Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αρσενικο ηταν το κοπροσκυλο να υποθεσω; :zfuck:

bruninio

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Τι λενε αυτες οι βραζιλιανες? Εχει δοκιμασει κανεισ? Μοιαζει καιμια με ronaldinio? :uglystupid:

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6

για την συγκεκριμενη ειχα προειδοποιησει στην πρωινη της επισκεψη οτι ειναι μικρη και βρωμικη καθαριστρια κ
καποιος με ειχε ρωτησει γιατι βρωμικη.... :tickedoff:

λοιπον χτυπαω την πορτα κ μου ανοιγει μια κοντη μελαχροινη πατσαβουρα... 1,69 λεει αλλα πιθανο μαζι με τα 18ποντα(οχι 12ποντα!)...
μου ρχεται να βαλω τα γελια αλλα σπαζομαι απεριγραπτα για το χασιμο χρονου που εφαγα :tickedoff:! μου λεει 'sorry για την ακαταστασια
μου αλλα ημουν σε ραντεβου στο macedonia και δε προλαβα να μακιγιαριστω!!!'... :headbang:! περναω μεσα κ το δωματιο ηταν σκετος τεκες
απο τον καπνο!!! κ το κορυφαιο πανω στο κρεββατι καθοταν ενα κοπροσκυλο :s&m_2:!!!...'το αγορασα πριν 5μερες,το αγαπαω παρα πολυ κ μου κραταει συντροφια οταν ειμαι μονη... :helpplea:!...παω για μεταβολη κ μου λεει 'δε θα καθησεις?τι επαθες??'.......

στα λιγα που ειπαμε μου πε οτι ειχε πολλους πελατες κ οτι της αρεσε πολυ η πολη μας :think:!!!
συμπερασματικα κανω εκκληση στους συντροφους για πολλοστη φορα ριξτε μαυρο στις καθαριστριες για να σωθει η πολη μας!!!  
:2funny: :2funny: :2funny:α,ρε παιχτη.Ειχα παει και γω και το ειδα :2funny:Η πιο μεγαλη πλακα ειναι πως οταν της ζητησα anal μου'πε πως ειναι παρθενα. :o Μαλιστα μου'πιασε το χερι και μου'δειχνε οτι και το δαχτυλο μου μονο την ποναει γιατι ειναι πολυυυ στενη  :2funny: :headbang: :helpplea:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Μ' όλη μου τη συμπάθεια για τους σύντεκνους, να μην ξεχνάμε πως ακόμη δεν έχουν δει πολλά τα μάτια τους...

Για τη συγκεκριμένη, πληροφορίες από αξιόπιστο συναγωνιστή που την είδε, μιλάνε για πολύ μέτρια περίπτωση.
εγω θα ακουσω εσενα!

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610
:2funny: :2funny: :2funny:α,ρε παιχτη.Ειχα παει και γω και το ειδα :2funny:Η πιο μεγαλη πλακα ειναι πως οταν της ζητησα anal μου'πε πως ειναι παρθενα. :o Μαλιστα μου'πιασε το χερι και μου'δειχνε οτι και το δαχτυλο μου μονο την ποναει γιατι ειναι πολυυυ στενη  :2funny: :headbang: :helpplea:

Δεν φταις εσύ που έχεις μεγάλα δάκτυλα!!!!  :2funny:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
αδελφε, ερχεται η Τριανταφυλλια εδω σε 3 μερες...και ψηνομαι!  ;)
δωσε κανα tip

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
:2funny: :2funny:Να γιατι δεν επρεπε να παιζω κιθαρα, :headbang:Μακρυναν τα δαχτυλα μου να παρει και εχασα το παρθενο κουλουρι :tickedoff: :2funny: :2funny:

:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Να πάω τότε εγώ που έχω λεπτά δάχτυλα........αλλά η πρωκτολογική εξέταση να γίνει πριν ορθώσει ανάστημα ο "νέος" και φάμε πόρτα. :cool2:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127

για την συγκεκριμενη ειχα προειδοποιησει στην πρωινη της επισκεψη οτι ειναι μικρη και βρωμικη καθαριστρια κ
καποιος με ειχε ρωτησει γιατι βρωμικη.... :tickedoff:

λοιπον χτυπαω την πορτα κ μου ανοιγει μια κοντη μελαχροινη πατσαβουρα... 1,69 λεει αλλα πιθανο μαζι με τα 18ποντα(οχι 12ποντα!)...
μου ρχεται να βαλω τα γελια αλλα σπαζομαι απεριγραπτα για το χασιμο χρονου που εφαγα :tickedoff:! μου λεει 'sorry για την ακαταστασια
μου αλλα ημουν σε ραντεβου στο macedonia και δε προλαβα να μακιγιαριστω!!!'... :headbang:! περναω μεσα κ το δωματιο ηταν σκετος τεκες
απο τον καπνο!!! κ το κορυφαιο πανω στο κρεββατι καθοταν ενα κοπροσκυλο :s&m_2:!!!...'το αγορασα πριν 5μερες,το αγαπαω παρα πολυ κ μου κραταει συντροφια οταν ειμαι μονη... :helpplea:!...παω για μεταβολη κ μου λεει 'δε θα καθησεις?τι επαθες??'.......

στα λιγα που ειπαμε μου πε οτι ειχε πολλους πελατες κ οτι της αρεσε πολυ η πολη μας :think:!!!
συμπερασματικα κανω εκκληση στους συντροφους για πολλοστη φορα ριξτε μαυρο στις καθαριστριες για να σωθει η πολη μας!!! 
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Friskies της έδωσες?

Το σκυλί πρέπει να ήταν πιο ωραίο βάση της περιγραφής σου  :grin:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
εγω θα ακουσω εσενα!
Aδερφέ καλησπέρα

Πολύ Βραζιλία κυκλοφορει!! 4 κοπέλες ,ο αδερφός του Ρόνι  :o !!!  Α ρε πλάκα να κάνουμε καμιά παρτούζα με τον Ροναλντίνιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Aδερφέ καλησπέρα

Πολύ Βραζιλία κυκλοφορει!! 4 κοπέλες ,ο αδερφός του Ρόνι  :o !!!  Α ρε πλάκα να κάνουμε καμιά παρτούζα με τον Ροναλντίνιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Προσπαθώ να βρω ποιά γυναικεία ομάδα έκανε μεταγραφές από εκεί αλλά δεν.....
Ούτε μετροσπορ,ούτε αθλητικά νέα, ούτε σπορ του βορρά......
Και στο διαδίκτυο σιγή ιχθύος.

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Προσπαθώ να βρω ποιά γυναικεία ομάδα έκανε μεταγραφές από εκεί αλλά δεν.....
Ούτε μετροσπορ,ούτε αθλητικά νέα, ούτε σπορ του βορρά......
Και στο διαδίκτυο σιγή ιχθύος.
Σε λίγο καιρό θα σκάσει η  :blowup:

miraz2000

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Κριτικές
7
Like
20
Πόντοι
1
συμπληρωστε τη φορολογικη σας δηλωση γιατι η οικονομικη αστυνομια κανει συλληψεις

Συνημμένα

• untitled.png
    untitled.png
    278,8 KB · Εμφανίσεις: 12

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom