! Αξίζει.

Το παλέυει το κορίτσι...!

ΟΒΕΡΑΛ: 7.5 από μένα (είμαι και αυστηρός πανάθεμά με)

Old

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ο pussydoctor είναι υπαρκτό πρόσωπο ή φανταστικός ήρωας?

Υπαρκτό υπαρκτό! Και γαμώ τα άτομα! Γνήσιος καυλίαρης - μπουρδελιάρης χωρίς κανέναν σκοπό!

Μανιακός πελάτης!

Πήγα να με εξετάσει στο γιατρείο του στο Κο.....  αλλά γυάλιζε το μάτι του και έφυγα!!! δεν πέρασα κάν μεσα.

Λέω άσε μην τον πιάσουν τίποτα κάυλες και μου ρίξει κανά γαμίσι και μένα!!!! Ήταν αργά και ξέρω οτί πάει γαμάει μετα τη δουλειά γιαυτό δεν το ρίσκαρα να μπώ για εξέταση.

Πονούσε η μέση μου και φοβήθηκα οτί θα μου πει να βγάλω το πάνω μπλουζάκι. Είμαι άτριχος ΓΑΡ και ποιος ξέρει? Μπορεί να έκανε τίποτα συνιρμούς και να μου τον κάρφωνε σουβλάκι εκεί χάμο να μας άκουγε όλη η όδος Σ......!  :s&m_3:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πάντως πρέπει να ειναι πολύ άσχημος :2funny: :2funny:

γιατί και τσουβάλι να του δώσεις,θα γράψει "θεά,συγκλονιστική,υπέροχη,θεσπέσια,αναντικατάστατη" κλπ

Old

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0

γιατί και τσουβάλι να του δώσεις,θα γράψει "θεά,συγκλονιστική,υπέροχη,θεσπέσια,αναντικατάστατη" κλπ

Δεν νομίζω πως είμαι ο αρμόδιος να κρίνω την εμφάνιση ενός άντρα. Και πιστεύω πως δεν υπάρχουν άσχημοι και όμορφοι άνθρωποι.

Ο κάθε ένας έχει τη γοητεία του, αρνητικά του και τα θετικά του. Και στο κάτω κάτω αυτά είναι επιλογές της φύσης/dna.

Εδώ δεν ήμεθα για να αλληλοκαρφωνώμαστε.

Ήμαστε για να συνισφέρουμε και να ενημερωνόμαστε για πουτάνες. Οπότε αυτές οι λεπτομέριες περισσέυουν και δεν ενδιαφέρουν κανέναν.

Αλλωστε δεν θυμάμαι κιόλας, πάει καιρός...

Υ.Γ  και γώ άλλωστε δεν είμαι κανένα μοντέλο. Τά χω και τα χρονάκια μου και τις ατέλειες μου. Περιττά σχόλεια.

Υ.Γ2 θα πάει άκλαφτη η μόνικα. Κανέεεεεεεεεεεεεεενας δεν λέει τιποτα. Εγώ είπα για τι σεξυμουν και για την ντασα 1-2 λεπτομέριες που ξέρω πάντως.

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991
τελικα αυτο το thread δε θα ησυχασει ποτε απο τους ...ακες... :helpplea:!

πανω που ο ενας δηλωσε οτι αποχωρει μας εμφανιστηκε αλλος... :bounce-glasses:!

κ κατι μου λεει οτι αυτος ειναι ξερολας και χειροτερος... :2funny:!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Ξερόλα, για να μας πεις & κάτι χρήσιμο, η ντάσα δίνει λώκο; Κι αν ναι μοιάζει με τις φωτο; γιατί συχνά τα κοντοπούτανα είναι προικισμένα...

Υ.Γ. Αλήθεια, αφού βρεθήκαμε συγκάτοικοι γιατί δε μου μίλησες; Και γιατί αναρωτιέσαι ποιά γ...σα; Πως μ' αναγνώρισες δηλαδίς, monsieur Clouzot, αν όχι απ' την κοπελιά;

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Ρε δικολάβε, για γαμπρό ψάχνεις;;;  :grin:

Μια χαρά παλληκάρ' ειν' ο ντόκτορας!  :grin:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
θα ξερεις καλυτερα φτερουγα! :cheesy: :cheesy: εγω παντως θεωρω οτι ειναι λιγο μαλωμενος με την αριθμητικη !
:grin: ξερει μονο τα 8,9 και 10!
παρακατω τιποτα...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θεωρω οτι εχουμε ξεφυγει... :headbang: :headbang: :headbang:
αντι  να φακελωνετε τους υπολοιπους δεν φακελωνετε τα μωρα καλυτερα!
Δωστε και σε μας κανα μωρο της προκοπης να συναντησουμε... :grin:

Συνημμένα

• mad_δοψ.jpg
    mad_δοψ.jpg
    208,9 KB · Εμφανίσεις: 37

Old

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Θύμωσες βρε wings;;; Λογικό. Λυπάμαι αλλά δεν θα πέσω σε επίπεδο τέτοιο με χαρακτηρισμούς.

