Πρεπει να εχει κρανος και αλεξισφαιρο γιλεκο οποιος θελει να κυκλοφοραει στο κεντρο τις μερες της ΔΕΘ.Καλημέρα γκαρντάσια ,
Καλημέρα bro,
Aλεξ πήγες Λιθουανία?
Υ.Γ.1. Εγω να ξέρεις το μετάνιωσα που δεν πήγα
Υ.Γ.2. Βλέπω ηρεμία στα γαμίσια στα χοτέλια γιατί θα πέφτουν τα γαμίσια στους δρόμους λόγω ΔΕΘ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Καρντασια καλημερα!
Μια μικρη ενημερωση για αυτο το μωρο, αν ειναι η ιδια που γνωρισα. (κατα 90% αυτη ειναι)
[move]ΜΑΚΡΥΑ[/move]
Απταιστα Αγγλικα, μενει Λονδινο, εχει μεγαλωσει Αυστραλια, το παιζει Τσεχα (πατερας Τσεχος) με πιο στρογγυλο προσωπο, πειραγμενες φωτο, και με ουλες στην πλατη απο αφαιρεση τατοο. Ααα και να μην το ξεχασω..........σερβις στο μηδεν!
Μια μικρη ενημερωση για αυτο το μωρο, αν ειναι η ιδια που γνωρισα. (κατα 90% αυτη ειναι)
[move]ΜΑΚΡΥΑ[/move]
Απταιστα Αγγλικα, μενει Λονδινο, εχει μεγαλωσει Αυστραλια, το παιζει Τσεχα (πατερας Τσεχος) με πιο στρογγυλο προσωπο, πειραγμενες φωτο, και με ουλες στην πλατη απο αφαιρεση τατοο. Ααα και να μην το ξεχασω..........σερβις στο μηδεν!
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Καρντασια καλημερα!
[move]ΜΑΚΡΥΑ[/move]
Γραψε λαθος! Το μωρο διαφημιζεται τελικα σαν.....................................Ρωσιδα!
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Μαζί με όλους την έκαναν & τα σιτούρια... 4 απόμειναν!
Ααα ρε Αλανάκι! Ευτυχώς δε δίνει κουλούρι...και σώθηκε ο γάμος μου
Φοβήθηκαν τα ctρια και την έκαναν
Την καλησπέρα μου ;)
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Καλημέρα στα γκαρτνάσια ;)
Ηρεμήσατε?
Ηρεμήσατε?
thiseas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 42
- Like
- 1.131
- Πόντοι
- 6.835
Σε κωματωδη κατασταση.Καλημέρα στα γκαρτνάσια ;)
Ηρεμήσατε?
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
βασικα δεν ασχολουμαστε πια με τα καπνογονα κλπ...το εχουμε ριξει στις σ/τ με τις απειρες επιλογες, το τελειο σερβις και τις πολυ λογικες τιμες.....Καλημέρα στα γκαρτνάσια ;)
Ηρεμήσατε?
Μην ειμαστε κι'αχαριστοι προ παντων ολων οι λογικες τιμες...βασικα δεν ασχολουμαστε πια με τα καπνογονα κλπ...το εχουμε ριξει στις σ/τ με τις απειρες επιλογες, το τελειο σερβις και τις πολυ λογικες τιμες.....
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
βασικα δεν ασχολουμαστε πια με τα καπνογονα κλπ...το εχουμε ριξει στις σ/τ με τις απειρες επιλογες, το τελειο σερβις και τις πολυ λογικες τιμες.....
;)
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
βασικα δεν ασχολουμαστε πια με τα καπνογονα κλπ...το εχουμε ριξει στις σ/τ με τις απειρες επιλογες, το τελειο σερβις και τις πολυ λογικες τιμες.....
Καλα να δεις τωρα που θα ερθει και η εφορια να μας παρει και το χαρτζιλικι για πουτανες!
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Αν τη βρίσκεις να γαμάς βυζιά, να πάς!Για Masha εχουμε κατι φρεσκο?
Τώρα πόσ' αξίζει η ισπανική...εσύ το ξέρεις!
Για την καινούρια, τη σχιστομάτισα σύντομα θα ξέρουμε ;)
Πηγες και ειδες συμπαιχτη?H Zara δεν ξέρω αν πέρασε από Αθήνα... Εδώ πάντως άλλη σερβίρουν!
Εγω φτερουγα μου για αρκετο καιρο λογω προβληματος υγειας αναγκαστηκα να απεχω :S.Να ξερεις παντως πως οτι υποπτευεσαι (λεμε τωρα) δεν αληθευει.Ελπιζω πως συντομα θα'μαι καλαΓιατί δεν πας κι εσύ να μας πεις για μιά φορά τουλάχιστον, μητσάκο;
extreemplatinum
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20
- Πόντοι
- 231
πατσαβουρες και πατσαβουρες ...παιδια για να ερχονται ξανα και ξανα υπαρχουν σιγουρα καποιοι μαλακες που τις πηδαν και τις δινουν αξια ...τα ειπαμε αυτα και στο παρελθον βεβαια αλλα ειναι δυνατον ....μην πατε ρε κανενας για να μην ξανα ερθουν τα μπαζα
ολα αυτα και οι κωλοχοντρες ....και αυτην απλα ειναι μια που παρεθεσα απο τις πολλες που ειναι εδω στην πολη μας..δεν το καταλαβαινουν μερικοι ?
ειπαμε γουστα ειναι αυτα δεν κατηγορω κανεναν αλλα αν δεν τις γαμουσαμε αυτες πρωτον δεν θα ξεναερχοταν οι ιδιες σε καμια περιπτωση και δευτερον θα ειχαμε αλλες επιλογες καινουριες...καθε βδομαδα το παρατηρω αντε καθε 10 μερες ολα τα μπαζα ερχονται ....τι σημαινει αυτο????
οτι καποιοι πηγαινουν και μην μου πειτε οτι δεν εχετε αλλη επιλογη διοτι δεν συμφωνω..απλα σκεφταιστε με το κατω κεφαλι εκεινη την ωρα και δεν γαμιετε λετε βουρ...στον ελεφαντα και μετα ακουλουθουν οι κριτικες που σαφως αλλοι γραφουν και λενε την μαλακια που εκαναν που την πληρωσαν και το μετανιωσαν αλλοι πραγματι τους αρεσε που ειναι μηδαμινο το ποσοστο αυτων και ειμαι σιγουρος και προσπαθουν με τις καλες τις κριτικες να μεισουν τον κοσμο οτι ειναι θεες στο κρεβατι ...βρε ουστ...και αλλο ουτε καν μπαινουν στον κοπο να γραψουν γιατι ντρεπονται με την συνευρεση που ειχαν με το μπαζο και σου λενε ωπα...τωρα θα μας κραξουν και απο πανω τα παληκαρια στο σαιτ....και ολο αυτο εχει σαν αποτελεσμα ολα τα παραπανω ....να γεμιζει η πολη μπαζα που αν τα βλεπαμε εξω ουτε για φτυσιμο δεν αξιζουν οχι να τις πληρωνουμε κιολας...αυτα ειχα να πω και αν παρεξηγηθηκαν μερικοι που ειναι λιγοι αλλα δεν εχει σημασια ζητω συγνωμη αλλα ειμαστε και εμεις εδω που θελουμε κατι παραπανω απο καλο τουλαχιστον κορμι γιατι απο τα service ειναι λαχειο τελικα εκτος απο τις γνωστες...
ολα αυτα και οι κωλοχοντρες ....και αυτην απλα ειναι μια που παρεθεσα απο τις πολλες που ειναι εδω στην πολη μας..δεν το καταλαβαινουν μερικοι ?
ειπαμε γουστα ειναι αυτα δεν κατηγορω κανεναν αλλα αν δεν τις γαμουσαμε αυτες πρωτον δεν θα ξεναερχοταν οι ιδιες σε καμια περιπτωση και δευτερον θα ειχαμε αλλες επιλογες καινουριες...καθε βδομαδα το παρατηρω αντε καθε 10 μερες ολα τα μπαζα ερχονται ....τι σημαινει αυτο????
οτι καποιοι πηγαινουν και μην μου πειτε οτι δεν εχετε αλλη επιλογη διοτι δεν συμφωνω..απλα σκεφταιστε με το κατω κεφαλι εκεινη την ωρα και δεν γαμιετε λετε βουρ...στον ελεφαντα και μετα ακουλουθουν οι κριτικες που σαφως αλλοι γραφουν και λενε την μαλακια που εκαναν που την πληρωσαν και το μετανιωσαν αλλοι πραγματι τους αρεσε που ειναι μηδαμινο το ποσοστο αυτων και ειμαι σιγουρος και προσπαθουν με τις καλες τις κριτικες να μεισουν τον κοσμο οτι ειναι θεες στο κρεβατι ...βρε ουστ...και αλλο ουτε καν μπαινουν στον κοπο να γραψουν γιατι ντρεπονται με την συνευρεση που ειχαν με το μπαζο και σου λενε ωπα...τωρα θα μας κραξουν και απο πανω τα παληκαρια στο σαιτ....και ολο αυτο εχει σαν αποτελεσμα ολα τα παραπανω ....να γεμιζει η πολη μπαζα που αν τα βλεπαμε εξω ουτε για φτυσιμο δεν αξιζουν οχι να τις πληρωνουμε κιολας...αυτα ειχα να πω και αν παρεξηγηθηκαν μερικοι που ειναι λιγοι αλλα δεν εχει σημασια ζητω συγνωμη αλλα ειμαστε και εμεις εδω που θελουμε κατι παραπανω απο καλο τουλαχιστον κορμι γιατι απο τα service ειναι λαχειο τελικα εκτος απο τις γνωστες...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K