You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
thiseas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 42
- Like
- 1.131
- Πόντοι
- 6.835
Α ρε Πρεοεδρε ηρθε και η τεταρτη για την μπιριμπα , αλλα οι αλλες δυο φυγανε, η Ruby πηγε Λαρισσα η αλλη ενα θεος ξερει.
α,ρε παιχτη.Ειχα παει και γω και το ειδα Η πιο μεγαλη πλακα ειναι πως οταν της ζητησα anal μου'πε πως ειναι παρθενα. :o Μαλιστα μου'πιασε το χερι και μου'δειχνε οτι και το δαχτυλο μου μονο την ποναει γιατι ειναι πολυυυ στενη
για την συγκεκριμενη ειχα προειδοποιησει στην πρωινη της επισκεψη οτι ειναι μικρη και βρωμικη καθαριστρια κ
καποιος με ειχε ρωτησει γιατι βρωμικη....
λοιπον χτυπαω την πορτα κ μου ανοιγει μια κοντη μελαχροινη πατσαβουρα... 1,69 λεει αλλα πιθανο μαζι με τα 18ποντα(οχι 12ποντα!)...
μου ρχεται να βαλω τα γελια αλλα σπαζομαι απεριγραπτα για το χασιμο χρονου που εφαγα ! μου λεει 'sorry για την ακαταστασια
μου αλλα ημουν σε ραντεβου στο macedonia και δε προλαβα να μακιγιαριστω!!!'... ! περναω μεσα κ το δωματιο ηταν σκετος τεκες
απο τον καπνο!!! κ το κορυφαιο πανω στο κρεββατι καθοταν ενα κοπροσκυλο !!!...'το αγορασα πριν 5μερες,το αγαπαω παρα πολυ κ μου κραταει συντροφια οταν ειμαι μονη... !...παω για μεταβολη κ μου λεει 'δε θα καθησεις?τι επαθες??'.......
στα λιγα που ειπαμε μου πε οτι ειχε πολλους πελατες κ οτι της αρεσε πολυ η πολη μας !!!
συμπερασματικα κανω εκκληση στους συντροφους για πολλοστη φορα ριξτε μαυρο στις καθαριστριες για να σωθει η πολη μας!!!
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
εσυ εχεις το βραζιλιανικο ονομα...σε -inio...!!Τι λενε αυτες οι βραζιλιανες? Εχει δοκιμασει κανεισ? Μοιαζει καιμια με ronaldinio?
θα επρεπε να ξερεις... ;)
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
εγω θα ακουσω εσενα!Μ' όλη μου τη συμπάθεια για τους σύντεκνους, να μην ξεχνάμε πως ακόμη δεν έχουν δει πολλά τα μάτια τους...
Για τη συγκεκριμένη, πληροφορίες από αξιόπιστο συναγωνιστή που την είδε, μιλάνε για πολύ μέτρια περίπτωση.
raboo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
"Παω να του αγορασω Friskies μωρο μου, κι ερχομαι σουμπιτος!!!!"
ΜrKavlopoulos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 82
- Like
- 3.658
- Πόντοι
- 13.610
α,ρε παιχτη.Ειχα παει και γω και το ειδα Η πιο μεγαλη πλακα ειναι πως οταν της ζητησα anal μου'πε πως ειναι παρθενα. :o Μαλιστα μου'πιασε το χερι και μου'δειχνε οτι και το δαχτυλο μου μονο την ποναει γιατι ειναι πολυυυ στενη
Δεν φταις εσύ που έχεις μεγάλα δάκτυλα!!!!
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.697
- Πόντοι
- 25.165
Εγω ακομα γελαω με τα FriskiesΚαι γιατι δεν γραφεις...γραψε να γελασει λιγο το χειλακι μας
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Η τελευταια του φερνη παντος !!Μοιαζει καιμια με ronaldinio?