Αλλωστέ γιατί ρωτάς δημόσια;; Υπάρχουν και τα ΠΜ για να μην ενοχλούμε.

Άντε μωρέ να σου κάνω το χατήρι βρε wings ...221!  ;)

Είναι πολύ καλή στο σερβις και παρόλο που δεν γράφει για λοκω στο σιτε τον δινει. Το κατάλαβα γιατι στα 4 έχωνα 2 δάχτυλο στον κώλο και δεν έφερε την παραμικρή αντίρηση. (brutal με βγήκε παναθεμαμε bdsm κτλ κτλ)

Υ.Γ εγώ άλλαξα ξενοδοχείο στην Αθήνα. Εσύ έμεινες στο σύνταγμα. Οπότε δεν ξέρω αν τελικά βρήκες κανέναν πρακτορείο να σου κάνει discount να τον εχώσεις! Πως σε αναγνωρίσα; Βρε Α..... ξεκόλα. Σε έχω δεί όχι μόνο μια... ΔΕΚΑ φορές. Θέλεις στο επόμενο ραντεβού σου (με την άδεια σου πάντα) να σε φωτογραφίσω; ) Πάλι οφ τοπικ μιλάμε! Μια καλή έστειλε ο αφροντίτα σε εναλαχτική λύση της Τζουλιετ που είναι όλο φουλ και το κρύβουμε στα καρτνάσια...

Υ.Γ τα λέω καλά για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΝΤΑΣΟΥΛΑ ;;; Η με τσάκωσες βρε ;;;

;) ;) ;)  

Old

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
θα ξερεις καλυτερα φτερουγα! :cheesy: :cheesy: εγω παντως θεωρω οτι ειναι λιγο μαλωμενος με την αριθμητικη !
:grin: ξερει μονο τα 8,9 και 10!
παρακατω τιποτα...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θεωρω οτι εχουμε ξεφυγει... :headbang: :headbang: :headbang:
αντι  να φακελωνετε τους υπολοιπους δεν φακελωνετε τα μωρα καλυτερα!
Δωστε και σε μας κανα μωρο της προκοπης να συναντησουμε... :grin:

Βρε φίλε άλεξ! Σεξυ μουν , ντάσα , τζουλιετ. Μια χαρά επιλογές είναι όλες βρε συ. Τώρα έχουμε άλλο σοβαρό προβλημα.  :-

Χάθηκε ο μιτσ από το φόρουμ (απορώ γιατι) και δεν έχουμε ενημέρωση πλεον. Λές τώρα τα πρακτορεία να αρχίσουν να στέλνουν αβέρτα και να είχαν δίκιο οτί τον φοβούνται;;; Μπα δεν πιστεύω. Μπούρδες. Πουτάνες και πράκτορες ρίχνουν λάσπη στα μέλη της παρέας μας. 

Ελπίζω να μην ήταν λάθος μου που ανέφερα αυτα τα κουτσομπολιά...

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
την sexy moon παιχτη την πηδουσαμε στα μπουρδελακια με ενα 40αρι! δεν δινω τωρα παραπανω για παρτη της!
η juliet ειναι φουλ το ξερω γιατι πηγα να κλεισω...
η Γκαμπριελα η Inna και η Daniella δεν μου λενε και πολλα! 
η dasha ειναι μια καλη προταση αλλα αν βγει μαπα τι θα κανουμε...
να βγω να σε κραζω στα θρεντακια?

Old

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
την sexy moon παιχτη την πηδουσαμε στα μπουρδελακια με ενα 40αρι! δεν δινω τωρα παραπανω για παρτη της!
η juliet ειναι φουλ το ξερω γιατι πηγα να κλεισω...
η Γκαμπριελα η Inna και η Daniella δεν μου λενε και πολλα!  
η dasha ειναι μια καλη προταση αλλα αν βγει μαπα τι θα κανουμε...
να βγω να σε κραζω στα θρεντακια?

Βρε συ μισό λεπτό.. Ένα ένα...

Σεξυμουν - 40 ευρω στα μπουρδελάκια αλλά όχι για μια ώρα! Δεν είναι το ίδιο. Άλλωστε εγώ καλά πέρασα.

