You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Kαλα μην με αποπερνης αφου ξερεις οτι ειμαι Μπαζοφονιας !!!
loveforyour69
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 117
- Πόντοι
- 1
γιατί έχω την εντύπωση οτι την συγκεκριμένη κάπου την ξέρω...? παίζει να έχει έρθει και παλαιότερα Θεσσαλονίκη με άλλο όνομα? γνωρίζει κανείς λεπτομέριες? βρήκα μόνο μια κριτική.
Αν δεν κανω λάθος πρέπει να είναι η Linda
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Λάθος κάνεις...Αν δεν κανω λάθος πρέπει να είναι η Linda
puthagoras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 39
- Like
- 6
- Πόντοι
- 601
Αυτή, χωρίς να είμαι απόλυτα βέβαιος, πρέπει να είναι κάπου στην ΓαλλίαΑν δεν κανω λάθος πρέπει να είναι η Linda
Αμα περασες καλα παιχτη ολα τ'αλλα περισσευουν ;)Τωρα οσον αφορα το μπακιρι δε γινεται λογος,οποιος τα'χει τα δινει οπου θελει κι'οπως θελειακου αρχοντα . εγω μολις γυρισα απο το 2ωρακι (ναι εγω γαμουσα 18.15 - 20.15 αν εισαι περιεργος ) με το μελαχροινο . προφανως ομως δεν σε ενδιαφερει να μαθεις αν περασα καλα η οχι . επειδη ομως μαλλον καταλαβες λαθος , οκ την επομενη φορα που θα πετυχω κατι , λεω να το κρατησω για παρτη μου μονο και 2 , 3 φιλαρακια . δεν θα νιωσω και ασχημα τωρα που επειδη βρηκα την χθεσινη κριτικη του σκορπιου στο en , θεωρησα καλο να ενημερωσω ! δεν θα το ξανακανω ημαρτον!
για εμενα (και διορθωσε με εαν ειμαι λαθος ) που <<προλαβα τις εγγραφες στο σχολειο>> εμαθα πως 400+350 κανει 750 οχι 700 οπως τα υπολογιζεις εσυ . διοτι εκτος απο <<εγγραφη στο σχολειο>> για προσθεση , μαλλον χρειαζεσαι και <<εγγραφη στο σχολειο>> για αναγνωση . ετσι λεω . μπορει και να κανω λαθος
και για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους , εαν το πλασματακι αυτο σας φαινεται σαν <<χοντρη 35αρα>> (ετσι ακριβως γραφτηκε , δεν το λεω εγω) , τοτε να υποθεσω πως δεν ανηκω σε αυτους που τη βρισκουν να γαμανε χτικιαρες ανορεξικες σκελετωμενες των 35 η 40 κιλων . αυτο που συναντησα εγω , και 21 μαιων ειναι , και στα 50 κιλα την ειδα με γαμω τις ομορφες καμπυλες εχει και αρρωστη με το πηδημα ειναι . εκτος βεβαια εαν εμενα με εστειλαν στη πορτα της σωστης κοπελας ενω αλλους τους εκαναν προσποιηση και τους ανοιξε την πορτα καμια αλλη που ηταν οντως <<χοντρη 35αρα>>. εγω μονο ετσι το εξηγω . για οσους ειναι περιεργοι κι αναρωτιουνται , τη φωτο τη βρηκα μολις τωρα στο fb της
Αν δεν κανω λάθος πρέπει να είναι η Linda
Two different girls!!!! If i said that girl is first time in Greece, this means that SHE IS FIRST TIME IN GREECE!!!!
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Keep cool, Nat! :-*Two different girls!!!! If i said that girl is first time in Greece, this means that SHE IS FIRST TIME IN GREECE!!!!
Keep cool, Nat! :-*
I'll try.. :-*
loveforyour69
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 117
- Πόντοι
- 1
Καλα.........αυτα μας τα ειπαν και αλλοι!!!!!!Two different girls!!!! If i said that girl is first time in Greece, this means that SHE IS FIRST TIME IN GREECE!!!!
Καλα.........αυτα μας τα ειπαν και αλλοι!!!!!!
Linda :
Now she is Elly_66 :
She in France now. And she works like independant.
Gabriella : in Thessaloniki now...
Feels difference between two girls my dear member loveforoyur69 ??
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Δεν εχεις αδικο Παιχτη ,μονο που το LL παντα ηταν και ειναι αξιοπιστο μεχρι τωρα . ;)Καλα.........αυτα μας τα ειπαν και αλλοι!!!!!!
Απο τα λιγα μεν αλλα να που υπαρχουν και αυτα .
Καλημερες !!!
Δεν εχεις αδικο Παιχτη ,μονο που το LL παντα ηταν και ειναι αξιοπιστο μεχρι τωρα .
Thx Tres.
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
διαβασε κριτικη του Αντισθενη...μετρια πραματα...αν το συσχετισεις με τα λεφτα, μαλλον ειναι για ειδικα γουστα..τελικα ρε καρντασια η Nika εξιζει??
ΥΓ...ωραια η διακριση του φαντομα μεταξυ πενταστερου και "pussy to let"...κολλαει κι εδω
πηγα το σαββατο στην emma.μπαινω και βλεπω μια πολυ ομορφη κοπελα, ψηλη αδυνατη με πολυ ομορφα ματια.αποφασισα να κατσω.αλλα μετρια πραγματα.το στηθος σακουλιασμενο αν και μικρο. και στο σεξ δεν εβγαζε οχι μιλια, ουτε ανασα.λες και ηταν μια πλαστικη κουκλα.μια μεγαλη μετριοτητα...
kranidi2001
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Τι κουφάλες είστε!
Εχετε πέσει με τα μούτρα, 2η μέρα τώρα, και τσιμουδιά!...μη χάσετε τη σειρά σας!
Ααα, ρε Φάντομ! Εσύ & τα κοντσέρτα σου... Μπούκωσε το μνί!
Sorry αλλά τη την έκανε το κουμπαράκι μου. Ο Φαντομάς ήρθε 3ος αυτή τη φορά ;)
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Περίμενε.....κατουράω τώρα!!!!Sorry αλλά τη την έκανε το κουμπαράκι μου. Ο Φαντομάς ήρθε 3ος αυτή τη φορά ;)
moschino1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
KAΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣ ΥΨΟΥΣ Η GABRIELLA ΑΛΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ......ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ....
kranidi2001
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Περίμενε.....κατουράω τώρα!!!!
Πρόσεχε μόνο γιατί μετά τα 3 τινάγματα μετράει το ίδιο