Να γιατι δεν επρεπε να παιζω κιθαρα, Μακρυναν τα δαχτυλα μου να παρει και εχασα το παρθενο κουλουριΔεν φταις εσύ που έχεις μεγάλα δάκτυλα!!!!
Johnny Red
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 113
- Πόντοι
- 236
Να γιατι δεν επρεπε να παιζω κιθαρα, Μακρυναν τα δαχτυλα μου να παρει και εχασα το παρθενο κουλουρι
Να πάω τότε εγώ που έχω λεπτά δάχτυλα........αλλά η πρωκτολογική εξέταση να γίνει πριν ορθώσει ανάστημα ο "νέος" και φάμε πόρτα.
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
για την συγκεκριμενη ειχα προειδοποιησει στην πρωινη της επισκεψη οτι ειναι μικρη και βρωμικη καθαριστρια κ
καποιος με ειχε ρωτησει γιατι βρωμικη....
λοιπον χτυπαω την πορτα κ μου ανοιγει μια κοντη μελαχροινη πατσαβουρα... 1,69 λεει αλλα πιθανο μαζι με τα 18ποντα(οχι 12ποντα!)...
μου ρχεται να βαλω τα γελια αλλα σπαζομαι απεριγραπτα για το χασιμο χρονου που εφαγα ! μου λεει 'sorry για την ακαταστασια
μου αλλα ημουν σε ραντεβου στο macedonia και δε προλαβα να μακιγιαριστω!!!'... ! περναω μεσα κ το δωματιο ηταν σκετος τεκες
απο τον καπνο!!! κ το κορυφαιο πανω στο κρεββατι καθοταν ενα κοπροσκυλο !!!...'το αγορασα πριν 5μερες,το αγαπαω παρα πολυ κ μου κραταει συντροφια οταν ειμαι μονη... !...παω για μεταβολη κ μου λεει 'δε θα καθησεις?τι επαθες??'.......
στα λιγα που ειπαμε μου πε οτι ειχε πολλους πελατες κ οτι της αρεσε πολυ η πολη μας !!!
συμπερασματικα κανω εκκληση στους συντροφους για πολλοστη φορα ριξτε μαυρο στις καθαριστριες για να σωθει η πολη μας!!!
Friskies της έδωσες?
Το σκυλί πρέπει να ήταν πιο ωραίο βάση της περιγραφής σου
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Aδερφέ καλησπέραεγω θα ακουσω εσενα!
Πολύ Βραζιλία κυκλοφορει!! 4 κοπέλες ,ο αδερφός του Ρόνι :o !!! Α ρε πλάκα να κάνουμε καμιά παρτούζα με τον Ροναλντίνιο
Johnny Red
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 113
- Πόντοι
- 236
Aδερφέ καλησπέρα
Πολύ Βραζιλία κυκλοφορει!! 4 κοπέλες ,ο αδερφός του Ρόνι :o !!! Α ρε πλάκα να κάνουμε καμιά παρτούζα με τον Ροναλντίνιο
Προσπαθώ να βρω ποιά γυναικεία ομάδα έκανε μεταγραφές από εκεί αλλά δεν.....
Ούτε μετροσπορ,ούτε αθλητικά νέα, ούτε σπορ του βορρά......
Και στο διαδίκτυο σιγή ιχθύος.
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Σε λίγο καιρό θα σκάσει ηΠροσπαθώ να βρω ποιά γυναικεία ομάδα έκανε μεταγραφές από εκεί αλλά δεν.....
Ούτε μετροσπορ,ούτε αθλητικά νέα, ούτε σπορ του βορρά......
Και στο διαδίκτυο σιγή ιχθύος.
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Selecao ολοκληρη κατεβασαν! ;)Aδερφέ καλησπέρα
Πολύ Βραζιλία κυκλοφορει!! 4 κοπέλες
Μονο αυτο μας ελειπε τωρασυμπληρωστε τη φορολογικη σας δηλωση γιατι η οικονομικη αστυνομια κανει συλληψεις
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K