Τριανταφυλένια μου Κάβλα, σε περιμένουμε!αδελφε, ερχεται η Τριανταφυλλια εδω σε 3 μερες...και ψηνομαι! ;)
δωσε κανα tip
![Pipa2 :pipa2: :pipa2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa2.gif)
Τριανταφυλένια μου Κάβλα, σε περιμένουμε!αδελφε, ερχεται η Τριανταφυλλια εδω σε 3 μερες...και ψηνομαι! ;)
δωσε κανα tip
μα ΔΕΝ δινει κουλουρι...κανεις δεν πηρε..Μην δειτε θειτσα που δεινει κουλουρι! Αφηνιαζετε εντελως...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω παντως συμφωνω στο "θειτσα"μα ΔΕΝ δινει κουλουρι...κανεις δεν πηρε..
κι ουτε θειτσα μου φαινεται αδελφε...
γι'αυτην λεμε:
δεν ξερω...μπορει και να 'ναι....ιδεα δεν εχωΕγω παντως συμφωνω στο "θειτσα"
Να την αφήσουμε να πεινάσει γιατί πήραν τα μυαλά της αέρα! ;)αδελφε, ερχεται η Τριανταφυλλια εδω σε 3 μερες...και ψηνομαι! ;)
δωσε κανα tip
θενκς...Να την αφήσουμε να πεινάσει γιατί πήραν τα μυαλά της αέρα! ;)
το 30φυλλο δεν ειναι θειτσα το αδικουν οι φωτο και εγω ετσι νομιζα αλλα διαβαζοντας κριτικη του ντοκτορα την επισκευθηκα μια βροχερη μερα του αυγουστου. υπηρεσιες καλες κανει τα παντα (πλην ροδελας)αλλα 250 χωρις κιμ κιφ ειναι πολλα για αυτες τις μερες.οσοι τα διαθετουν θα περασουν καλα δεν ειναι απο τις καθαριστριεςδεν ξερω...μπορει και να 'ναι....ιδεα δεν εχω
γι'αυτο περιμενω τον φτερουγα μα μου πει...
Μην δειτε θειτσα που δεινει κουλουρι! Αφηνιαζετε εντελως...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω παντως συμφωνω στο "θειτσα"
Ωραία μικρε?Θείτσα δεν είναι με τίποτα. Εγώ την συνάντησα τον Αύγουστο. Τώρα χωρίς να την έχεις δει πως ξέρεις ότι είναι θείτσα δεν μπορώ να καταλάβω. Είναι πολύ νέα και όμορφη καλύτερη από τις φωτο.
κλασσικη ταριφα του γραφειου της...αλλα 250 χωρις κιμ κιφ ειναι πολλα για αυτες τις μερες
τι καλησπερα αδελφε? παλι χασαμε!Καλησπέρα bro