wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Οι 30+ από 5 εως 10...πίστεψέ με... Αν και είναι δευτερεύον θέμα!παντως ολες κατα συστημα κρυβουν και 3-4 χρονάκια...
Οι 30+ από 5 εως 10...πίστεψέ με... Αν και είναι δευτερεύον θέμα!παντως ολες κατα συστημα κρυβουν και 3-4 χρονάκια...
Χαιρετησματα στην Αγγελα εμενα οπως και να με πεις με ξερει !!! ;)
τσεκαρισμενα ειναι η γκαμπι...και ειναι ηφαιστιο στο κρεββατι!!! καλη διασκεδαση σε ολους του επισκεπτες!!Φυσικά και είναι η παλιά μας γνωστή & μη εξαιρετέα! Και στα 200 για full services καλύτερη απ' το 90% της κατηγορίας!
Αποψή μου, πάντα...
για την συγκεκριμενη ειχα προειδοποιησει στην πρωινη της επισκεψη οτι ειναι μικρη και βρωμικη καθαριστρια κ
καποιος με ειχε ρωτησει γιατι βρωμικη....
λοιπον χτυπαω την πορτα κ μου ανοιγει μια κοντη μελαχροινη πατσαβουρα... 1,69 λεει αλλα πιθανο μαζι με τα 18ποντα(οχι 12ποντα!)...
μου ρχεται να βαλω τα γελια αλλα σπαζομαι απεριγραπτα για το χασιμο χρονου που εφαγα ! μου λεει 'sorry για την ακαταστασια
μου αλλα ημουν σε ραντεβου στο macedonia και δε προλαβα να μακιγιαριστω!!!'... ! περναω μεσα κ το δωματιο ηταν σκετος τεκες
απο τον καπνο!!! κ το κορυφαιο πανω στο κρεββατι καθοταν ενα κοπροσκυλο !!!...'το αγορασα πριν 5μερες,το αγαπαω παρα πολυ κ μου κραταει συντροφια οταν ειμαι μονη... !...παω για μεταβολη κ μου λεει 'δε θα καθησεις?τι επαθες??'.......
στα λιγα που ειπαμε μου πε οτι ειχε πολλους πελατες κ οτι της αρεσε πολυ η πολη μας !!!
συμπερασματικα κανω εκκληση στους συντροφους για πολλοστη φορα ριξτε μαυρο στις καθαριστριες για να σωθει η πολη μας!!!
Μου χαλασες το ονειρο γμτ!!! Φαινοταν τοσο κουκλα!!!
για την συγκεκριμενη ειχα προειδοποιησει στην πρωινη της επισκεψη οτι ειναι μικρη και βρωμικη καθαριστρια κ
καποιος με ειχε ρωτησει γιατι βρωμικη....
Γιατι δεν πηγες να την ρωτησεις? λολΓεια σας ,σημερα περασα απο γνωστο ξενοδοχειο κοντα στην Αριστοτελους το Androm......και ειδα να περιμενει απο εξω μια καλη περιπτωση,μακρια ισια μαλλια ,μελαχροινη αδυνατη,ηταν ντυμενη στα εκρου με μποτες ανοιχτο καφε,ξερει κανεις ποια ειναι η ππου μπορω να την συναντησω,δεν ξερω εαν ειναι ct ή call girl,ειναι επισης ξεχασα να πω ξενη οχι ελληνιδα
"Παω να του αγορασω Friskies μωρο μου, κι ερχομαι σουμπιτος!!!!"πανω στο κρεββατι καθοταν ενα κοπροσκυλο !!!...'το αγορασα πριν 5μερες,το αγαπαω παρα πολυ κ μου κραταει συντροφια οταν ειμαι μονη... !...παω για μεταβολη κ μου λεει 'δε θα καθησεις?τι επαθες??'.......
ή εστω μια φωτο απο το κινητο του...να την δουμεΓιατι δεν πηγες να την ρωτησεις? λολ
Γεια σας ,σημερα περασα απο γνωστο ξενοδοχειο κοντα στην Αριστοτελους το Androm......και ειδα να περιμενει απο εξω μια καλη περιπτωση,μακρια ισια μαλλια ,μελαχροινη αδυνατη,ηταν ντυμενη στα εκρου με μποτες ανοιχτο καφε,ξερει κανεις ποια ειναι η ππου μπορω να την συναντησω,δεν ξερω εαν ειναι ct ή call girl,ειναι επισης ξεχασα να πω ξενη οχι ελληνιδα
Και γιατι δεν γραφεις...γραψε να γελασει λιγο το χειλακι μαςΑμα γραψω ιστορια για Γκαμπι θα γελανε και οι πετρες.
Μ' όλη μου τη συμπάθεια για τους σύντεκνους, να μην ξεχνάμε πως ακόμη δεν έχουν δει πολλά τα μάτια τους...ΥΓ...παντως την αλλην την Αλενα που ηταν εδω κι εφυγε προχτες, εγραψε κριτικη απο Κρητη καποιος και την εκθειαζει!
απο τον καπνο!!! κ το κορυφαιο πανω στο κρεββατι καθοταν ενα κοπροσκυλο !!!...'το αγορασα πριν 5μερες,το αγαπαω παρα πολυ κ μου κραταει συντροφια οταν ειμαι μονη... !...παω για μεταβολη κ μου λεει 'δε θα καθησεις?τι επαθες??'.......