Τζουλιέτ - Δεν μπορώ να την πετύχω με τίποτα φρι

Ντάσα - πιστεύω πως θα περάσεις καλά. Αλλά αν όχι γιατί να βγεις να με κράξεις στα θρεντακια; Ξέρεις τα γούστα μου; Ξέρεις με ποιον τρόπο περνάω καλά εγώ με μιά πουτάνα; Σε πόσες πουτάνες έχεις πάει που σου έχουν παροτρύνει πιό κοντινοί σου φίλοι και δεν έχεις περάσει καλά; Βγήκες να κράξεις κανέναν; Δεν παιζει ρόλο και ο παράγοντας τύχη; Εγώ την πέτυχα σε καλή μερα εσύ ίσως την πετύχεις μετά από επιδρομή του jorgekavlares ή του Luc ή του Geopa παράδειγμα φέρνω τώρα. (ξέρω αυτοί γαμούν αθήνα -παρίσι κτλ)  Το ίδιο πρόγραμμα θα σου βγάλει;

Άρα εμένα γιατί να με κράξεις λοιπόν εάν δεν περάσεις καλα;

Η παρουσιά μου ενοχλεί καποιους μήπως; χμμμμμμ περίεργο περίεργο.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
το να σε κραξω ηταν ρητορικη ερωτηση...
εγω σε ρωταω για να μαθω την αποψη σου και να μπορεσω να αποφασισω! εξαλου οι κριτες κρινονται...
και σε καποιους σεβομαστε την γνωμη τους και αν κανουν λαθος τους ανγνωριζουμε ελαφρηντικα...
κατσε να σου βαλω ενα αποσπασμα απο μια κριτικη μου...
"Είναι πιο ταπεινωτικό να δυσπιστούμε προς αυτούς παρά να “εξαπατηθούμε” από τους φίλους!"

απο εκει και περα τον αν ενοχλεις το ξερεις εσυ και αυτοι που ενοχλουνται ...

Old

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
το να σε κραξω ηταν ρητορικη ερωτηση...
εγω σε ρωταω για να μαθω την αποψη σου και να μπορεσω να αποφασισω! εξαλου οι κριτες κρινονται...
και σε καποιους σεβομαστε την γνωμη τους και αν κανουν λαθος τους ανγνωριζουμε ελαφρηντικα...
κατσε να σου βαλω ενα αποσπασμα απο μια κριτικη μου...
"Είναι πιο ταπεινωτικό να δυσπιστούμε προς αυτούς παρά να “εξαπατηθούμε” από τους φίλους!"

απο εκει και περα τον αν ενοχλεις το ξερεις εσυ και αυτοι που ενοχλουνται ...

Αυτο που πόσταρες για την Ινγκα το αφροντιτα σαν Υ.Γ 1 θυμήθηκα και σου έγραψα το μακρύ κειμενάκι μου!!!   ;)

Ενοχλώ ενοχλώ. Δυστυχώς αυτό νιώθω.  :( :( :(

Άστα άλεξ...  :'(

Έχουν αρχίσει τα τηλεφωνήματα - παίρνει ο ένας τον άλλον και τους ακούω που συζητούν:

α: εσύ είσαι ο old ρε μαλάκα;
β: όχι ρε μαλάκα πας καλα;
α: και ποιός είναι ρε μαλάκα ο old? θα μας αποκαλύψει όλους δεν αστειεύεται!!
β: γαμισε τα μαλάκα!
α: ρε πούστη μου γαμωτο έφτασε η ώρα μας να γίνουμε ρόμπα λες;;;
β: δεν ξέρω αλλά φοβάμαι. Ας χαθούμε λίγο για το σ-κ και από δευτέρα θα έχει πάρει τον πούλο νομίζω. αεριτζής θα είναι δεν θα ασχοληθεί άλλο.
α: μακάρι ρε αδερφε.
β: το θέμα είναι να τον απομακρύνουμε από το θρεαντ τις αθήνας.
α: καλά σίγουρα. αν ξέρει αυτά που ξέρει και για τη θεσσαλονίκη τη κάτσαμε μαλάκα τη βάρκα
β: Ουφφφ αγχώθηκα. ο θεός βοηθός μην έρθει στο θρεάντ τις αθήνας μόνο μαλάκα.
α: θα βγούνε οι κλανίες μας μέλη-κλώνοι που μας υποστιρίζουν και θα τον κάνουμε σκόνη ρε μαλάκα. Μην ξεφυσάς και με αγχώνεις και μένα.
β: γειά μαλακα.
α: για ρε μαλάκα και σενα.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom