You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
ViperMC
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 231
εμενα με εφτιαξαν οι αλλες στη κριτικη της μελαχροινηςΚαι καλος κιολας !!! ;)
να σου πω την αληθεια , εμενα αυτη καθε αλλο παρα <<χοντρη>> μου φαινεται . κι επειδη ψηθηκα και με οσα διαβασα απο τον Captain Bordeli , την εβαλα στο προγραμμα . οχι ντουετο , μονη της . κι αν ειναι το μελαχροινακι οπως μαθαινω , θα στεναξουμε
http://[URL unfurl="true"]www.freeimageuploader.com/i/iba987d[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.freeimageuploader.com/i/i3c2894[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.freeimageuploader.com/i/ic2cbd4[/img[/URL]]
dreamakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εμενα με εφτιαξαν οι αλλες στη κριτικη της μελαχροινης
να σου πω την αληθεια , εμενα αυτη καθε αλλο παρα <<χοντρη>> μου φαινεται . κι επειδη ψηθηκα και με οσα διαβασα απο τον Captain Bordeli , την εβαλα στο προγραμμα . οχι ντουετο , μονη της . κι αν ειναι το μελαχροινακι οπως μαθαινω , θα στεναξουμε
http://[URL unfurl="true"]www.freeimageuploader.com/i/iba987d[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.freeimageuploader.com/i/i3c2894[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.freeimageuploader.com/i/ic2cbd4[/img[/URL]]
[/quote]
Το ξανθό σε αυτές τις φωτο ποια είναι ? ειναι η ιδια με την παραπάνω ξανθιά?
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Το ξανθό σε αυτές τις φωτο ποια είναι ? ειναι η ιδια με την παραπάνω ξανθιά?
2 ώρες επι 350 το κάθε πορτοκάλι μας κάνει 700. Σωστά ;);
Άντε για να μη πω οτι πρέπει να κάνουν και έκπτωση ή προσφορά μια και αγοράζουμε καφάσι ή ποσότητα. Σωστά ;);
750 με τίποτε.
Γιατί αν είναι λάθος τοτε ίσα που προλαβαίνω τις εγγραφές στο σχολειό
ΥΓ ... εκτός αν έχει και service extra, παράδοση στο σπίτι ή "τακτοποίημα" στο ψυγείο
Άντε για να μη πω οτι πρέπει να κάνουν και έκπτωση ή προσφορά μια και αγοράζουμε καφάσι ή ποσότητα. Σωστά ;);
750 με τίποτε.
ΥΓ ... εκτός αν έχει και service extra, παράδοση στο σπίτι ή "τακτοποίημα" στο ψυγείο
οπως και να'χει ειναι πολυ ακριβο το...σπορ,για παιχτες με δυνατο πορτοφολι ;)2 ώρες επι 350 το κάθε πορτοκάλι μας κάνει 700. Σωστά ;);
750 με τίποτε.
ViperMC
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 231
ακου αρχοντα . εγω μολις γυρισα απο το 2ωρακι (ναι εγω γαμουσα 18.15 - 20.15 αν εισαι περιεργος ) με το μελαχροινο . προφανως ομως δεν σε ενδιαφερει να μαθεις αν περασα καλα η οχι . επειδη ομως μαλλον καταλαβες λαθος , οκ την επομενη φορα που θα πετυχω κατι , λεω να το κρατησω για παρτη μου μονο και 2 , 3 φιλαρακια . δεν θα νιωσω και ασχημα τωρα που επειδη βρηκα την χθεσινη κριτικη του σκορπιου στο en , θεωρησα καλο να ενημερωσω ! δεν θα το ξανακανω ημαρτον!2 ώρες επι 350 το κάθε πορτοκάλι μας κάνει 700. Σωστά ;); 750 με τίποτε. Γιατί αν είναι λάθος τοτε ίσα που προλαβαίνω τις εγγραφές στο σχολειό
για εμενα (και διορθωσε με εαν ειμαι λαθος ) που <<προλαβα τις εγγραφες στο σχολειο>> εμαθα πως 400+350 κανει 750 οχι 700 οπως τα υπολογιζεις εσυ . διοτι εκτος απο <<εγγραφη στο σχολειο>> για προσθεση , μαλλον χρειαζεσαι και <<εγγραφη στο σχολειο>> για αναγνωση . ετσι λεω . μπορει και να κανω λαθος
και για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους , εαν το πλασματακι αυτο σας φαινεται σαν <<χοντρη 35αρα>> (ετσι ακριβως γραφτηκε , δεν το λεω εγω) , τοτε να υποθεσω πως δεν ανηκω σε αυτους που τη βρισκουν να γαμανε χτικιαρες ανορεξικες σκελετωμενες των 35 η 40 κιλων . αυτο που συναντησα εγω , και 21 μαιων ειναι , και στα 50 κιλα την ειδα με γαμω τις ομορφες καμπυλες εχει και αρρωστη με το πηδημα ειναι . εκτος βεβαια εαν εμενα με εστειλαν στη πορτα της σωστης κοπελας ενω αλλους τους εκαναν προσποιηση και τους ανοιξε την πορτα καμια αλλη που ηταν οντως <<χοντρη 35αρα>>. εγω μονο ετσι το εξηγω . για οσους ειναι περιεργοι κι αναρωτιουνται , τη φωτο τη βρηκα μολις τωρα στο fb της
Συνημμένα
SOUTZ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2006
- Κριτικές
- 16
- Like
- 21
- Πόντοι
- 5.775
τελικα ρε καρντασια η Nika εξιζει??
kranidi2001
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
ωραια ενημερωση Viper
YG...μια χαρα φαινεται....ειναι και αριανακι μες στα κιτρινα
O medaphor τελικά την ίδια πήδηξε ή όταν πήγε ήταν μέσα η καθαρίστρια και το έπαιζε τουρίστρια
kranidi2001
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Η ιδια ηταν,αλλα με 1.60 και 52 κιλα τη λεω χοντρη.
Με μπερδέψατε εσείς οι 2 πολύ...για τον απλούστατο λόγο ότι μέχρι τώρα τα γούστα σας πέφταν μέσα στα δικά μου :-
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
ρε παιδια...εχει κανα μηνα τωρα που ζοριζομαι απιστευτα στο να ανοιγω σελιδες στο σαιτ....στο να σερφαρω δλδ...σας συμβαινει?
Αδερφέ όχι μια χαρά ανοίγουν ;)
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
ωραια ενημερωση Viper
YG...μια χαρα φαινεται....ειναι και αριανακι μες στα κιτρινα
Αριάνα φαίνεται λόγω ύψους ;)
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
δεν ειναι χοντρη....
κοντη ειναι!
στα 52 κιλα, επρεπε να ειναι 1,70
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Κι εγώ κοντόχοντρη, αν μου επιτρέπετε...Η ιδια ηταν,αλλα με 1.60 και 52 κιλα τη λεω χοντρη.
Αλλά είπαμε...γούστα ειν' αυτά!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K